Sexy verhaal: de pakketbezorger

door Myrthe

Ze opende de zware eikenhouten voordeur en zag hoe een man in het uniform van de pakketdienst voor de deur stond met een pakketje in zijn handen. De kou van buiten kwam haar onmiddellijk tegemoet en ging het gevecht aan met de warmte in de hal.

“Mevrouw Duurings?” vroeg hij en hij stak het bruine pakje voor zich uit zodat ze het kon aannemen.

“Uh, nee”, stamelde ze, terwijl ze de man aandachtig aankeek. Hij had een gebruinde huid en donkerbruine ogen die haar vriendelijk aankeken. Op zijn hoofd droeg hij een bruine petje van het bedrijf waar hij voor werkte, waar hier en daar wat van zijn ravenzwarte haar onderuit stak. Ze schatte hem één meter tachtig. Niet klein, maar ook niet groot. En hij was niet mager, maar ook niet dik. Wat lichaamsbouw betrof en heel erg doorsnee man, maar ze vond hem meteen heel erg aantrekkelijk.

Ze voelde hoe een roze blos op haar wangen verscheen toen ze besefte hoe ze er zelf uit zag. Ze droeg een versleten jeans met scheuren en een veel te groot zwart T-shirt die er door het veelvuldig wassen nu eerder vaalgrijs uit zag. Haar haren waren in een dot boven op haar hoofd vastgemaakt. Omdat ze al de hele ochtend aan het schoonmaken was, waren er ondertussen heel wat haren losgekomen. Het was vast geen gezicht, al die weerbarstige haren rondom een onopgemaakt gezicht. En toch begon diep in haar binnenste een vreemd soort verlangen op te borrelen. Haar lichaam reageerde op de aanwezigheid van deze man op een manier die ze nooit eerder had gevoeld. Onbewust ging ze wat rechter staan, zodat haar borsten wat meer vooruitstaken.

“Mevrouw Duurings woont in het huis hiernaast”, zei ze uiteindelijk nadat ze met haar tong haar lippen nat had gemaakt. “Nummer 33B. Dit is nummer 33A.” Ze wees met haar wijsvinger naar het huisnummer dat boven de bel hing.

“Oh, sorry”, zei de pakketbezorger. “Ik heb geloof ik niet goed opgelet.”

Sharon glimlachte. “Geen probleem, hoor. Er zijn wel meer mensen die de huizen en de nummers verwarren. Voor 33B moet je hier rechts nog even het straatje in.”

De man glimlachte vriendelijk toen hij afscheid nam. “Dank u en een prettige dag nog, mevrouw!”

Ze bleef hem nakijken terwijl hij naar de bestelwagen terugliep, instapte en uiteindelijk weg reed. Ze deed de deur dicht en bleef nog even staan met haar rug tegen de muur. Toen liep ze snel de trap op naar boven.

Zodra ze haar slaapkamer binnen was, trok ze haar T-shirt over haar hoofd en schopte ze haar gympen uit. Ze ging op het bed liggen en bleef een hele poos liggen zonder te bewegen. In haar hoofd zag ze beelden van de pakketbezorger, maar dan zonder werkuniform aan en ze beet op haar lip. Ze stelde zich voor hoe hij ondanks zijn normale lichaamsbouw toch een mooie gespierde borstkas had en een strak kontje. Ze trok haar benen op zodat haar voeten plat op de matras stonden en liet haar rechterhand over de stof van haar beha glijden. Het was een eenvoudig zwart modelletje met een sluiting vooraan en nopjes op de stof. Die zorgden voor een aangename sensatie op haar vingertoppen toen ze er met haar handen over streek. Ze maakte de sluiting los en liet haar hand nog wat met haar borsten en haar tepels spelen. Die werden nog harder dan ze daarvoor al waren en ze stelde zich voor hoe de pakketbezorger ze met zijn tong bespeelde. Ze voelde hoe er schokjes door haar lichaam gingen en ze verzette zich tegen de drang om haar hand over haar buik naar beneden te laten glijden. In haar fantasie deed de pakketbezorger haar broek en slip uit, terwijl hij ondertussen vluchtige kusjes gaf op de stukjes huid die daardoor niet langer bedekt waren. Haar bekken kantelde een beetje en toen maakte ze toch de knoop en de rits van haar jeansbroek los. Ze liet haar hand onder de elastiek van haar slipje glijden en woelde wat door het lichtbruine, krullende haar op haar venusheuvel. Langzaam liet ze haar hand verder glijden tot ze voelde hoe haar schaamlippen gezwollen en dik waren. Maar dat had ze ook geweten zonder het te voelen. Haar hand schoot uit haar slipje en snel duwde ze haar jeans en haar onderbroek over haar billen naar beneden. Helemaal naakt lag ze nu op het bed. De pakketbezorger duwde ondertussen haar benen uit elkaar en begroef zijn hoofd tussen haar benen. Ze trok haar benen op en liet haar wijsvinger zijn tong imiteren. Ze kreunde zachtjes, kromde haar rug en liet haar vinger dieper tussen haar schaamlippen glijden. Het was er nat en warm. Ze bracht haar glinsterende vinger naar haar mond, zodat ze haar opwinding kon proeven.

Daarna liet ze haar hand weer over haar borsten en buik naar beneden glijden, terwijl ze hoorbaar slikte en daarna met haar tong haar lippen nat maakte. Heel langzaam liet ze haar hand en haar vingers tussen haar benen glijden, ervoor zorgend dat haar meest gevoelige plekje steeds heel even aangeraakt werd, maar niet te lang en niet te veel. Ze bouwde de opwinding en het verlangen op die manier steeds verder op, tot de pakketbezorger bij haar naar binnen drong en ze haar lichaam niet langer meer op de proef kon stellen. Ze duwde haar middenvinger diep bij zichzelf naar binnen, spande haar inwendige spieren even op, wachtte twee seconden en liet haar vinger dan weer ontsnappen. Een paar minuten lang herhaalde ze dat, steeds sneller en dieper, tot ze voelde hoe ze zichzelf bijna over de rand duwde. Ze kwam trillend klaar op het moment dat de pakketbezorger met een luide grom die van achter in zijn keel kwam, voor de laatste keer bij haar naar binnen stootte. Toen zakte ze weg in een heerlijk ontspannen slaap, terwijl de bezorger haar ook in haar dromen bleef achtervolgen.

Een half uur later ging ze loom en nog steeds nagloeiend aan haar computer zitten, surfte naar de site van haar favoriete webwinkel en deed er een kleine, maar volledig nutteloze bestelling. Ze voelde hoe haar hart weer sneller begon te kloppen toen ze koos voor levering via het bedrijf met het bruine logo.

“Mevrouw Barends?” Een brede glimlach verscheen op haar gezicht toen ze de pakketbezorger twee dagen later voor de deur zag staan. Ze zette een stap vooruit, greep zijn arm vast en trok hem de inkomhal binnen. Hij reageerde verrast toen ze hem tegen de muur duwde en hem hartstochtelijk begon te kussen, maar toen ze hem even later de weg naar haar kamer toonde, was daar al niets meer van te merken.

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Mark 20 mei 2019 - 16:05

Hoi Myrthe,

Mooi geschreven verhaal.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy