Speeltje van de maand: Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring

door Yentl

De eerste maand van 2022 zit er alweer op. Dat betekent dat we zijn aangekomen bij het speeltje van de maand februari. Het zijn gure tijden buiten, dus a little heat in de slaapkamer (of daar buiten natuurlijk) kan zeker geen kwaad! Wij testten de Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring voor je uit.

Waarom de Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring?

Deze penisring is ontworpen voor een optimale stimulatie en kan zowel samen als solo worden gebruikt. Wat bijzonder is aan dit speeltje is dat de NŌS twee krachtige motoren heeft die je clit als het ware omarmen en keuze biedt uit 4 verschillende vibraties en een “Flirt” functie. De meeste penisringen hebben enkel één motor en oppervlakkige trillingen. Wanneer je de “Flirt” functie gebruikt, worden de vibraties automatisch afgewisseld. Hierdoor hoef je tussentijds niet van stand te wisselen en kan je je laten verrassen! Het enige dat je nog hoeft te doen is genieten.


De Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring op een rijtje:

  • Voor een intense stimulatie
  • Doordacht uniek design
  • Ideaal voor koppels
  • 2 Motoren
  • 4 Vibratiestanden
  • Flirt functie
  • Waterproof
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: € 79,99 bij Easytoys


Onze mening over de Fun Factory Nõs Vibrerende Cockring

Eerste indruk

“De compacte verpakking oogt misschien wat saai, maar de inhoud is alles behalve! Het speeltje ziet er best indrukwekkend uit en voelt toch zacht. Er zit een kleine kabel bij om de toy mee op te laden door middel van een klein oplaadpunt, een boekje met informatie en inspiratie en last but not least… een fijn goudkleurig opbergzakje! Dus geen los speeltje om op te bergen, hoe fijn is dat?!”

Standen en trillingen

“Eerlijk gezegd schrok ik wel toen ik het speeltje voor de eerste keer aandeed. De trillingen, en zeker in stand 4, gingen flink te keer! Gelukkig ervaart je vingertop dit compleet anders dan je clit. Hoewel stand 4 iets to much was voor mij waren de andere standen erg fijn. Vooral de Flirt stand was aangenaam om mee te beginnen. Voor mijn vriend voelde de trillingen ook prettig aan. Wat wij wel jammer vinden is dat je best hard op het speeltje moet drukken om van vibratie stand te wisselen. Maar hey, dit is een handigheidje en oefening baart kunst!”

Must have?

“Wat ons betreft krijgt dit speeltje een 8 en mag dus zeker bestempeld worden als een must have. Het is een andere ervaring dan andere penisringen doordat het speeltje veel krachtiger tegen je clit aandrukt. De toy is gemakkelijk om te doen door het soepele en zachte materiaal, ook blijft het speeltje goed op zijn plek zitten. Hij sluit goed aan en schuift niet. De vorm van het speeltje en de drukpunten aan de binnenkant van de ring beloven dat de penis langer stijf blijft. Dit hebben wij ook zeker zo ervaren en ondanks onze lange sessie heeft mijn vriend geen naar gevoel gehad. Hij voelde zich niet afgekneld of ongemakkelijk. Wij vonden het beiden lekker en zouden het zeker vaker gebruiken!”

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy