Sexy verhaal: De laatste werkdag

door Yentl

Vandaag is mijn laatste werkdag. Het is goed. Ik ben toe aan een nieuw avontuur. Van mijn collega’s heb ik bloemen, wijn en lekkers gekregen als afscheid en ze wensen mij stuk voor stuk het allerbeste. Ik ben samen met Sanne overgebleven en aan ons de taak om alles netjes achter te laten en goed af te sluiten. Aan de bar proosten we met onze wijnglazen op nieuwe collega’s. Collega’s die nooit zo leuk kunnen zijn als dat deze zijn.

Wanneer we lachend het alarm aan doen en de deur achter ons op slot draaien nemen we afscheid. We knuffelen en terwijl we richting de auto lopen besef ik me dat ik mijn trui ben vergeten.

‘Shit!’ Roep ik.

‘Ik moet echt gaan, is het erg om even alleen naar binnen te gaan? Dan lever je de sleutels morgen in, samen met je kleding?' Ik zie aan haar gezicht dat ik haar niet kan overhalen om even mee te gaan. Ik ga wel even snel heen en weer.

Ik loop terug en draai de deur weer van het slot. Ik zet het alarm uit en ren snel naar boven om mijn trui uit mijn kluis te halen. Wanneer ik weer beneden kom zie ik Jasper ineens in de deuropening staan.

‘Je laat me schrikken! Wat kom jij hier doen?’

‘Ik was in de buurt en kom even kijken. Je laatste werkdag. Laten je collega’s je altijd alleen afsluiten?’ Hij kijkt me doordringend aan.

Ik verzeker hem ervan dat dat niet het geval is, dat ik alleen maar iets was vergeten.

‘Dus we zijn helemaal alleen?’ Vraagt hij dan.

Terwijl hij op me afkomt knik ik. ‘We zijn helemaal alleen.’

‘Spannend.’ Zegt hij met een ondeugende lach op zijn gezicht. Zijn ogen glinsteren. Hij pakt mijn trui en legt hem op de bar. Dan pakt hij mijn tas en zet hem op de grond.

‘We kunnen dus doen wat we willen.’ Vervolgt hij.

Opnieuw stem ik in met wat hij zegt. Mijn hart begint te bonzen. Hij drukt me tegen de bar aan, komt dichterbij en drukt dan zijn zachte lippen op de mijne. Zijn tong glijdt ruw naar binnen en ik voel mijn string vochtig worden. Wat deze man met zijn tong kan is ongekend.

Ik sta aan. Direct. Mijn handen glijden via zijn rug naar beneden en ik knijp in zijn billen.

‘Hmm’ kreunt hij zacht. ‘Wil je me?’

Voor de derde keer stem ik in en begin zijn broek los te maken.

‘Nog even wachten!’ Hij duwt mijn handen weg en neemt me mee naar het midden van de bar.

‘Ga zitten.’ Beveelt hij terwijl hij op de bar tikt.

Gehoorzaam ga ik zitten en laat mijn benen uit elkaar vallen. Zijn hand verdwijnt onder mijn rok. Hij trekt mijn slipje uit en legt hem op de bar.

‘Je zit precies goed!’

‘Goed? Goed waarvoor?’

‘Voor de camera.’

Mijn hart begint nu harder te bonzen. Voor de camera? Kan dit wel? Ik weet dat het mijn laatste dag is, maar toch ervaar ik een lichte vorm van paniek.

Lachend kijkt hij me aan en begraaft dan zijn gezicht tussen mijn benen. Zijn tong baant zich een weg door mijn natte lippen, richting mijn clit. Ik leun wat naar achter en besluit om mij over te geven aan het moment. Wat is nou het ergste dat er kan gebeuren? Het is heus niet zo dat iemand die camera beelden gaat bekijken als dat niet echt nodig is. Toch?

Ik gooi mijn hoofd achterover en kreun luid. Smakkend likt hij me naar mijn hoogtepunt. Een orgasme dendert door mijn lijf. Hij kijkt me trots aan. Ik voel de naschokken nog uitrazen terwijl hij zijn broek los maakt.

‘Wil je me nog steeds?’

‘Ja!’ Hijg ik. ‘Heel graag zelfs.’

Hij trekt zijn broek naar beneden en plaats zijn knieën op een barkruk. Vervolgens pakt hij mijn heupen stevig vast en begeleid zichzelf naar binnen. Centimeter voor centimeter schuift hij door tot ik zijn ballen tegen mijn billen voel. Hij rekt me op. Ik voel me volledig opgevuld en nog wat gevoelig wanneer hij begint te stoten.

Hij bijt op zijn onderlip. Het is zo’n geil gezicht. Zijn ogen staan stout en zijn haren bewegen mee met zijn ritme. Ik klem me vast aan de bar terwijl ik hem zijn gang laat gaan. Steeds dieper en wilder. Mijn ademhaling is het ritme al lang en breed verloren. Ons gekreun galmt door de ruimte. De glazen achter de bar tikken zacht tegen elkaar aan. Keer op keer wrijft hij langs mijn gevoelige plekjes. Hij drukt zijn duim tegen mijn clit en begint zacht rondjes te draaien.

Mijn vorige orgasme is nog duidelijk aanwezig. Ik heb niet veel meer nodig en voel hoe de hitte zich weer opbouwt tussen mijn benen. Mijn spieren beginnen te trillen en luid jammer ik zijn naam.

Diep in me voel ik hoe mijn poesje om zijn stijve pik pulseert. Zijn gegrom laat me weten dat hij inmiddels ook in de buurt is.

‘Ga rechtop zitten.’ Hijgt hij terwijl hij zich terugtrekt.

Ik ga rechtop zitten en open mijn mond. Warm sluit ik mijn lippen om zijn eikel en begin te zuigen.

Terwijl zijn lichaam begint te schokken voel ik zijn zaad in golven over mijn tong gaan.

‘Fuck, zo lekker. Je doet dit zo lekker!’

Wanneer we zijn bijgekomen gaat hij van de barkruk af. Hij trekt zijn broek omhoog en geeft me een hartstochtelijke zoen op mijn mond.

Ik breng mijn haar weer wat in model en pak mijn string van de bar. Op mijn telefoon zie ik 4 gemiste oproepen van het hoofdkantoor. Dit zal toch niet?

Lachend kijkt hij me aan.

‘Kom, dan gaan we naar huis. Kunnen we eindelijk na al die jaren sex op de werkvloer afvinken.’

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy