Het verrassende geheim voor goede sex

door Lotte

Een lekkere man, een grote penis, de wildste standjes en een knallende orgasme? Nope, de trick voor de beste sexytime is niet wat je denkt.

De verrassende geheim draait namelijk meer over mentale dan fysieke inspanning. Mind blowing sex kan je namelijk ook hebben zonder klaar te komen en een man met een kleiner gereedschap kan soms net zo goed – uhm – boren. Ook leeftijd en chemie tussen bedpartners is geen match voor de echte trick de la trick.

Truc voor goede sex

Dr. Peggy Kleinplatz, een sextherapeute en psychologo aan de University of Ottawa, was de afgelopen vijf jaar bezig met onderzoek naar geweldige sex. Haar antwoord zal je misschien zowel teleurstellen als verrassen… “Goede bedpartners zijn écht aanwezig tijdens de sex. Ze durven zich open en kwetsbaar voor elkaar op te stellen. Ook maken ze geen zorgen over vetrollen en de grootte van hun kont. Ze schamen zich niet en krijgen er een geweldige connectie voor in de plaats. Communicatie en praten is heel belangrijk”, aldus Dr. Kleinplatz.

Wat vind je van haar antwoord? Had je het zelf ook wel kunnen bedenken of geeft het je nieuwe inzichten over goede sex? Laat het ons weten met een comment.

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy