Hoe geef je jezelf het beste hoogtepunt?

door Laura

Soloseks is lekker en gezond, maar dat hoeven we je vast niet te vertellen. Als self pleasure queen weet je vast precies wat je lekker vindt, maar na zoveel jaar kan hetzelfde riedeltje wel wat saai worden. Hoe spice je het up?

Erogene zones kennen

Er valt zoveel te ontdekken op seksueel gebied. Je raakt je hele leven lang niet uitgeleerd. Ja, met een partner (of partners), maar ook alleen. Bovendien leer je enorm veel over je eigen lichaam en seksualiteit tijdens solosex. Je eigen erogene zones kennen draagt bovendien bij aan het dichten van de orgasmekloof. Jep, in heterorelaties komen mannen veel vaker klaar dan vrouwen. Een van de manieren om die iets meer te dichten, is dat vrouwen het heft in hand nemen en meer focussen op hun eigen pleasure.

Double the fun

Een clitoris stimulator of toch een Tarzan, je hebt vast een to go speeltje die jou nooit teleurstelt. Voor wat nieuwe spanning kun je experimenteren met nieuwe seksspeeltjes. Voor een intensere beleving ga je voor een speeltje met dubbele stimulatie. Introducing: de Ina Wave 2 van LELO. Met deze G-spotvibrator heb je eigenlijk geen partner nodig dankzij de speciale WaveMotion-technologie die de welbekende ‘kom-hierbeweging’ nabootst. De externe motor zorgt voor een zachte massage op je clitoris. De toy heeft maar liefst 12 vibratiestanden om mee te experimenteren. De Ina Wave 2 heeft 30% meer kracht dan haar voorganger voor intensere en diepere vibraties.

De LELO Ina Wave 2 G-spotvibrator is waterproof, oplaadbaar, gemaakt van body safe siliconen en verschijnt in drie mooie kleuren: roze, blauw en paars.

lelo ina wave 2 gspot vibrator

In positie

De meeste vrouwen liggen op hun rug in bed tijdens het masturberen. Zo kun je je gemakkelijk ontspannen, en dat is nou eenmaal een belangrijke voorwaarde voor een orgasme. Wel is het de moeite waard om eens wat anders te proberen. Een nieuwe locatie en nieuwe houding zorgt voor meer spanning, waardoor. Probeer eens buiten in de tuin, op handen en voeten of in bad. Een spannende plek zorgt voor meer opwinding – en dat zorgt vaak voor een intenser hoogtepunt! Doe er je voordeel mee.

Randje fietsen

Ken je ‘randje fietsen’ al? Of de Engelse term edging dan? Dan mis je echt iets. Randje fietsen is een techniek om heftiger klaar te komen. Dit kun je uitvoeren met je vingers of met seksspeeltjes. Het is simpel. Je masturbeert (bijvoorbeeld met de Ina Wave 2) tot je bijna klaarkomt. Dan stop je abrupt en neem je even vijftien seconden om bij te komen en het gevoel te laten zakken. Dan ga je weer door. Als je bijna over het randje gaat, stop je weer om te rusten. Dit herhaal je minimaal twee keer en dan laat je je helemaal gaan. De spanningsopbouw zorgt voor een explosief hoogtepunt. You’re welcome.

Laat je visueel prikkelen

De meeste vrouwen gebruiken hun fantasie om in the mood te komen. Visuele stimulatie is voor velen nog onbekend terrein. Een erotisch verhaal of een vrouwvriendelijke porno zijn een welkome en prikkelende afwisseling. Bovendien verleng je ook de duur van je happy times, wat een intensere climax oplevert.

Beeld: Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy