Sexy verhaal: Me-time (+podcast)

door Saskia


Het is een vermoeiende tijd om single te zijn, denkt Jamie bij zichzelf. Normaal gesproken is ze volop aan het daten en kan ze ervan genieten dat ze nog alle vrijheid heeft terwijl veel van haar vriendinnen al gesetteld zijn. En ze met een dikke buik rondlopen of baby’s aan hun borst hebben hangen. Maar door onze grote vriendin Corrie (Covid-19) werd het al steeds lastiger leuke mensen tegen te komen en op haar vaste scharrels was ze inmiddels ook een beetje uitgekeken. Iedereen leek ook steeds wanhopiger te worden, te zien aan de vele dickpicks en andere rare dm’s die ze steeds vaker toegestuurd krijgt. Kortom ze was even helemaal klaar met alles en iedereen. Het was zaterdagavond en buiten dat de avondklok het haar überhaupt moeilijk maakte met iemand af te spreken, had ze daar ook even helemaal geen behoefte aan. Waar ze wel behoefte aan had was een date night met zichzelf.

Ze had een ordinaire pizza quattro stagioni besteld bij haar plaatselijke lievelings pizzeria, een goede fles rode wijn opengemaakt, zichzelf in haar badjas op de bank genesteld en haar nieuwe lievelingsserie Bridgerton op Netflix aangezet. Kortom; het was een ware Netflix en chill avond.

Nadat ze de hele pizza had opgegeten, er nog maar een bodempje in de fles wijn zat en ze drie afleveringen had gekeken, besloot ze haar avond verder voort te zetten in haar badkamer. Ze schenkt het laatste restje in haar glas, neemt deze mee naar boven en laat haar bad vollopen. In de la onder de wastafel vindt ze ergens achterin nog een bruisbal in de vorm van een kerstboom. Een cadeautje dat een verder niet zo succesvolle date een keer voor haar had meegenomen. ‘Toch blij dat ik gegaan ben.’ Denkt ze nog bij zichzelf terwijl ze de kerstboom in het water laat glijden en even staart hoe deze binnen no time oplost. Een ernorme berg schuim komt ervoor in de plaats.

Voor de spiegel van de badkamer laat ze haar badjas van haar schouders glijden en ze bekijkt zichzelf van top tot teen. Langzaam draait ze eerst een beetje naar links en vervolgens een beetje naar rechts terwijl ze met haar handen over de zachte huid van haar armen, buik, nek en borsten gaat. Haar borsten waren iets meer gaan hangen de afgelopen jaren en ze had wat lijntjes gekregen om haar ogen, maar ze was nog hartstikke tevreden met wat ze zag. Meer dan tevreden. Ze was trots op haar lichaam en keek er graag naar.

Het bad was volgelopen en nadat ze de kraan had uitgezet raakt ze met haar rechtervoet voorzichtig het water aan. Het is goed warm, precies hoe ze het lekker vindt. Ze stapt verder het bad in en laat steunend op beide kanten van de badrand haar billen in het water zakken. Een zucht ontsnapt uit haar mond als ze achteroverleunt en haar hoofd de hoofdsteun raakt. Ze voelt alle spieren in haar lichaam ontspannen. Van de rand van het bad pakt ze de Iroha Ukidama, haar go-to bad speeltje. Ze zet het lichtje erin aan en legt het voorzichtig in het water, waar het een stukje voor haar blijft drijven. Terwijl ze gehypnotiseerd naar het lichtgevende bolletje in het water blijft staren pakt ze voorzichtig haar glas van de rand en neemt er een klein slokje uit . Na wat wel minuten lijkt, kan ze het niet laten het balletje uit het water te pakken, hem aan te zetten en over haar nek te laten glijden. Volledig in haar element laat ze het speeltje eventjes haar nek en hals masseren.

Het schuim dat op het water rust kietelt haar tepels, die net boven het water uitsteken. Die combinatie van het speeltje en het schuim zorgen er al snel voor dat haar tepels stijf worden en ze voelt het effect ervan tussen haar benen. Ze besluit het trillende bolletje het werk te laten doen waarvoor het bedoeld is. Haar wijnglas moet weer even aan de kant om alle aandacht te kunnen schenken aan het speeltje dat ze via haar hals tepels en buik langzaam onder water tussen haar benen laat glijden. Eerst oppervlakkig, tegen haar liezen. Dan steeds preciezer en met meer druk. Ze drukt het balletje een standje verder en niet veel later nog een. Haar hoofd valt achterover en haar hand grijpt de badrand als ze de spanning voelt opbouwen en opbouwen totdat haar hele lichaam begint te trillen en al haar spieren lijken aan te spannen. Ze laat haar impulsen gaan en kreunt het zonder gêne uit terwijl ze geniet van haar hoogtepunt.

Als haar orgasme is uitgeraasd en ze weer ontspant, beweegt Jamie de Iroha Ukidama nog even over haar lichaam. Volkomen ontspannen en verzadigd laat ze hem daarna weer vrij in het water dobberen. Dit is precies wat ze nodig had. Dit. En niks of niemand anders.

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door Easy Toys

Lees hier meer over de Iroha Ukidama

Meer lezen:

Mijn avontuur

Een warme rit naar huis

Samen in de hoofdrol (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy