Single in the City: Dit is het einde

door Saar

Single in the City is niet meer. Lieve lezers, dit is mijn allerlaatste SitC-column. Ik heb mijn leven drastisch omgegooid en waag een enorme sprong in het diepe. In Buenos Aires. Met Sander.

Not so Single in the City anymore

De donkerharige versie van Leonardo DiCaprio. Mijn Leonardo DiCaprio. Ik ben officieel van de markt gekaapt. Na drie jaren enorm genoten te hebben van het leven als Single in the City is het voorbij. Het Dandy Daddy project is uiteindelijk niks geworden. Ik ben compleet stapelgek op een jonkie. En hij op mij. Sander en ik hebben elkaar de liefde verklaard en zijn nu officieel vriendje en vriendinnetje. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Wat is dit geweldig!

Bezet in Buenos Aires

Het andere nieuws is dat ik over twee maanden met hem meega naar Argentinië. Impulsieve beslissing? Absoluut! Zo ben ik, en altijd al geweest. Mijn baan heb ik per 1 augustus opgezegd. Dag Amsterdam, de mooiste stad waar ik zoveel levenservaring heb opgedaan. Terwijl iedereen lekker bootje aan het varen is, duik ik 's avonds na mijn werk in de taalboeken. Hablo Espanol? Si un poquito. Memrise en Rosetta Stone zijn mijn nieuwe vrienden. Dit zijn taalapps die ik actief gebruik tussen de bedrijven door. Daarbij ben ik al aan het solliciteren voor functies in Buenos Aires.

Hokken? Wat denk je zelf?

Het artikel dat ik ooit schreef: 'How to handle hokkende vrienden' is nog steeds van kracht. Ik ben (nog) geen ervaringsdeskundige op het samenwonen gebied. Sander gaat in Buenos Aires studeren en heeft daar een 'heerlijk' studentikoos optrekje. Ik ga de eerste paar maanden in het huis van een verre kennis van mijn ouders wonen. Vanaf daar zoek ik mijn eigen casa. Ik heb er alle vertrouwen in!

Muchas Gracias

Ik heb onwijs genoten delen van mijn single lady in Amsterdam-verhalen voor LotteLust. Wees gerust, ik kruip nog regelmatig in de pen maar het Single in the City-hoofdstuk is hierbij afgesloten. Bedankt dat jullie mijn verhalen hebben gelezen de afgelopen maanden!

Beso,

Saar

Getting up early isn’t that easy and being on time at airports in the morning isn’t either! But a sunrise like this is very enjoyable, especially having such a great view down at the buildings, the streets and the trees which are getting smaller and smaller. Knowing that the TAP airline machine was going to land in beautiful Lisbon was the cherry on the cake.

Meer Single in the City lezen:

Single in the City: Het broertje van mijn beste vriendin

Single in the city: how to handle hokkende vrienden

Single in the City: (on)gewenste dickpics

Beeld: Unsplash, RawPixel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy