Sexy Verhaal – De zweep erover (+podcast)

door Saskia


Ik wilde het al heel lang proberen, maar als je al meer dan tien jaar samen bent dan lijkt het alleen maar moeilijker te worden erover te beginnen. Je koopt het niet zo maar zelf en je vraagt ook niet even aan hem, hee, regel jij anders even een paar handboeien en een zweepje want dat wil ik weleens proberen…Niet omdat je bang bent dat hij het absoluut niet wil, maar meer omdat het gewoon eng is zulke dingen uit te spreken, hardop te zeggen, jezelf zo kwetsbaar op te stellen. Letterlijk en figuurlijk.

Maar nu had ik het gewoon, zo maar in m’n schoot geworpen gekregen. Naja, zo ongeveer. Ik had met een paar vriendinnen zo’n spel gespeeld waarbij iedereen een cadeautje koopt en je dan gaat dobbelen wie wat krijgt. Omdat we allemaal ongeveer tegelijk jarig zijn en ons dit een leuk idee leek om cadeau’s aan elkaar te geven. En iemand had daadwerkelijk de Vegan Bondage Set gekocht als cadeau. Heel veel moeite hoefde ik niet eens te doen om hem te houden, want iedereen vond het toch een beetje te spannend er voor uit te komen dat ze het wel graag zouden willen. En dus nam ik de set uiteindelijk mee naar huis.

De volgende avond hebben mijn vriend en ik een Netflix & chill avond. Ik mag een film kiezen en dus kies ik een van m’n all time favorites Dirty Dancing. Als ik de Moscow Mules voor ons klaarmaak gooi ik er wat extra Vodka in en dat doe ik ook de tweede en derde keer. Want zonder dat ik dat daadwerkelijk met hem heb besproken, heb ik bedacht dat dit de avond moet worden dat we de set gaan uitproberen. En ik denk eerlijk gezegd dat we daarvoor allebei wel wat extra aanmoediging in de vorm van alcohol kunnen gebruiken.

Wanneer de film is afgelopen zorg ik ervoor dat ik wat eerder naar de slaapkamer ga, om de set op zijn kussensloop te leggen.

Ik zit er al helemaal klaar voor wanneer hij de slaapkamer binnenloopt en de doos op zijn kussensloop ziet liggen met mij er – helemaal naakt – naast zittend. Hij moet glimlachen: “Ja? Is dit de avond?” Vraagt hij nonchalant.

Hij gaat op het bed zitten om het doosje uit te pakken en samen bekijken we wat erin zit.

“Kies jij maar.” Zeg ik voordat hij iets kan vragen.

“Oké, liggen jij.” Zegt hij gelijk.

Het lijkt wel alsof al die spullen iets bij hem losmaken, iets waar ik heel geil van word. Onmiddellijk doe ik wat hij vraagt. Hij doet de handboeien bij me om en zorgt dat ze goed strak zitten. Ik had niet verwacht dat het zoveel met me zou doen maar ik voel gelijk mijn hele lichaam op scherp staan en het tintelen tussen mijn benen. Als de handboeien goed vastzitten pakt hij de blinddoek en doet hij deze bij me om. Ik zie helemaal niks meer, maar voel de strengen van de flogger over mijn borsten glijden, mijn tepels hard maken verder naar beneden gaan en zachtjes over mijn clit strelen. Dan opeens haalt hij uit op mijn borsten. Mijn tepels schieten overeind, mijn rug trekt krom en een smachtend geluid verlaat mijn mond. Hij glijdt nogmaals van mijn borsten naar mijn clit en haalt dan weer uit en nog eens.

Even is hij weg, dan trekt hij aan me vanaf de andere kant zodat mijn hoofd over de zijkant van het bed hangt. Ik voel de flogger op mijn nek drukken en zijn eikel bij mijn mond naar binnen duwen. Gretig laat ik hem verder naar binnen glijden en heen en weer gaan in mijn mond, terwijl ik zijn ballen met mijn geboeide handen masseer. Steeds dieper duwt hij zichzelf naar binnen en ik geniet van zijn gekreun.

Dan draait hij me om en trekt hij mijn billen omhoog. Ik voel hem achter me zitten en voor ik het weet haalt hij uit. Mijn billen willen meer en ik steek ze dan ook nog verder naar boven. Hij begrijpt de hint en haalt nog een paar keer uit steeds iets harder. Daarna trekt hij de flogger rond mijn keel en duwt hij zichzelf bij me naar binnen. Terwijl hij in me stoot trekt hij mijn hoofd steeds verder naar achter. Mijn adem word steeds zwaarder en ik smeek of ik mag komen. Met zijn natte vinger gaat hij over mijn clit en hij hoeft amper te bewegen of ik begin te trillen en kom keihard tot een orgasme.

Hij houdt me nog even overeind tot hij ook komt en laat me dan in het bed zakken, waar hij gelijk mijn handboeien en blinddoek afdoet.

Als hij naast me komt liggen kruip ik in een bolletje tegen hem aan in zijn armen. “Oké..dit was nieuw.” Zegt hij na een paar minuten stilte opeens droog. Ik giechel.

“Maar voor herhaling vatbaar?” Vraag ik dan.

“Zeker. Toch?” Vraagt hij terug.

“Zeker.” Antwoord ik resoluut. Hier wil ik wel meer van.

Dit verhaal is mede mogelijk gemaakt door Easy Toys

Meer over de Vegan Bondage-Set

De Vegan Bondage-Set is deze maand het speeltje van de maand bij LotteLust. Met deze set raak je niet snel uitgespeeld tussen de lakens. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van de talloze mogelijkheden! Alle onderdelen zijn makkelijk te reinigen en gegarandeerd 100% diervriendelijk.

Vegan bondage set

Meer Sexy Verhalen:

Drankje doen (+podcast)

Lekker met vakantie

De ex-affaire (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy