Vrouwen vertellen over hun eerste orgasme

door Lotte

Je eerste orgasme. Die vergeet je nooit meer. Misschien is die ervaring nog wel meer memorabeler dan de eerste keer met iemand naar bed. Toch hoor je weinig vriendinnen eens vertellen hoe hun eerste keer masturberen verliep. Ben je wel nieuwsgierig naar hoe anderen het ervoeren? De ene vrouw was meteen verslingerd aan het gevoel, de ander dacht dat ze een hartaanval kreeg. Ieder verhaal is weer anders. 

vrouwen eerste orgasme

Zoe

“Ik was ongeveer 20 jaar en had mijn eerste echte vriendje. Ik was thuis zelf aan het experimenteren tijdens hij aan het werk was. Ik had wel eens eerder met mezelf gespeeld en dacht dat ik toen klaarkwam, maar dit keer ging het echt veel verder. Ik ging verder dan waar ik eerder had gestopt. Door de vlaag van genot, wist ik dat ik the real thing had!”

Claire

“Ik was alleen thuis. Ik woelde en wreef in bed terwijl ik een boek las. Het gaf me een rustig en veilig gevoel. Het proefde zoet – natuurlijk proefde ik het, ik was nieuwsgierig! Ik had geen idee wat ik echt aan het doen was.”

Tina

“Het was in mijn twintiger jaren met mijn toenmalige man. Eerlijk gezegd… ik dacht dat ik een hartaanval kreeg.”

vrouwen eerste orgasme

Rachael

“Ik en mijn vriend hadden oké sex, maar ik snapte maar niet waarom iedereen sex zo geweldig vond. Op een dronken avond besloot ik om zelf te ontdekken of de ophef rondom masturbatie waar was. Tot dat moment had ik nog nooit een orgasme gekregen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, hoe ik mezelf moest aanraken of wat normaal was. De eerste poging kom ik niet eens. Toch bleef ik proberen. Ik hield van de bevrijding. Het verlichte de druk van het leven voor een korte tijd. Sindsdien is het mijn dagelijkse gewoonte.”

Kitty

“Ik was 17 jaar. Ik had in een tijdschrift over het vrouwelijk orgasme gelezen, tot mijn grote plezier. Ik had namelijk geen idee dat vrouwen konden klaarkomen. Dus ik – eh – tokkelde wat op mijn instrument en vanaf dat moment heb ik heel veel blije liedjes gespeeld.”

Helen

“Mijn eerst orgasme kwam door het zitten op een hobbelige stoel. Ik zat midden in een dagdroom en wiebelde een beetje heen en weer. En toen kwam het opeens! Ik heb geprobeerd om het nogmaals op de stoel te doen, maar het is nooit meer op deze manier gelukt.”

Hoe heb je jouw eerste orgasme ervaren? Laat een (anonieme) reactie achter.

vrouwen eerste orgasme

Meer over masturbatie en orgasme:

Bestaat er zoiets als te veel masturbatie?

Waarom je nooit met één orgasme genoegen zou moet nemen

10 tips voor betere solosex

 

Bron: Metro / Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy