Waarom je nooit met één orgasme genoegen zou moet nemen

door Elsemieke

De volgende ochtend heb je spierpijn tot aan je kuiten vanwege het non-stop strekken van je tenen, maar eerlijk is eerlijk: meerdere keren achter elkaar een orgasme beleven is fantastisch. En dit is waarom.

Toegegeven, van slechts één keer klaarkomen, tijdens of aan het eind van een vrijpartij is nog niemand doodgegaan. En van helemaal geen orgasme krijgen tijdens de seks, natuurlijk ook niet. Toch is er niets fijner dan twee of meerdere keren achter elkaar in duizend stukjes uiteen spatten, zoals E.L. James dat in Vijftig Tinten Grijs zo mooi kon omschrijven. Nee, óók je favoriete bak ijs in één keer achter elkaar naar binnen schuiven, kan daar niet aan tippen. We schreven al eens eerder hoe je het beste zo’n goddelijk meervoudig orgasme kan bereiken. Vandaag kom je te weten waarom je van nu af aan nooit meer genoegen gaat nemen met maar één keer pieken.

 

Het is spannend

Eerlijk is eerlijk, dat snelle ‘zo-zo’ orgasme wanneer je even je kleinste knopje onder handen neemt, ken je nu wel. Het is lekker, daar valt weinig over te zeggen, maar er is zoveel meer dan een kort piekmoment. En wat is er nu leuker dan nieuwe dingen ontdekken in de slaapkamer? Is een keer wat anders dan voorzichtig je vriend polsen of hij eens wat andere standjes wil uitproberen. Dat hij het super opwindend vindt, als je aangeeft graag meerdere keren wil proberen te pieken is een feit. Mannen vinden het super sexy, als je duidelijk uitspreekt waar je zin in hebt. Dan is hij helemaal als was in je handen.

 

De controle loslaten

Over was in je handen gesproken: er is niets zo opwindend als iemand die helemaal wild van je wordt. Herken je het gevoel dat je krijgt, wanneer zijn ogen wegdraaien omdat jij hem net het meest fantastische orgasme ever hebt gegeven? Het is heerlijk om zelf verwend te worden, maar een ander zien te genieten van jouw kunsten is minstens zoveel waard. Dat heeft hij dus ook bij jou. Krijgt hij die grijns al niet meer van zijn gezicht als hij je één keer heeft laten pieken, als je het meerdere keren uitschreeuwt van genot kan zijn dag helemaal niet meer stuk. Normaal gesproken vindt een man het geweldig als je hem complimenteert met zijn kwaliteiten in bed, maar in dit geval hoeft dat niet. No words needed.

 

Het is goed voor de lijn

Dat je met één goed orgasme al flink wat calorieën verbrandt, klinkt je vast niet onbekend in de oren. Als je meerdere keren sterretjes hebt gezien, kun je daarna helemáál losgaan op die snacks. Zei er iemand met een lepel uit die grote bak ijs lepelen? Een potje sexen inclusief orgasmes, is nu eenmaal een prima manier om een beetje fit te blijven. Goed excuus als je weer een keertje geen zin hebt om van je plek af te komen, en jezelf richting die ellendige sportschool te slepen. Want voor een potje vrijen, is de bank natuurlijk ook een perfecte plek.

 

Je slaapt er lekker van

Geef maar toe: hoe lekker is het om na een goed potje self love, jezelf op te rollen als een baby? Met het zweet nog op je voorhoofd, val je waarschijnlijk als een blok in slaap. Bij een orgasme komt er een gelukstofje vrij, genaamd endorfine. Logisch dat je daardoor lekker kunt slapen. Maar waarom zou je met maar één portie genoegen nemen als je er ook twee op je bordje kunt krijgen? De vrijpartij duurt er waarschijnlijk wat langer door, als je je clitoris eerst een beetje rust wilt geven. Als je dat doet is dat alleen maar in je voordeel, want dan kom je de tweede keer een stuk intenser klaar. En dat zorgt dan weer voor een tevreden, ontspannen gevoel. Oprollen dan maar, en je bent de volgende ochtend uitgerust genoeg voor weer een nieuwe dag. Do I need to say more?

 

Benieuwd hoe je een meervoudig orgasme kunt bereiken? Wij leggen het je uit in 5 stappen.

 

Kom jij weleens meerdere keren klaar tijdens een potje hot and steamy sex? Of vind je één keer wel genoeg, en mag je lover niet meer in de buurt komen van je gevoelige plekje? Laat het me weten in de comments!

 

Beeld: Pinterest

Meer over het orgasme:

Anorgasmie: ‘Ik heb nog nooit een orgasme gehad’

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

‘Gouden trio’ is de sleutel tot het vrouwelijk orgasme

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy