Sexy verhaal: In vuur en vlam

door Yentl

Lachend verlaten we het kampvuur en gaan de camper binnen. Onze vrienden blijven nog buiten zitten en in mijn gedachten bestempel ik dit direct als een goed moment om van elkaar te kunnen genieten.

“Ik ben best moe” begint hij voordat hij zijn tandenborstel, inclusief dikke klodder tandpasta, in zijn mond steekt.

Ik laat mezelf op het redelijk kleine bed vallen en begin me vast uit te kleden. Een tikkeltje ongeduldig wacht ik tot hij bij me komt liggen. Voor het gemak, en om duidelijke hints af te geven, trek ik zelfs mijn lingerie uit.

“Wow, dat ziet er lekker uit.” Grapt hij zodra hij ziet hoe ik mezelf op het bed heb gepresenteerd.

In een sprong springt hij naar me toe en gaat ontspannen op bed zitten. Hij kijkt me ondeugend aan en laat zijn mondhoeken iets omhoog vieren. Wat is hij toch godvergeten sexy. Hij draagt enkel een donkere boxershort en ik weet zeker dat de omlijning van zijn penis trots tevoorschijn komt zodra ik hem ook maar een klein beetje heb opgewonden.

Speels lach ik terug en positioneer mijzelf tussen zijn benen. Met beide handen pakt hij mijn gezicht vast en plaats zijn lippen op mijn mond. Zijn tong dringt nat naar binnen. Ruw en gecontroleerd streelt hij over mijn tong. De frisse mint smaak van zijn tandpasta verspreid zich door mijn mond. Buiten horen we onze vrienden lachen en kletsen over gebeurtenissen die eerder vandaag hebben plaatsgevonden. Ik beantwoord zijn kus vurig en laat ondertussen een van mijn handen over zijn rechterbovenbeen glijden.

Zacht kreunt hij in mijn mond en aarzelt niet om hetzelfde te doen. Door onze innige zoen, en om ruimte tussen ons in te creëren, leun ik wat voorover. Het zorgt ervoor dat ik mijn kont gewillig naar achteren de lucht in duw. Het voelt open en bloot, kwetsbaar, maar bloedgeil. Zijn hand dwaalt langzaam over mijn bovenbeen. Richting mijn heupen met een harde tik op mijn kont als gevolg. Van schrik gil ik kort.

“Ssst” sist hij lachend tegen mijn lippen en ik lach zenuwachtig met hem mee.

Zodra ik voel dat zijn vingers een weg naar voren afleggen, plaats ik mijn benen verder uit elkaar. Het is nog zo’n subtiele hint die hij maar al te graag oppikt. Mijn nagels prikken in zijn ontblote bovenbeen terwijl zijn vingers langs mijn clit strelen. Tussen ons in kijk ik naar beneden. Ja hoor, daar is die fijne en nietsverhullende omlijning, mijn kut word er instant nat van.

“Hmm” kreun ik wanneer zijn vingers naar binnen glijden.

Ze gaan moeiteloos diep en masseren om en om mijn meest gevoelige plekken. Ondertussen neemt onze zoen in hevigheid toe en ik doe mijn best om mezelf op mijn armen te blijven ondersteunen. Ik kan niet wachten om hem in me te voelen en de verlangens schieten door mijn lijf.

Ondertussen gaat het er steeds wilder aan toe tussen mijn benen.

“Als je zo doorgaat, dan kom ik” hijg ik tussen het zoenen door.

Abrupt stopt hij en kijkt me aan.

“Dan is het beter als we rustiger aan doen, dit is nog lang niet afgelopen.”

Iets teleurgesteld, maar voornamelijk bloedheet, kijk ik hem aan. Zijn vingers hebben mijn lijf verlaten en hij kijkt tussen ons in naar beneden. Het is onmogelijk om zijn ogen niet te volgen en dus staren we beide naar zijn stijve die zich schuilhoudt onder de stof van zijn boxershort.

Speels wipt hij zijn pik omhoog, alsof hij op deze manier wil laten weten dat ik de gelukkig ben die ‘m mag bevrijden. Het is opwindend, en gelukkig voor hem ga ik ook erg lekker op subtiele hints. Ik ga weer op mijn kont zitten en pak met beide handen de rand van zijn boxershort vast. Net voordat ik ‘m naar beneden trek geef ik hem een geile blik en bijt op mijn onderlip. Ik weet dat dit trucje hem altijd wild maakt.

Vol verlangen kijkt hij me aan en pakt opnieuw mijn hoofd vast. Hij brengt zichzelf in de juiste positie om zijn pik mijn mond in te begeleiden. Tergend langzaam trek ik zijn boxershort verder naar beneden tot uiteindelijk zijn stijve glinsterend van het vocht tevoorschijn springt. Zuchtend tilt hij zijn kont wat omhoog zodat zijn boxershort volledig uit kan en ik gooi ‘m ergens in de hoek.

Smachtend laat ik mijn tong over zijn pik gaan en geef hem nog een laatste, en meest geile, blik voordat ik mijn lippen om zijn eikel sluit. Zijn vingers knijpen zich vast in mijn haren en hij begint direct te kreunen.

“Fuck schat” klinkt het na enkele seconden.

Zijn aanmoedigen zetten mij altijd in vuur en vlam. Ze werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat ik nog harder mijn best voor hem doe.

“Nee fuck schat, stop even!”

Geschrokken kijk ik hem aan en vraag wat er is.

“Ik sta in de brand!” Roept hij uit terwijl hij me wild aan de kant duwt en van het bed springt.

Geschrokken ga ik rechtop zitten en geef hem nog een verbaasde blik.

“Je heb bizar pittige chips gegeten! Waar is melk? Hebben we melk?”

“Melk? We hebben helemaal geen melk gekocht” weet ik met stomheid uit te brengen.

“Waarom heb je je tanden niet gepoetst?” Schreeuwt hij in paniek.

“Sorry! Ik wilde seks, ik dacht dat komt daarna wel.. Je weet wel, als ik m’n poesje weer sperma vrij maak.”

Ik doe mijn best om niet in de lach te schieten en speur mijn brein af naar middelen die kunnen helpen, maar ik kan niets bedenken.

“Fuck!” Roept hij boos en rent in paniek de camper uit.

Van schrik trek ik mijn jurkje weer aan en ga bij de deur staan. Ik kijk in de verbaasde gezichten van onze vrienden en in mijn ooghoek zie ik nog net hoe hij richting het meer rent en zonder enige aarzeling een ijskoude duik neemt.

Na enkele minuten komt hij teruggelopen. Zijn stijve is nergens meer te bekennen. Kletsnat en bungelend blijft hij bij het kampvuur staan.

“Jezus wat heftig zeg” zucht hij.

Onze vrienden vragen lachend wat er gebeurd is en of hij wel helemaal oké is.

“Ze heeft een hele zak spicy chips opgegeten, stop ik mijn leuter in haar mond. Wat een hel!”

Om en om kunnen ze hun lach niet meer inhouden en vragen of het lang duurde voordat hij erachter kwam.

“De prikkel duurt langer dan het plezier” antwoordt hij, “het begon zo lekker, maar ineens merkte ik een tinteling, voor ik het wist ging het over in prikken en werd het wel heel pikant. Whooh! Ik kom eindelijk bij, lekker die buitenlucht!” Hijgt hij.

Hij zucht nog een paar keer terwijl onze vrienden niet meer bijkomen van het lachen. Dan spotten zijn ogen mij ineens en ik friemel wat ongemakkelijk aan mijn jurk.

“Wat sta je daar nou in die deuropening? Ga je tandenpoetsen en je mond spoelen!”

Lachend gehoorzaam ik en ga naar binnen. Ik dacht dat ik degene was die in vuur en vlam stond, maar dit zag ik niet aankomen.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy