Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

door Lotte

Willen vrouwen het liefst het bed delen met een groot geschapen man? Nieuw Amerikaans onderzoek geeft heel interessante nieuwe inzichten in de veelbesproken perfecte penis-kwestie. 

Tuurlijk ben je als vrouw benieuwd uit welk – eh – hout een leuke vent is gesneden, maar voor een fijne vrijpartij hoeft het geen enorme lul van 24 centimeter te zijn. Een studie, gepubliceerd in medisch journal PLOS One, heeft bewezen dat de gewenste penislengte afhangt van de context.

Blauwe 3D-geprinte penissen

De groep onderzoekers gebruikte 33 3D-geprinte modellen van stijve penissen in diverse lengtes en diktes. Ze werden in het blauw gemaakt, om associaties met raciale huidskleur te voorkomen. Dit is de eerste keer dat 3D penissen gebruikt worden in een onderzoek naar de perfecte penis volgens vrouwen. De 75 ondervraagde vrouwen konden hun voorkeur uitspreken over de ideale penis voor een onenightstand en voor een langetermijnrelatie.

Perfecte penislengte: voor langetermijnrelatie en onenightstand

Uit de gemeten resultaten bleek het volgende: een piemel tussen de 12 en 16 centimeter was goed voor een langetermijnrelatie. Voor een onenightstand geven vrouwen toch de voorkeur aan een iets groter apparaat, namelijk tussen de 12,2 en 16,3 centimeter. Het verschil is minimaal, maar het zegt wel genoeg!

Als je erover nadenkt is het best wel logisch dat er een verschil in zit. Met een onenightstand heb je geen emotionele connectie, dus het fysieke is belangrijker tijdens de sex. Ook kent hij de go to-plekjes van jouw lichaam niet, dus kan dat gecompenseerd worden met een groter gereedschap. In een langetermijnrelatie draagt de emotionele connectie die je hebt ook bij aan het genot. Bovendien heb je samen al vaak ‘geoefend’ voor een goed potje sex.

Dus no worries mannen!

penislengte penis

Bron: The Daily Beast / Beeld: Tumblr, Giphy

 

Lees meer over de penis:

– #penisgate: nog meer grootgeschapen acteurs

– Gemiddelde penislengte Nederlanders

– Gevaarlijke standjes die een penisbreuk kunnen veroorzaken

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy