Sexy Verhaal: Drankje doen (+podcast)

door Saskia


Elke week op woensdagavond heb ik Duitse les. Nu vraag je je misschien af, waarom in godsnaam Duits? Maar dat is een lang verhaal en veel minder boeiend dan waar ik het nu over ga hebben. Ik heb dus sinds een paar weken les. Met vijf medeleerlingen en de docente zitten we in een gezellig lokaaltje in Oud-West. Zo ook afgelopen woensdag…

De les is afgelopen. In de gang komt Job naast me lopen maar hij zegt niks. Job is een leuke jongen die een paar jaar jonger is dan ik. Ik schat een jaar of 25. Met een heerlijke bos kroeshaar, hele donkere ogen, en een fit lichaam, om zo maar te zeggen.

“Waar moet je naartoe?” Vraag ik om de ongemakkelijkheid te verbreken, aangezien hij zelf niks zegt.

“Ik woon hier vlakbij. Meer richting Nieuw-West.” Antwoord hij. “Kom je nog even mee wat drinken?”

Hij zegt het alsof de vraag niks voorstelt. Ben ik nou gek of is dit gewoon een hele directe manier om te vragen of ik zin heb in sex? Denk ik verbaasd. Maar ik probeer niks te laten merken en op mijn aller nonchalantst antwoord ik: “Nou, lekker!”

Onderweg naar zijn huis hebben we het over de les, over de medeleerlingen en allerlei smalltalk.

Hij heeft een gaaf appartement zie ik als ik binnenkom. “Wauw. Lekker plekje wel!” zeg ik dan ook enthousiast.

“Ja wel he.” Reageert hij terwijl hij naar de keuken loopt om wat te drinken te pakken. Ik hoor dat hij zelf ook wel trots op zijn appartementje is.

Ik ga op een afstandje achter hem in de ruime keuken staan, ga op de rand van de eettafel zitten en observeer zijn bewegingen.

“Bedoelde je met even wat drinken ook echt even wat drinken?” Het floept eruit voordat ik er erg in heb.

Verbaasd over mijn directheid draait hij zich om, maar al snel herstelt hij zich en beginnen zijn ogen te glimmen. Langzaam loopt hij naar me toe.

“Wat zou ik anders kunnen bedoelen?”

Hij staat inmiddels zwaar in mijn aura. Even staan we daar zo. Hij afwachtend op wat ik ga zeggen. Op toestemming. Ik als bevroren, verdronken in zijn diepe donkere pretogen. Totdat ik merk dat ik al die tijd mijn adem heb ingehouden en er een zucht uit mijn mond ontsnapt.

Het is als een teken aan mijn lichaam om te ontspannen en te doen waar het zo naar verlangt. Ik wip van de rand van de tafel en met mijn lippen raak ik die van hem. Dat is alles wat hij nodig had. Onze monden openen en onze tongen spelen gretig met elkaar. Zijn hand onder mijn shirt over mijn blote rug, verder naar beneden waar hij mijn billen vind en er stevig in knijpt. Mijn hand in zijn haar, door die krullen die ik altijd al wilde voelen, daarna grijp ik al snel zijn shirt en trek deze over zijn hoofd.

Ik duw hem een stukje naar achter om zijn lichaam te bewonderen.

“Fuckkk…” Ik bijt op mijn lip, met mijn ogen volg ik de lijnen van zijn spieren op zijn licht getinte lichaam. Hij grinnikt, maar komt dan weer naar me toe. Hij tilt me op en zet me op zijn eettafel, om vervolgens ook mijn shirt uit te trekken. “Fuckkk…” fluistert hij, terwijl hij zijn vingers vanaf mijn nek naar beneden over mijn borst laat gaan.

Ik begin aan zijn riem maar loop te prutsen dus hij neemt het snel van me over. Ondertussen wiebel ik mijn rok omhoog en duw ik mijn string naar beneden. Even slik ik als ik zie hoe hard en groot hij is. Dan laat ik mijn benen uit elkaar vallen en duw ik mezelf iets verder naar de rand van de tafel. Ik laat een zucht uit mijn mond ontsnappen als ik hem in me voel komen.

“Rustig.” Fluister ik in zijn oor. Ik moet even wennen aan het gevoel zo intens gevuld te worden. Hij wacht even en glijdt dan langzaam nog iets verder naar binnen.

“Alles oké?” checkt hij.

“Ja. Neem me.” Antwoord ik. Ik leun op mijn handen naar achter en duw mijn bekken naar voren. Ik hoor een kreun uit zijn mond ontsnappen terwijl hij met zijn handen over mijn lichaam gaat: mijn lippen, mijn nek, mijn borsten, mijn zij. Dan pakt hij mijn heupen en begint te stoten. Ik voel zijn vingers steeds dieper in mijn huid graven en ik geef me totaal over aan zijn ritme. Dan voel ik de intensiteit opbouwen en druk ik me tegen zijn naakte bovenlijf aan. Mijn gezicht begraaf ik in zijn nek, ik kan het niet laten er even in te bijten. Mijn nagels over zijn hoofd en zijn rug. Ik wil wel in hem klimmen. Ik hoor hem steeds zwaarder ademen totdat hij zich niet meer kan controleren en zich keihard in me klaar stoot. “Wacht even.” Hijg ik, terwijl ik mij heupen heen en weer laat bewegen, zodat zijn lul precies tegen dat ene plekje schuurt. “Ja, fuck, ja.” Ik kom en heb mezelf niet meer onder controle. Ik kreun het uit.

Dan laat ik me opvangen door zijn gespierde armen.

Even blijf ik daar zo tegen hem aanhangen.

“Duurt wel lang zeg, dat drankje.” Zeg ik dan plagerig. Hij prikt in mijn zij en ik moet lachen om mijn eigen grap. Dan glijdt hij uit me, geeft me nog een snelle kus en loopt naar de badkamer. Ik slaak een diepe zucht terwijl ik hem nakijk. Wat een uitzicht…

Meer sexy verhalen:

De ex-affaire (+podcast)

Geboeid door de baas (+podcast)

In de auto (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy