Sexy verhaal: Het ondeugende plan deel 1

door Yentl

Met een ondeugende lach kijkt ze me aan.

‘Ik ben een beetje zenuwachtig’ beken ik.

‘Nee ben je gek! Ze vinden het echt fantastisch wat wij gepland hebben!’

Het is inmiddels al ruim twee weken geleden dat Lois en ik op een, redelijk aangeschoten, avondje besloten om onze mannen te verrassen. Of eigenlijk beter gezegd… om ze gillend gek te maken.

Wat absoluut geen onbekend terrein voor ons is. Lois en ik hebben een geschiedenis aan spannende avontuurtjes op onze naam staan. We hebben elkaar leren zoenen, vaak zat elkaars lichamen ontdekt en toen we beiden verkering kregen is die ‘hobby’ alleen maar verder uitgebreid. The more the merrier hebben wij weleens geroepen. En we menen het ook.

Met een zacht geluid tikt ze haar wijnglas tegen dat van mij.

‘Wat heb jij aan?’

Voorzichtig show ik haar een stuk van de spannende body die ik heb aangetrokken.

‘Inclusief open kruis.’ lach ik en we proosten nog een keer.

Vanuit de woonkamer kijken we naar de heren. Ze zitten niets vermoedend op de bank. Aaron neemt een sip van zijn bier terwijl Chris met grootse handgebaren iets vertelt.

Zacht streelt Lois met haar vingertoppen over mijn onderarm.

‘Ga je mee?’ vraagt ze

Zonder lang nadenken pak ik haar hand vast en laat me door haar meesleuren naar de woonkamer.

‘Zo heren, waar hebben jullie het over?’ roept Lois als we richting onze mannen lopen.

Ze strijkt naast Aaron neer op de bank en legt haar hand op zijn bovenbeen.

‘Niets bijzonders eigenlijk, waar hadden jullie het over in de keuken?’

Zijn stem klinkt nieuwsgierig. Ondanks dat het niet onze bedoeling was, is het dus opgevallen dat we net iets te lang wegbleven.

‘Nou, eigenlijk hebben we een verrassing voor jullie.’ biecht ze op.

Twee paar ogen schieten van Lois terug naar mij en weer terug naar Lois. In hun blikken kan ik zien dat ze geamuseerd zijn. Ze weten allang hoe laat het is.

‘Zullen we naar boven gaan?’ vraag ik zo zwoel mogelijk om vervolgen het drinken van Chris uit zijn handen te pakken en op tafel te zetten.

Kort en goedkeurend kijken ze elkaar aan.

‘Ik geloof niet dat wij daar ooit nee tegen zouden zeggen.’ antwoordt Chris lachend.

Vluchtig pak ik zijn hand vast en neem hem mee naar de slaapkamer. Achter mij weet ik dat Lois bij Aaron hetzelfde doet. Door mijn hoofd schieten onze plannen en tegelijkertijd razen er beelden van eerdere avontuurtjes voorbij.

In de slaapkamer aangekomen beginnen we te zoenen. Zijn lippen voelen warm en zacht tegen die van mij en zijn handen vullen zich met mijn haren. Fuck wat zoent hij toch goed. We zijn al zolang samen dat ik bijna zou vergeten hoe goed hij eigenlijk is.

Zodra Lois en Aaron de slaapkamer in komen voel ik een van haar handen op mijn bil.

‘Hmmm, lekker hoor!’ zegt ze lachend en begint dan Aaron te zoenen.

Langzaam begin ik Chris uit te kleden. Ik begin bij zijn trui, die ik speels in de richting van zijn hals trek. Mijn vingertoppen strelen langs zijn ontblote borstkas. Na een paar seconde van subtiel trekken heeft hij de hint te pakken en doet zijn armen in de lucht. Een kort moment laten onze lippen elkaar los om daarna weer tegen elkaar te plakken. Naast ons zie ik dat Lois volgt met dezelfde handeling.

Zijn handen hebben mijn hoofd te pakken en ik doe mijn best om zijn broek los te knopen. Zijn tong raast wild door mijn mond heen. Ik ben er best trots op dat hij na al die tijd samen nog steeds zo opgewonden raakt van enkel zoenen. Mijn hartslag zit inmiddels ergens in mijn keel en ik sjor een paar keer aan zijn broeksknopen.

‘Hmmm,’ kreunt hij tegen mijn lippen. ‘Wil je me zo graag?’

‘Ik wil dat je je broek uitdoet.’ antwoord ik zo opgewonden als maar kan terug.

Dan is het moment aangekomen, Chris en Aaron staan beiden in hun boxershort voor ons. Er is geen weg terug, het plan is in volle gang en ik voel me opgewonden. Opgewonden is een understatement. Ik ben bloedgeil. En wanneer ik naast mij kijk, zie ik dat dat voor Lois niet anders is.

‘Ga maar liggen.’ Ik wijs kort naar ons bed.

Opnieuw kijken de heren elkaar kort en goedkeurend aan en nemen dan, naast elkaar, plaats op het bed. Mijn ogen schieten naar hun boxershorts, ik kan er niets aan doen, de omlijning van hun stijve vraagt er eigenlijk gewoon om.

Dan voel ik de hand van Lois om mijn middel, ze drukt zacht een zoen in mijn hals. Zo charmant als ik kan neem ik plaats op het bed en kruip in de richting van Chris om vervolgens op zijn schoot te gaan zitten. In no time heeft hij mijn billen te pakken en lacht zijn tanden bloot.

‘Je zult toch even geduld moeten hebben,’ lacht ik. ‘Ik ben iets anders met je van plan.’

Verbaasd kijkt hij me aan en nog voor hij zijn vraag kan stellen pak ik zijn armen vast en breng ze boven zijn hoofd in de richting van het bed. Lachend kijk ik achterom en wacht tot Lois mij de handboeien aangeeft.

Holy fuck.’ sist Chris over zijn lippen.

Zijn opmerking maakt me week. Hij voelt gespannen en daar ga ik wel lekker op. Hij laat toe dat ik zijn polsen vastbind aan het bed en bijt speels op zijn onderlip.

Dan is het de beurt aan Lois die vol overgave op Aaron springt en zijn handen bij elkaar grijpt. Verleidelijk overhandig ik haar ook een stel handboeien en kijk toe hoe Aaron het laat gebeuren.

Het moment is eindelijk daar gekomen. Mijn hartslag is hoog en mijn gehele lichaam voelt warm van binnenuit. Zodra ik zie dat Chris naar me kijkt begin ik me langzaam uit te kleden. Met beleid trek ik mijn top over mijn hoofd en laat het bovenste gedeelte van mijn body zichtbaar worden.

Over de lippen van Chris rolt een geladen zucht. Met mijn ogen op hem gericht maak ik mijn knoop los en laat mijn pantalon op de grond vallen. Met mijn vingertoppen dwaal ik over de body. Hij is van kant met hier en daar een stuk leder. Ik ben zo opgewonden dat een zachte kreun mijn lippen ontglipt.

Chris ligt vol verlangen te kijken. Hij is zo stijf geworden dat zijn eikel een klein stukje boven de rand van zijn boxershort piekt. Ik loop in de richting van Lois, die net klaar is met het vastmaken van Aaron. Ik grijp haar bij haar schouder en trek haar naar me toe. Met mijn handen maak ik haar blouse open. Ze zoent me, opgewonden en teder tegelijk. Ik doe mijn best om niet te hard van stapel te lopen en open haar blouse iets verder. In één beweging trekt ze haar rok naar beneden en gooit ‘m ergens in de hoek van de slaapkamer.

‘Shit Lois, heb je al de hele avond dat geile setje aan?’ fluister ik speels.

We lachen in elkaars mond en besluiten om niet om te kijken. Zodra ook haar blouse de grond heeft geraakt, laten we ons lachend op het voeteneind van het bed vallen. Het gevoel van haar lichaam op dat van mij zal nooit vervelen. Ze voelt zo zacht, zo vertrouwd en zo fucking opgewonden. Ruw duwt ze mijn benen verder uit elkaar zodat ze meer ruimte heeft, ze duwt mijn bovenbenen omhoog en gaat er comfortabel tussenin liggen.

Mijn handen hebben haar billen gevonden en zodra ik opzij kijk zie ik twee paar ogen naar ons staren.

Lois bevrijdt mijn rechterborst en neemt speels mijn tepel tussen haar tanden. Onverwachts kreun ik en laat mijn lichaam een beetje kronkelen.

‘Aanraken!’ roept Chris. ‘Ik wil jullie aanraken!’

Lachend kijk ik hem aan.

‘Er gaat echt nog zoveel gebeuren voordat jij mag aanraken.’

Tot nu toe verloopt alles precies zoals we bedacht hebben.

Dit verhaal wordt vervolgd op 27 december.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy