Een goddelijk meervoudig orgasme in 5 stappen

door Lotte

Hoe maak je een orgasme nog lekkerder? Juist ja, door er nóg een achteraan te plakken. Een meervoudig orgasme noem je dat. Het is gemakkelijker dan je denkt. We leggen het uit in 5 easy peasy stappen!

No worries als jij ‘maar’ één keer kan komen. Een meervoudig orgasme krijgen kost tijd en oefening. Probeer de volgende tips uit voor een tenenkrommend intens orgasme. Solo of met een ‘helpende hand’…

Take a break

Dacht je altijd dat je geen meervoudig orgasme kon bereiken om je clitoris na ronde 1 al veel te gevoelig was? Neem even een rustpauze na je eerste orgasme. Om een meervoudig orgasme te krijgen, hoef je niet dírect weer je clit te stimuleren. Je liefdesknop is gelijk naar een ‘Big O’ veel te gevoelig. Directe aanraking is te heftig. Je merkt het doordat je lichaam al bij een lichte aanraking gaat ‘schokken’.

Begin ronde numéro dos door eerst andere hotspots te strelen. Of laat het doen door iemand natuurlijk. Bijvoorbeeld je borsten, schaamlippen of dijen. Net wat jij lekker vindt. Na ruim tien minuten mag je weer los gaan op je clitoris.

Switch it up!

Veel vrouwen denken: wat de eerste keer een groot succes was, moet ik gewoon nog een keer doen. Fout! Doe alsof je lichaam een geheel ‘nieuw lichaam’ is bij je tweede poging. Gebruik nieuwe technieken. De drie beste technieken zijn: langzaam, minder druk en minder directe focus op de clit.

Geef duidelijke instructies

Een meervoudige orgasme oefenen kun je natuurlijk alleen doen, maar leuker (en vaak geiler) is om het door iemand anders te laten doen. Om het tweede orgasme te kunnen bereiken, moet je zo duidelijk mogelijk zijn naar je vriend/scharrel/wiedanook. Wees niet bang om tot in het kleinste detail te vertellen wat je wilt dat hij uitvoert. Welke plek, hoe snel, welke beweging en met hoeveel vingers/welk speeltje.

Oefening baart kunst

De kunst van het masturberen leer je met de tijd. Je leert je eigenlijk hotspots steeds beter kennen. Blijf deze technieken oefenen. Succes gegarandeerd!

Afkijken helpt niet

Werkte een bepaalde techniek bij een vriendin wel, maar bij jou niet? Laat je niet ontmoedigen. Ieder lichaam is anders en heeft een andere aanpak nodig. Blijf solo of met je sexbuddy oefenen. En als het niet lukt, wees niet teleurgesteld. Maar maak je eerste orgasme dan gewoon extra knallend! Have fun!

meervoudig orgasme gif

Beeld: Tumblr, Giphy

 

Lees meer over orgasmes:

Met dit standje is kans op vaginaal orgasme het grootst

Masturbatie gewoontes van vrouwen en mannen hetzelfde?

Een orgasme als medicijn

 

Volg LotteLust op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+!

1 reactie

Habets, Michel 22 juni 2020 - 04:12

Jacob Bronowski zegt in zijn beroemde documentaire serie ‘The Ascent of Man’ dat de vrouw in tegenstelling tot het dier een orgasme kent. Waarom? De seksualiteit van dieren is gericht op voortplanting. Een orgasme van een vrouwtjesdier heeft daarbij geen enkele functie. Het orgasme van de vrouw heeft geen functie in de voortplanting: het is puur lichamelijk genot bij de seksuele activiteit. De relatie tussen seksualiteit en erotiek en voortplanting is ingewikkeld. Een frigide vrouw kan heel goed kinderen baren, een seksueel actieve vrouw kan heel goed onvruchtbaar zijn. Een vrouw kan na de overgang, dus als ze onvruchtbaar geworden is, een torenhoog libido ontwikkelen en vaak, graag en hevig klaarkomen. Seksuele opwinding en orgasmes zijn bij de vrouw doel in zichzelf en hebben geen directe relatie met de voorplanting. Volgens Bronowski staat de vrouw daardoor een trapje hoger op de evolutieladder dan de man. De man wordt bij het klaarkomen vanwege de ejaculatie eraan herinnert dat het eigenlijk voor de voortplanting bedoeld was. Algemene aanvaarding van het wezenlijke van dit fenomeen zou een maatschappelijke aardverschuiving teweeg brengen waardoor de macho cultuur wordt weggevaagd. Het vrouwelijk orgasme moet eindelijk de maatschappelijke erkenning krijgen die het verdient!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy