Sexy verhaal: Ademnood

door Kim

Met een prachtige man afspreken is als naar een gala gaan. Je kijkt er dagen van tevoren naar uit en je bent druk bezig met het uitzoeken van de perfecte outfit. Alles moet perfect zijn voor, tijdens en na de date.

In een boetiek in Nijmegen viel mijn oog op een rood fluwelen jurk. Fel en verleidelijk sprak de kleur vanuit de vintage hoek mijn naam. Ik trok de hanger uit het rek en zag tot mijn verbazing een patroon van diamanten langs een hoge split lopen. Wat een plaatje! Vol genoegen liep ik de paskamer in, waar ik de zachte stof over mijn blote schouders heen trok. De jurk zat als gegoten. Hij viel net boven mijn enkels, precies de goede lengte om gepaard te gaan met die kittige zwarte enkellaarsjes waar ik me helemaal lekker in voel. En de dunne bandjes lieten mijn schouders, rug en sleutelbeenderen ontbloot… delen van mijn lichaam waar ik trots op ben. Blote huid die ik graag laat zien.

We wisten beiden wat dit was. Puur seksueel.

De klok sloeg bijna 8 uur. Het was de avond van ons afspraakje. Een high-class booty call. We wisten beiden wat dit was. Puur seksueel. Mijn gladde benen roken naar de amandelolie van mijn body butter en waren gehuld in een netpanty. Daar overheen viel de velvet jurk die ik sinds de aanschaf netjes in de kast had hangen, wachtend op een speciaal moment. Daaronder de lederen laarsjes. Mijn haar viel los… wild, over mijn schouders. Mijn oren gesierd door zilveren ringen, mijn vingers eveneens.

* Riiiinnnng *, suisde door het huis. De bel ging. Het was tijd… en in alle haast greep ik naar mijn leren jas en mijn clutch, maar vergat ik mijn kettingen om te doen.

Daar stond hij, die prachtige man, met zijn prachtige haar en prachtige ogen. En zijn gespierde lichaam, goed gekleed, net zo gelikt en doordacht als dat ik was. Hij leunde tegen zijn auto aan terwijl hij gebaarde dat ik naar hem toe moest komen. Ik liep op hem af en gooide hem een sensuele blik toe tijdens de aanloop naar onze eerste omhelzing. Verdomme, de spanning was om te snijden. Het was overduidelijk dat we ons best hadden gedaan er goed uit te zien, puur om de kleren van elkaars lijf af te kunnen scheuren. Eenmaal in de auto legde hij zijn hand op mijn been. Ik keek hem aan, streelde zijn wang en fluisterde: “Dat hapje en drankje kunnen wat mij betreft achterwege blijven. Ik heb veel meer trek in jou”’. Hij grijnsde: “Klinkt als een goed plan, babe”.

Ik stapte bij hem binnen. Mijn leren jasje liet ik op de grond vallen, mijn schoenen schopte ik uit. Mijn spullen lagen rommelig in de gang, ik keek ernaar en dacht ‘nu de rest nog’. Zijn ogen dwaalden over mijn lichaam heen, langs de rondingen van die rood fluwelen jurk. Ik zag hem denken die jurk zo snel mogelijk tussen zijn vingers te willen nemen, puur om hem verfrommeld in een hoek te gooien. Een diepe zucht verliet mijn lippen… hoe lang moest dit duren? In werkelijkheid waren we pas 30 minuten in elkaars gezelschap, maar het voelde als een eeuwigheid.

Hij stak zijn hand uit en nam me mee de woonkamer in, waar hij een drankje voor me inschonk. Ik pakte het glas aan, ik liet mijn vingers over de zijne glijden. Zijn blik viel strak op mijn lippen, die ik met mijn tong nat likte. “Je ziet er uit om op te eten in die jurk”, zei hij vleiend. Mijn bloed begon te broeien. Het enige wat ik kon denken was precies hetgeen wat ik toen zei: “Ik zou zeggen ga ervoor, proef me, wedden dat het goed zal smaken?”. Hij lachte. Maar ook hij was bloedserieus. Langzaam kwam hij stap voor stap dichterbij totdat hij recht voor me stond. Hij stak zijn hand uit om met zijn vingertoppen mijn onderlip te aaien. Ik deed een stap achteruit om hem te plagen… hij gromde. Hij kwam dichterbij. Ik plaatste mijn handen achter mijn rug en voelde dat ik tegen de muur aan stond. Ik kon geen kant meer op. En toen zag ik het vuur in zijn ogen.

Hij plaatste zijn handen tegen de muur en keek me strak aan. “Jij bent vanavond van mij en mij alleen, heb je dat begrepen?”. Ik knikte gehoorzaam, zwevend in de zevende (sex)hemel. Yes! Yes! Yes! Ik was compleet in mijn nopjes, onderworpen aan die prachtige man.

Natuurlijk was ik allang nat.

Zijn lippen spraken van vuile dingen. Het soort vuile dingen waar stoute meisjes als ik dagelijks over dagdromen. Diezelfde lippen waren rood en heerlijk vol, en glansden in het avondlicht. Ik trok hem naar me toe en zoende hem vurig! Met alles in me liet ik hem weten dat dit het moment was waarop al die vuile dingen realiteit zouden worden. Ik voelde het enthousiasme door zijn lijf heen stromen. Krachtig en vol overgave greep hij me stevig beet. Zijn handen graaiden door mijn haar. Over mijn billen. Hij duwde me tegen de muur aan en liet zijn vingers via de split van mijn jurk naar boven glijden, recht mijn kanten onderbroekje in. Natuurlijk was ik allang nat. Hij beet op zijn lip. Hij keek me aan. “Oeh… stout, stout meisje.”

Zijn sterke armen tilden me op en gooiden me op de bank. Een gigantische bank bestaande uit zachte kussens waar ik me volledig in weg liet zakken. Mijn ogen waren op hem gericht. Hij ging voor me staan en gaf een showtje weg. Eerst zijn smoking blazer, op de grond, toen zijn overhemd, knoopje na knoopje – damn, die buikspieren! – en toen zijn pantalon. Wat een prachtige man.

“Nu ben jij aan de beurt”, zei hij terwijl hij op handen en knieën over me heen kwam zitten. Hij kuste mijn nek. Hij pakte de bandjes van mijn jurk beet en trok ze voorzichtig naar beneden, mijn borsten ontbloot, mijn navel onderworpen aan de warme lucht die hij van tussen zijn lippen door over mijn buik heen blies. Het zachte velvet viel op de grond, daarnaast mijn netpanty, daarnaast mijn kanten lingerie. Het enige wat ik op dat moment nog droeg waren mijn sieraden.

Zijn pik was hard, zijn gedachten stonden op standje 100. Ik was nog steeds ontzettend nat, opgewonden door het zicht, het gevoel, door hem. Ik liet mijn nagels over zijn rug heen glijden, licht krassend. “Uh, uh, uh… stout!”, sprak hij met een zwoele maar strenge toon. Hij pakte zijn pik beet en keek me aan terwijl hij zichzelf streelde. “Dit is wat je wilt, hé?”, vroeg hij allang wetend wat mijn antwoord zou zijn. Hij wikkelde zijn andere hand om mijn nek. Met grote ogen kinkte ik gretig. Ik moest hem NU hebben. NU voelen. NU ervaren. En hij wist het maar al te goed. Het stond geschreven in de blosjes op mijn wangen. Het rood op mijn kaken. In het gloeien van mijn oortjes.

Hij stak zijn tong uit en likte mijn tepels. Nog altijd met zijn hand om mijn nek. Ik snakte op gelukzalige wijze naar adem. Toen kwam hij dichter- en dichterbij en weer spoelde dat enthousiaste gevoel van verlangen over me heen. Weer was ik een vaste gast in die sexhemel. Met mijn hoofd in de wolken. Ik kon zijn pik ruiken… zoet, maar mannelijk, de geur van mensenvlees zoals je die alleen in dit soort situaties ruikt. Hij duwde zichzelf naar binnen… zo strak, zo nat, zo lekker. En ik dacht, “Ah yes! That’s the stuff”.

Zijn billen spanden met elke stoot harder aan.

Hij neukte me alsof het de laatste keer was dat er geneukt kon worden. Alsof de klok dadelijk 12 uur zou slaan en de wereld die we kennen verloren zou gaan. Zijn billen spanden met elke stoot harder aan. Ik liet mijn handen over zijn rug heen glijden en voelde elke spier, elke ronding, elk druppeltje zweet. Wat een prachtige man, dacht ik weer, terwijl ik keek naar hoe hij al kreunend over me heen hing. Zijn pik voelde heerlijk, tussen mijn benen in geduwd. Dik, vooral erg dik. Hij vulde me op en het was om van te smullen. Met elke stoot voelde ik elke centimeter naar binnen en naar buiten glijden… verrukkelijk.

Hij plaatste beide handen rond mijn nek en nam mijn adem weg. Ik keek hem onschuldig aan en liet mezelf wegvallen in zijn controle over mijn gedaante. Tranen van geluk zochten een weg naar het oppervlak. En toen zag hij het vuur in mijn ogen.

“Harder”, probeerde ik met gestokte adem te zeggen. “Ja? Harder? Jij stout, vies meisje. Oh fuck ja, babe”, kreunde hij. Zijn pik werd harder. Zijn stoten werden harder. Zijn grip rond mijn keel werd harder. En vechten tegen dat heerlijke gevoel van overgave werd harder. En toen was het slechts hij en ik, verloren in het moment, geen wereld meer om ons heen. Onderworpen aan de lusten van die avond verdween de rest van de mensheid en zwommen we in de flikkerende sterren aan de donkere hemel. Puur, vol passie, en perfect, als een door kroonluchters verlichte dansvloer in een marmeren paleis, waar de laatste dans van ons alleen was.

De haren op mijn armen stonden recht overeind. Al mijn zenuwen werden geprikkeld. Mijn bloed pompte als een wilde naar alle hoekjes van mijn lijf. Het waren zijn handen om mijn nek die me volledig lieten zweven. En op dat moment besefte ik me iets – namelijk dat het geen ongelukje was dat ik mijn kettingen thuis had laten liggen…

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy