By 

Best of 2017: De 5 best gelezen sexy verhalen


LotteLust blikt terug! We zetten de hoogtepunten van 2017 op een rijtje. No pun intended. Naast de porna video’s, werden de sexy verhalen ook verslonden door jullie! Deze vijf spannende stories werden het vaakst gelezen. Lees ze terug en ontdek wat je gemist hebt!

We tellen af van vijf naar de nummer één…

5. De paskamer

sexy verhaal paskamer

‘Ik doe dit normaal nooit,’ giechel ik terwijl ze op haar knieën zit en ik mijn rokje op mijn enkels laat glijden. ‘Ssst,’ antwoordt ze als ook mijn onderbroek op de grond valt. Met een laatste steelse blik omhoog laat ze haar vingers in me glijden. Ik kreun zachtjes terwijl haar tong over de binnenkant van mijn dijbenen likt. Tergend langzaam nadert ze the spot.

Lees verder…

4. De buurman

sexy verhaal

Daar zit ik dan, opgekruld op de bank, make-up loos in een wollige badjas. Het is inmiddels midden in de nacht. Het is stil in huis, ik hoor alleen de zware ademhaling van de hond en het zachte gebrom van mijn laptop. Ik kijk naar de cursor die knippert op een lege pagina. Normaal vind ik dit een heerlijk moment om te schrijven. De rust, het donker, alleen ik en mijn glas wijn. Ik moet een sexscène schrijven voor mijn nieuwe boek.

Lees verder…

3. Blind vertrouwen

blind-vertrouwen-sexy-verhaal-400

Het is nog maar tien uur in de ochtend en nu al 25 graden. Ik rijd de parkeerplaats op waar de Audi’s en Tesla’s volop vertegenwoordigd zijn. Wat is dat toch met de Van der Valk hotels dat ik altijd de meest wilde fantasieën krijg? Is het de setting, het idee dat er iets zou kunnen gebeuren of zijn het de sexy auto’s en mannen in pak?

Lees verder…

2. Dit is wat ze wilde

Zaterdagochtend. Vanavond heb ik een afspraak staan met een stel. Ik voel de spanning in mijn lijf al en ik besluit de dag te beginnen met sporten. Altijd goed om mijn hoofd helder te krijgen. Onder de douche scheer ik mezelf een beetje bij en pak mijn rolkoffer in. Ik vraag me terloops af hoeveel condooms ik mee zal nemen.

Lees verder…

1. Vuur aanwakkeren in de badkamer

badkamer sex standjes

Het gaat al een tijdje niet zo lekker tussen Paul en mij. Ik hou ontzettend veel van hem, begrijp me niet verkeerd, maar af en toe denk ik… ‘Is dit nou alles?’ Dit is niet waar kleine meisjes van dromen als ze denken aan later, en aan hun prins op het witte paard. Dat was het wel, in het begin. Tot de sleur erin kwam. En daar heb ik vandaag dus iets op bedacht.

Lees verder…

Wat voor soort verhalen wil je volgend jaar graag lezen? Brand los in de comments hieronder!

Beeld: Tumblr
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexy verhaal: de pakketbezorger
April 07, 2019
aandacht-alicia
Sexy verhaal: Aandacht
March 31, 2019
andere-vrouw
De Andere Vrouw #5: Ellende en een SOA
March 28, 2019
andere vrouw
De Andere Vrouw #4: Hun nieuwe huis, dochtertje en mijn schuldgevoel
March 21, 2019
andere-vrouw
De andere vrouw #3: Stress en stiekem zoenen
March 14, 2019
esther-andere-vrouw
De andere vrouw #1: Het begin
February 28, 2019
sexy verhaal
Sexy verhaal: Alicia in Wonderland
February 17, 2019
One of the guys
February 14, 2019
oud en nieuw verhaal
Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 2
January 01, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *