Sexy verhaal: Niet de herenkleedkamer

door Yentl

Bezweet en met licht brandende bovenarmen plaats ik de dumbbells terug in het rek. Het was weer een heftige work-out. Het voelt heerlijk. In de grote spiegel van de sportschool kijk ik kort naar mezelf. Mijn haar zit ondertussen bezweet aan mijn voorhoofd vastgeplakt, mijn shirt heeft een ander soort vorm aangenomen. Het enige dat nog goed zit is mijn legging. Het is maar goed dat dit de sportschool is en niet de catwalk. Door het harde werken heeft mijn gezicht een gezonde kleur gekregen.

Vlak voor ik mijn gezicht van de spiegel wil afwenden, zie ik dat hij naar me staart. Hij bewondert mij net zo in de spiegel als dat ik zelf doe. Mijn oog was al op hem gevallen toen ik binnenkwam. Tijdens mijn work-out heb ik zijn ogen meerdere keren voelen branden. Hij heeft me voortdurend in de gaten gehouden. Alhoewel ik er normaal gesproken ongemakkelijk van wordt wanneer iemand mij in de gaten houdt, heeft dit een spannende werking op me.

Op de weg naar de uitgang van de zaal loop ik expres langs hem. Zonder schaamte kijkt hij me in mijn ogen aan. Zijn gezicht is strak. Er straalt een bepaald verlangen uit zijn ogen. Deze dans doen we al een paar weken. Iedere keer bouwt de spanning zich verder op. Stiekem kan ik niet wachten op het moment dat het tot ontploffing komt. Terwijl ik van hem wegloop kijk ik nog een keer achterom. Hij kijkt nog steeds. Een stoot zelfverzekerdheid schiet door me heen. Ik heb beet.

Langzaam verlaat ik de zaal en ga richting de kleedkamers. Het is rustiger deze keer. In de zaal, bij de lessen en ook in de kleedruimtes. Achter me hoor ik de kleedkamer deur dichtvallen. Ik loop richting mijn locker en pak mijn spullen eruit. Mijn sportkleding prop ik in mijn tas en ga met mijn handdoek richting de douches. Ook hier is niemand aanwezig. Ik zet een van de douches aan en ga eronder staan.

Net wanneer ik de douchegel door mijn handen laat gaan, hoor ik dat er iemand binnenkomt. Zou hij mijn hint hebben opgepikt?

“Hier zie je er dus nog beter uit dan in de sportschool.”

Zijn ogen kijken mij strak aan en hij begint zich langzaam uit te kleden. Gaat hij dit echt doen? Komt hij bij me onder de douche staan? Gaat het na al die weken nu dan gebeuren?

Met mijn meest zwoele blik kijk ik terug. Ik bekijk hem terwijl hij zichzelf uitkleedt. Hij gooit zijn kleding op de bank en loopt dan mijn richting op. Het lijkt hem totaal niet uit te maken dat er op ieder moment iemand binnen kan komen. Dat hij in de verkeerde kleedkamer staat. Hij heeft maar een doel en hij gaat er recht op af. Hij strekt een arm naar me uit en pakt mijn kin vast. Dan drukt hij zijn lippen tegen die van mij en laat zijn tong door mijn mond glijden. Het voelt warm. Zoals ik het me al die tijd heb voorgesteld.

Hij duwt me verder onder de straal. De druppels vallen over mijn voorhoofd terwijl hij zijn lichaam tegen me aandrukt. Ik voel zijn piemel stijf tegen mijn onderbuik duwen.

“Hmm,” kreun ik zacht.

Ondanks dat hij me overdondert met deze actie sta ik direct aan. Ik wil hem. Speels laat ik mijn nagels over zijn rug naar beneden glijden. Richting zijn billen en ik knijp erin.

Abrupt stopt ons gezoen. Hij kijkt me aan en terwijl er een grom over zijn lippen glijdt, tilt hij mijn rechterbeen omhoog. Met zijn tong likt hij over zijn andere hand terwijl hij me aankijkt. Zijn gelikte hand verdwijnt naar beneden, tussen mijn benen en glijdt door mijn poesje. Dan drukt hij zichzelf bij me naar binnen. Ik kreun luid. Rauw dringt hij steeds verder bij me naar binnen.

“Wat lekker, je bent nog strakker dan ik me had voorgesteld.”

Opnieuw kreun ik luid. Zijn natte lijf dreunt steeds opnieuw op me in.

“Je gaat zo diep!” Hijg ik.

“Wil je dat ik stop?”

“Nee. O. Nee. Ga alsjeblieft door.” Mijn toon is bijna smekend.

Als antwoord op mijn gejammer voert hij het tempo op. Met moeite blijf ik op het puntje van mijn tenen staan. Mijn andere been bungelt om zijn middel. Het geluid van onze lichamen die tegen elkaar aan gaan, klinkt bijna harder dan het geluid van de douche. Beide lijken we totaal te zijn vergeten dat we op ieder moment betrapt kunnen worden. Ik ga zo op in het moment dat het me niet meer uitmaakt of er iemand binnenkomt.

Aan zijn ademhaling merk ik dat hij bijna tegen het randje aan zit. Hij begint steeds sneller te stoten en hijgt wat woorden die ik niet meer kan verstaan.

Dan stoot hij nog twee keer diep en komt vloekend klaar. Hij laat zijn hoofd op mijn voorhoofd rusten terwijl de druppels over ons heen dwarrelen.

“Fuck, wat geil,” hijgt hij na.

Wanneer hij is bijgekomen trekt hij zich langzaam terug. Met een kreun van mijn kant als gevolg.

Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en zijn vingers glijden moeiteloos naar binnen. Ondanks de druppels voel ik hoe zijn sperma langzaam over de binnenkant van mijn benen sijpelt. Hij beweegt zijn vingers in me heen en weer. Hij weet binnen no time precies het juiste plekje te vinden. Hij buigt wat voorover en neemt mijn tepel in zijn mond. Heftig begint hij te zuigen. De combinatie van deze twee gebeurtenissen zorgen ervoor dat mijn orgasme al snel in zicht is.

Ik hijg, ik bijt en ik begraaf mijn nagels in zijn armen voor houvast. Mijn benen beginnen te tintelen en mijn lichaam wordt warm vanbinnen. Zijn vingers glijden genadeloos in en uit en de speelse pijn die mijn tepel ondergaat maakt dat ik ontplof. Een soort gil ontglipt van mijn lippen en ik knijp hem fijn terwijl ik keihard klaarkom.

Even blijven we zo staan. Dan haalt hij zijn vingers terug en pakt de douchegel. Terwijl hij zichzelf begint in te soppen stap ik bij hem vandaan.

“Was lekker! Volgende week weer?” zeg ik ondeugend.

Hij kijkt me lachend aan. ¨Volgende week zeker weer” bevestigt hij.

Ik droog me af en ga dan richting mijn locker. Ik ben bijna volledig aangekleed wanneer de deur van de kleedkamer opengaat. Er stappen twee dames de ruimte in. Ze schenken me een glimlach, die ik vriendelijk beantwoord. Ze vertrekken richting de douches en terwijl ik mijn veters strik hoor ik de dames lachen.

“Shit, is dit niet de herenkleedkamer?” Klinkt zijn stem boven de douches uit.

Lachend trek ik de deur open en ga naar huis.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy