By 

Best of 2017: De 5 best gelezen sexy verhalen


LotteLust blikt terug! We zetten de hoogtepunten van 2017 op een rijtje. No pun intended. Naast de porna video’s, werden de sexy verhalen ook verslonden door jullie! Deze vijf spannende stories werden het vaakst gelezen. Lees ze terug en ontdek wat je gemist hebt!

We tellen af van vijf naar de nummer één…

5. De paskamer

sexy verhaal paskamer

‘Ik doe dit normaal nooit,’ giechel ik terwijl ze op haar knieën zit en ik mijn rokje op mijn enkels laat glijden. ‘Ssst,’ antwoordt ze als ook mijn onderbroek op de grond valt. Met een laatste steelse blik omhoog laat ze haar vingers in me glijden. Ik kreun zachtjes terwijl haar tong over de binnenkant van mijn dijbenen likt. Tergend langzaam nadert ze the spot.

Lees verder…

4. De buurman

sexy verhaal

Daar zit ik dan, opgekruld op de bank, make-up loos in een wollige badjas. Het is inmiddels midden in de nacht. Het is stil in huis, ik hoor alleen de zware ademhaling van de hond en het zachte gebrom van mijn laptop. Ik kijk naar de cursor die knippert op een lege pagina. Normaal vind ik dit een heerlijk moment om te schrijven. De rust, het donker, alleen ik en mijn glas wijn. Ik moet een sexscène schrijven voor mijn nieuwe boek.

Lees verder…

3. Blind vertrouwen

blind-vertrouwen-sexy-verhaal-400

Het is nog maar tien uur in de ochtend en nu al 25 graden. Ik rijd de parkeerplaats op waar de Audi’s en Tesla’s volop vertegenwoordigd zijn. Wat is dat toch met de Van der Valk hotels dat ik altijd de meest wilde fantasieën krijg? Is het de setting, het idee dat er iets zou kunnen gebeuren of zijn het de sexy auto’s en mannen in pak?

Lees verder…

2. Dit is wat ze wilde

Zaterdagochtend. Vanavond heb ik een afspraak staan met een stel. Ik voel de spanning in mijn lijf al en ik besluit de dag te beginnen met sporten. Altijd goed om mijn hoofd helder te krijgen. Onder de douche scheer ik mezelf een beetje bij en pak mijn rolkoffer in. Ik vraag me terloops af hoeveel condooms ik mee zal nemen.

Lees verder…

1. Vuur aanwakkeren in de badkamer

badkamer sex standjes

Het gaat al een tijdje niet zo lekker tussen Paul en mij. Ik hou ontzettend veel van hem, begrijp me niet verkeerd, maar af en toe denk ik… ‘Is dit nou alles?’ Dit is niet waar kleine meisjes van dromen als ze denken aan later, en aan hun prins op het witte paard. Dat was het wel, in het begin. Tot de sleur erin kwam. En daar heb ik vandaag dus iets op bedacht.

Lees verder…

Wat voor soort verhalen wil je volgend jaar graag lezen? Brand los in de comments hieronder!

Beeld: Tumblr
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sexy verhaal
Sexy verhaal: Begluurd door de buurman
December 12, 2018
sexy verhaal
Sexy verhaal: Van het gala naar een privéfeestje
December 02, 2018
sexy verhaal
Sexy verhaal: Een vreemde in het café
November 28, 2018
sexy kantoor verhaal
Sexy verhaal: Een spannende eerste werkdag
November 14, 2018
Sexy verhaal: Verboden lust op de werkvloer
November 04, 2018
eerste keer
Sexy verhaal: Zijn eerste keer
October 07, 2018
niet-alleen-rode-oortjes
Sexy verhaal: Niet alleen rode oortjes…
September 05, 2018
zijn-bezit- sexy verhaal
Sexy verhaal: Zijn bezit
September 02, 2018
verslaafd-aan-de-woorden (1)
Sexy verhaal: Verslaafd aan de woorden die hij typt
August 15, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *