Sexy verhaal: De skileraar

door Alicia

Veel te snel ski ik naar beneden. De bomen flitsen aan me voorbij. Met de koude wind langs mijn gezicht kom ik onderaan de piste tot stilstaand. De adrenaline stroomt door mijn lijf. Heerlijk, dit heb ik gemist. De witte sneeuw, de felle zon. Het was een goed idee van Anne om er samen tussenuit te gaan. Haar relatie is net uit en ik werd de afgelopen maanden opgeslokt door mijn werk. We hebben te weinig tijd aan elkaars vriendschap besteed, tijd die we nu goed gaan maken door een week in de sneeuw. Anne is minder ervaren in het skiën dan ik en heeft elke ochtend les. Daarna lunchen we en gaan we samen de piste op. Ik vind het heerlijk om af en toe alleen te skiën.

Verlangend kijk ik naar de zwarte piste verderop. Wie weet dat ik het aandurf als ik weer gewend ben aan het skiën. Of ik neem een ervaren leraar mee. Ik zal dat straks eens met Anne overleggen.

Na een paar dagen ben ik opgewarmd en zijn mijn spieren weer gewend aan de bewegingen van de wintersport. Tijdens de lunch vertel ik Anne dat ik graag de zwarte piste op wil maar dat best spannend vind alleen. ‘We kunnen mijn skileraar Hanz wel vragen. Het is een leuke jongen die hier al jaren lesgeeft. Hij kent dit gebied erg goed.’ Zegt Anne. ‘Als je dat zou willen doen graag.’ ‘Je bent dan wel een middag alleen. Vind je dat niet vervelend?’ vraag ik. ‘Welnee, ik ga gewoon met de andere cursisten mee de blauwe piste op, ik vermaak me wel’ antwoord Anne.

IJzig blauwe ogen keken me strak aan.

De volgende morgen liep ik met Anne mee en stelde ze me voor aan Hanz. IJzig blauwe ogen keken me strak aan. Hanz is een jaar of 24, veel te bruin, waardoor zijn blonde haren nog meer opvallen. Ik geef hem een hand en zijn energie is te voelen door mijn handschoen. Ik slikte, dit stukje heeft Anne niet verteld. Hanz is iets meer dan ‘een leuke jongen’. Ik ben aangenaam verrast. Hanz wil me graag helpen en ik boek een privéles bij hem. Samen gaan we de zwarte piste bedwingen. Deze vakantie wordt steeds beter.

Anne en ik lunchen samen maar ik eet niet veel. Ik heb een knoop in mijn maag en ik weet niet of dat komt door Hanz of door de piste. Na de lunch gaat Anne naar haar groep en ik heb met Hanz afgesproken bij de skilift. Het is een prachtige middag in Flachau. De zon schijnt en dat maakt de sneeuw nog witter. Als ik bij de lift aankom staat hij daar al in zijn blauwe skikleding en opzichtige zonnebril. Ondanks de wijde kleding zie ik dat hij atletisch gebouwd is. Ik droom weg bij het mannenlichaam die onder het skipak schuilt. Met een brede grijns begroet hij me in gebrekkig Nederlands. Ik gun hem een verlegen glimlach. We stappen in de skilift en Hanz verteld in half Duits half Nederlands over het skigebied. Het is duidelijk een gepassioneerd man. Langzaam word ik rustiger, hij kent het gebied en met hem bij me voel ik me stoer genoeg om die zwarte piste af te gaan. Galant helpt hij me uit de skilift en hij gaat me voor naar een van de mooiste plekjes van het skigebied. Het uitzicht is adembenemend. De huizen in het dal lijken net poppenhuisjes, onderaan de berg zie ik andere waaghalzen die veilig beneden zijn gekomen. Het is hier veel rustiger dan bij de blauwe en rode pistes en dat vind ik heerlijk. Ik zou hier nog uren kunnen staan. ‘Bist du bereit?’ vraagt Hanz. Ik knik en voor ik het goed en wel door heb schieten we naar beneden. Ik voel me onoverwinnelijk, vergeet alles om me heen en ben één met de berg. Ik houd Hanz die vol vertrouwen voor me uit skiet in de gaten. Bijna onderaan de piste ga ik nog te snel en zie ik een bobbel over het hoofd. Ik ski eroverheen maar plaats mijn ski net verkeerd en val voorover. Hanz remt en snelt naar me toe. Als hij bij me komt doet hij zijn bril af en kijkt me aan met een jeugdige bezorgdheid. Ik heb het gevoel alsof de sneeuw onder me wegsmelt. Hij helpt me overeind en controleert of alles goed is met me. Ik heb alleen erg last van mijn knie. Ik zeg tegen Hanz dat ik naar mijn hotel wil om mijn knie goed te bekijken. Hanz zegt dat hij me niet alleen wil laten gaan en ik vind het geen probleem dat hij mee gaat.

Eenmaal in het hotel breekt het zweet me uit. Ik ontdoe me van mijn ski-jas en ga op het bed zitten. Hanz neemt op zijn knieën voor mij plaatsen helpt me uit mijn skibroek. Ik kan er niet omheen, het is een opwindend gezicht: hij daar op z’n knieën voor me. Langzaam komt hij omhoog en vangt mijn blik. Ik kan me niet meer beheersen. De opwinding die ik voelde op de berg en de ontspanning van de vakantie maken me geil.

Ik wil hem, en wel nu.

Mijn hoofd gaat richting de zijne en ik zoen hem. Even schrikt hij terug om zich vervolgens al snel gewonnen te geven. Zijn jonge lippen vinden de mijne en gretig proeft hij me. Subtiel duwt hij me het bed op en ik kijk naar de man die boven me hangt. Ik wil hem, en wel nu. De pijn in mijn knie is verdwenen als sneeuw voor de zon. Zijn handen verkennen mijn lichaam over het thermisch ondergoed. Dit moet uit. Dat ik niet op m’n meest sexy gekleed ben kan me niets schelen. Ik ben nog bezweet van het skiën maar ook dat zal me een zorg zijn. Ik wil nú dat deze man me bevredigt. Ik wurm me onhandig uit mijn charmante onderkleding en Hanz volgt mijn voorbeeld. Heel kort neem ik de tijd om van zijn lijf te genieten. Mijn handen laat ik langs de lijnen van zijn spieren glijden. Zijn erectie groeit en staat nu recht vooruit, klaar voor de strijd. Hanz is duidelijk voorbereid en voor ik het weet heeft hij een condoom omgedaan. Weer kruipt hij op me, deze keer naakt. Zijn ijzige ogen kijken me recht aan terwijl hij zijn dikke lid bij me naar binnen duwt. Hij wil zien hoe ik geniet en dwingt me naar hem te blijven kijken. Eerst gaat hij langzaam in en uit me zodat ik aan hem kan wennen, daarna voert hij het tempo op. Hij neukt me net zo bedreven als hij skiet. Hij zoent mijn hals en zuigt aan mijn tepels. Net als ik bijna kom hoor ik zijn hese stem zeggen ‘dreh dich um’ Gewillig doe ik wat hij vraagt en ik draai me om. Mijn achterste is naar hem gericht. Met zijn handen streelt hij bewonderend mijn billen terwijl hij zijn lid in mijn natte binnenste duwt. Krachtige vingers krabben zachtjes over mijn rug waarna zijn duim naar mijn andere gaatje glijden. Zachtjes masseert hij me daar, en voor de tweede keer vandaag voel ik me onoverwinnelijk. Ik geef me over aan hem en laat hem me nemen. Rillingen lopen door mijn lijf en trillend bereik ik mijn hoogtepunt.

Ik draai me om, ik wil hem proeven, en hem bedanken. Ik doe het condoom af en neem zijn bloeddoorlopen lid in mijn mond. Met lange diepe, halen pijp ik hem. Hij lijkt verrast door mijn actie en geniet duidelijk. Hij kreunt het uit. ‘Ja, ik kom’. En hij leegt zich in mijn mond. Ik kijk hem stout aan en slik alles door. Nog meer bezweet dan van het skiën liggen we naast elkaar. We douchen samen, genieten van elkaar en Hanz laat mij voldaan achter op de kamer. Onderweg naar het restaurant waar ik met Anne afgesproken heb, besluit ik haar niet te vertellen hoe de skiles met Hanz is geëindigd.

De vakantie zit er op en Anne en ik beginnen aan onze rit naar huis. ‘Het was een heerlijk weekje Anne, bedankt dat je mee wilde.’ Zeg ik tegen mijn vriendin. Anne antwoord; ‘Ik heb er ook erg van genoten. Deze vakantie was echt wat ik nodig had.’ ‘Het heeft me echt goed gedaan.’ ‘Eigenlijk moet ik zeggen, Hanz heeft me echt goed gedaan’ En ze geeft me een knipoog. Ik slik maar zeg niets.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy