Datingsite gehackt, vreemdgangers in paniek!

door Lotte

De datingsite Ashley Madison, de website voor buitenechtelijke relaties, heeft onlangs bekend gemaakt slachtoffer te zijn van een massale hack. De website heeft wereldwijd zo’n 37 miljoen leden, waarvan 100.000 leden vanuit Nederland. 

Datingsite gehackt door The Impact Team

De aanvaller opererend onder de naam The Impact Team, dreigen alle data van de gebruikers online te plaatsen als ze eigenaren de site niet permanent van het net verwijderen. Om te bewijzen dat zij daadwerkelijk bij alle gebruikersdata kunnen hebben zij belangrijke info van de site gepubliceerd.

Op de vraag waarom hij of zij de de datingsite gehackt heeft, geeft The Impact Team het antwoord dat het bedrijf de boel zit te belazeren. Ze zouden niet goed omgaan met de data van de gebruikers. Ze beloven tegen betaling van 19 dollar alle gegevens te verwijderen indien iemand dat wenst, maar lijken toch nog bepaalde info achter te houden.

Datingsite gehackt, en nu?

De grote vraag is natuurlijk wat is het gevolg van dat de datingsite gehackt is? De creditcardgegevens van 100.000 Nederlandse leden kunnen bekend gemaakt worden, waardoor te achterhalen is wie gebruik heeft gemaakt van de service. Het gaat niet alleen om creditcardgegevens, maar ook de fantasieën en de sexuele voorkeur van de vreemdgangers kunnen op straat komen te liggen. Niet gek dat deze vreemdgangers hiervan in paniek raken.

Het bedrijf achter de website heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en zijn een onderzoek gestart in samenwerking met de Amerikaanse justitie.

Vreemdgaan goed voor relatie?

Noel Biederman, co-founder en CEO van cheatingwebsite Ashley Madison geeft in een interview met The View aan dat hij van mening is dat de website sommige huwelijken kan redden. Zijn vrouw is overigens niet voor vreemdgaan en geeft ook aan dat zij bijzonder ongelukkig zou zijn als haar man gebruik zou maken van zo’n soort dienst als Ashley Madison. In dit interview was nog niet bekend dat de datingsite gehackt is. Bekijk onderstaande video voor het interview.

Misschien is dit artikel ook iets voor jou: 5 bizarre feiten over vreemdgaan.

Bron: DailyMail

 

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy