Sexy Verhaal: De vader van mijn vriendin (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Het is 21:00 en ik fiets als een bezetene door de stad naar het huis van mijn vriendinnetje. Ze viert haar verjaardag en ik had beloofd wat eerder te zijn om te helpen, maar dat is duidelijk niet gelukt. Op de een of andere manier denk ik, door nu keihard te fietsen, de twee uur dat ik te laat ben nog goed te maken. Ik negeer dat mijn jurkje opwaait (en iedereen nu waarschijnlijk kan zien dat ik vandaag voor een zwart kanten string ben gegaan) en fiets stug door.

Ik was zo kapot na werk dat ik even was gaan liggen, in de overtuiging dat ik mijn wekker had gezet voor 18:00. Op die manier zou ik nog genoeg tijd hebben mij om te kleden, op te tutten en op tijd bij Susan te zijn om te helpen. Maar dat was duidelijk niet helemaal goed gegaan.

Een paar minuten later sta ik hijgend en bezweet voor haar deur.

Als ik aanbel word ik binnen gebuzzt. Bovenaan de trap word ik opgewacht door John, de veel te leuke vader van Suzan. “Is ze heel erg boos?” Is het eerste wat er uit mijn mond komt. John drukt een witte wijn in mijn hand en glimlacht. “Valt wel mee. Jamie is er, dus ze heeft haar handen vol.” Hij knipoogt naar me en ik voel mijn wangen gloeien. Ik gooi snel de helft van mijn glas wijn naar binnen en loop achter hem aan mee naar binnen.

Gelukkig word ik vol enthousiasme ontvangen door Suus die inderdaad niet veel tijd voor mij heeft en zich binnen enkele seconden alweer op haar crush Jamie stort. Ik socialize een beetje met wat vriendinnen en haar nichtje tot mijn glas leeg is.

Uit de koelkast plunder ik de fles wijn en schenk mezelf nog een glas in. Een tweede glas wordt naast het mijne gezet en als ik opkijk zie ik John naast me staan. Zonder iets te zeggen schenk ik ook hem bij.

“Cheers he, op Suzan.” Ik houd mijn glas omhoog en hij tikt de zijne er tegenaan. “Ja, op Suzan.”

“Hoe gaat het met jou? Met je vriendje? Hoe heet hij ook alweer?” Hij kijkt me vragend aan.

“Sander. En; ex-vriendje.” Antwoord ik koel.

“O, wat jammer. Toch?”

“Nou, het was niet echt serieus hoor. Hij was nog zo’n jongetje. Ik heb meer behoefte aan een man.” Het is eruit voordat ik het door heb, maar nu ik het gezegd heb moet ik doorzetten. Ik blijf hem uitdagend aankijken en ik merk dat hij even overvallen is door wat ik hier in gang zet.

Dan schraapt hij zijn keel. “O ja?” Komt er nog een beetje schor uit.

“Ja.” Antwoord ik zogenaamd zelfverzekerd. “Iemand die weet wat hij doet. En wat hij met mij moet doen.”

“Oké…Je weet wel wat je wil he?” Vraagt hij speels, duidelijk hersteld van de eerste schok.

“Ja.” Even laat ik een stilte vallen en ga dan verder: “Ik ga even…die studeerkamer boven bekijken.” Zonder zijn antwoord af te wachten loop ik langs hem heen naar boven.

Zenuwachtig loop ik heen en weer in de zeer onboeiende studeerkamer van Suzan. Net als ik denk dat hij de hint misschien niet begrepen heeft of gewoon niet hapt, hoor ik de deur achter me opengaan. Ik draai me om en kijk recht in John zijn ogen. Die staan opeens heel anders. Hongerig.

“Was je ook benieuwd naar de studeerkamer?” Vraag ik met een knipoog.

Hij doet de deur heel bewust achter zich dicht en komt steeds dichter bij me staan, totdat er nog maar een paar centimeter tussen zijn gezicht en het mijne zit.

“Heel benieuwd.” Fluistert hij.

Dan grijpt hij me, zet me tegen de muur en duwt zijn tong bij me naar binnen. Ik ga er gretig op in en terwijl we wild staan te tongen glijdt hij met zijn handen over mijn jurkje van mijn hals via mijn borst, zij en heup naar mijn been. Volleert duwt hij mijn jurkje omhoog, mijn string naar beneden en glijdt zijn hand tussen mijn benen. Voor ik het weet glijdt hij met een vinger naar binnen en gebruikt hij die natte vinger om mijn clit te bewerken. Ik klamp aan hem vast als een aapje en laat me door hem vingeren. Als ik begin te kreunen duwt hij zijn andere hand op mijn mond. “Shttt.” Sist hij in mijn oor. Dan draait hij me om en trekt mijn jurkje over mijn schouders naar beneden, zodat mijn borsten eruit springen. Vol overtuiging grijpt hij ze vast en begint ze te masseren. “Is dit wat je wilde?” Fluistert hij van achter in mijn oor. “Hmhm.” Weet ik uit te brengen, bang weer te luidruchtig te zijn.

“Neuk me.” Moedig ik hem aan. Dat vat hij op als een uitnodiging om zijn broek naar beneden te trekken en me over het bureau te laten buigen. Hardhandig duwt hij mijn benen uit elkaar en zichzelf bij me naar binnen. Als houvast grijpt hij mijn armen en trekt ze naar achter zodat ik mijn rug moet krommen zo ver als ik kan. Met overtuigende ritmische stoten begint hij zijn heupen heen en weer te bewegen. Dan grijpt hij mijn paardenstaart vast en trekt me zo mogelijk nog verder naar achter.

Zijn andere hand glijdt via de voorkant tussen mijn benen en vind mijn inmiddels zeiknatte clit. “Ik laat je zo hard komen. Met je lekkere strakke kutje.” Hijgt hij terwijl steeds dieper in me stoot. Hoe kan hij zoveel dingen tegelijk doen. Ik word helemaal overrompeld door alles wat hij met me doet en laat het allemaal maar over me heen komen. Mijn hielen komen van de grond elke keer als hij in me stoot en ik voel mijn borsten wild op en neer gaan.

Dan vindt zijn vinger precies dat ene plekje en spant alles in mijn onderbuik zich samen. Ik wil aangeven dat ik kom maar er komt alleen een schokkend kreuntje uit mijn mond. Ik voel mijn kut samentrekken rond zijn lul en dat is net dat zetje voor hem om ook te komen.

“Dit uhm…” Stamelt hij terwijl hij zijn broek omhoogtrekt.

“Uh…ja. Nee.” Antwoord ik onsamenhangend.

“Oké.” knikt hij. Alsof we net een duidelijke afspraak hebben gemaakt. “Dan uhm, ga ik maar weer naar beneden.

“Ja, ik wacht nog even hier.”

“Ja.” Even blijft hij vertwijfeld staan, dan loopt hij de kamer uit. Vlak voordat hij de deur dichttrekt steekt hij nog even zijn hoofd om de hoek: “Je bent heerlijk.” Hij knipoogt en dan is hij weg.

Meer Lezen:

Zeiknat en volledig ontspannen (+podcast)

Een intense verrassing (+podcast)

Spicy Vaderdag

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy