Sexy verhaal: Zitten blijven

door Yentl

Voorzichtig trek ik de lakens open en stap in bed. Myrna lacht naar me. Ze heeft haar sexy nachtjapon-geval aangetrokken. Geen idee hoe ze het noemt, maar het heeft een opwindende werking op me.

Onder de lakens ga ik dicht tegen haar aan liggen. Ik ben naakt, zo vanuit de douche afgedroogd en richting de slaapkamer gewandeld. Haar vingertoppen glijden over mijn heupen. Ze laten een spoor van kriebels achter zich.

‘Ik heb al de hele dag naar dit moment uitgekeken. Kom eens op me zitten?!’

Haar blik is ondeugend, opgewonden, maar toch voorzichtig.

Wat ze van me vraagt hoeft ze niet te herhalen. In no time ben ik op haar geklommen en zit met mijn blote lijf op haar onderbuik.

Opgewonden leun ik voorover en kus haar. Onze tongen woelen warm en nat langs elkaar heen terwijl ik mijn heupen al voorzichtig heen en weer begin te wiegen.

‘Hmm’ kreunt ze, ‘ik bedoelde eigenlijk dat je op m’n gezicht mag komen zitten. Ik wil je proeven.’

In haar ogen zie ik een glinstering. Dit is meer dan speels bedoeld, ze is geil. Tussen mijn benen voel ik het vochtig worden. Mijn clit reageert direct op haar verzoek en ik wurm mezelf zo charmant mogelijk in de richting van haar gezicht.

Zodra ik met mijn kut boven haar gezicht hang neemt de opwinding het over. Met haar handen grijpt ze mijn billen stevig vast en drukt haar nagels in mijn zachte huid. Haar tong voelt stevig en warm tegen mijn opgewonden clit. Zelfs haar neus glijdt langs mijn huid. Ze is overal.

Mijn handen klem ik om het hoofdbord van het bed en ik kijk naar beneden. Haar ogen zijn gesloten, de mijne gevuld met hitte. Ze maakt me gek. Ik ben volledig in control. Ze kan geen kant op en heeft enkel de ruimte om mee te gaan met mijn bewegingen.

Compleet overgenomen door geiligheid begin ik haar gezicht te berijden. Ik zou bijna vergeten dat ik deze beweging kan voelen in mijn bovenbenen. Bij iedere beweging wordt het natter en glijdt haar tong makkelijker. Ze kreunt warm tegen m’n meest gevoelige plekken. Een simpele beweging die niet eerder zo intens heeft gevoeld.

De slaapkamer vult zich met mijn luide kreunen. Mijn ademhaling is volledig het normale ritme kwijt.

‘O Myrna,’ hijg ik zacht.

Haar nagels begraven zich dieper, haar tong beweegt zich wilder en voor ik er erg in heb beginnen mijn benen zich aan te spannen.

Ik wil nog niet komen. Ik wil dit moment nog niet kwijt. Abrupt ga ik een stuk omhoog, onder het mom van haar lucht gunnen, en kijk haar lachend aan.

‘Wil je nog niet?’ Ze lacht.

‘Nee’ antwoord ik, ‘ik wil meer.’

Aan mijn heupen trekt ze me weer op haar gezicht waar ze zacht rondjes begint te draaien met het topje van haar neus rond mijn warme clit.

Ik heb het heet, dit is heet! Luid begin ik haar aan te moedigen en steeds harder te kreunen.

‘Ja. Niet stoppen. Myrna, fuck wat lekker!’

Ik kan het niet meer tegenhouden. Fuck it, sluit mijn ogen en laat het gebeuren. Als golven wordt mijn lijf overspoelt door schokkende bewegingen en ik heb moeite om rechtop te blijven zitten. Het enige dat ik nog weet te produceren is een of ander vreemd gejengel. Niet geheel opwindend, maar het geeft niet.

Onder mij blijft Myrna doorgaan, ze kan er geen genoeg van krijgen. Terwijl mijn binnenste nog aan het pulseren is begint zij opnieuw. Vragend kijk ik haar aan.

‘Je dacht toch niet dat het al afgelopen was? Je wilt toch meer? Eens even kijken hoe vaak je aan kan.’

Haar tong verdwijnt in mijn binnenste en ik grijp me weer vast aan het bed. Laten we maar eens even kijken dan.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy