Zo weet je of jullie prille liefde echt is

door Chiara

Heb je een nieuwe lover aan de haak geslagen en daten jullie al een tijdje? Op een gegeven moment wil je graag weten waar dit toe leidt. Deze signalen tonen aan dat er sprake is van meer dan kalverliefde.

Je gaat volledig voor elkaar

En vice versa natuurlijk. Dit houdt in dat jullie beiden weten wat jullie willen en het niet alleen zeggen, maar hier ook naar handelen. Jullie acties maken overduidelijk dat jullie elkaar meer dan leuk vinden!

Jullie doen moeite voor elkaar

Liefde bestaat niet alleen uit lusten, maar ook uit lasten. Wanneer jullie elkaar niet begrijpen doen jullie moeite om dit wel te doen. Zodra de ander in een dipje zit doe jij je uiterste best om hem/haar op te vrolijken. Wanneer jij een zware dag achter de rug hebt, krijg jij een lekkere massage.

Jullie kunnen jezelf zijn bij elkaar

Dit hoeft niet te betekenen dat jullie nu al scheetjes laten in elkaars bijzijn… Maar wanneer je bij elkaar bent hoef jij je niet anders voor te doen.

Jullie kunnen goed met elkaar praten

De gesprekken die jullie voeren gaan dieper dan gesprekken over koetjes en kalfjes. En jullie kunnen letterlijk alles met elkaar bespreken!

Jullie veroordelen elkaar niet

Als er sprake is van een meningsverschil respecteren jullie elkaars opinie. Oude koeien worden niet uit de sloot gehaald. En als de ander nog met zijn knuffelbeer slaapt, vind jij dit alleen maar schattig.

Jullie missen elkaar

Met elkaar missen bedoelen we ook echt elkaar missen. Niet alleen kunnen zijn is een ander verhaal! Je moet elkaar ook de ruimte gunnen.

Jullie zijn bereid elkaar te vergeven

Als de ander een foutje maakt ben jij bereid erover te praten en wanneer jij je geliefde per ongeluk pijn doet wordt jij ook vergeven (na een goed gesprek).

Jullie zien een toekomst met elkaar

Wanneer je aan jouw toekomst denkt over een half jaar en misschien wel twee jaar, dan zie je hem/haar nog in je leven en andersom.

Je voelt het diep in je hart

Last but not least! Je onderbuikgevoel vertelt of jullie liefde echt is of niet. Luister naar je hart, want dat klopt! Cliché, maar waar.

Meer over de liefde:

15 wijsheden over de liefde die elke vrouw moet weten

Op déze plekken kom je de liefde tegen

Liefde op het eerste gezicht, bestaat dat echt?

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy