Sexy verhaal: Le Petit Mort II

door Myrthe

Wat voorafgang: Om even te ontspannen aan mijn gewone leven, boek ik een weekendje in een hotel in Brugge. Ik ontmoet er een barman die zomaar eens een seriemoordenaar zou kunnen zijn…

Ik knikte ter bevestiging en zuchtte. De elektrische schok had mijn lichaam verlaten, maar was in mijn hoofd nog niet helemaal verwerkt, toen hij plots zijn mond op die van mij duwde. Ik probeerde naar adem te happen, maar leek versmacht te worden door zijn lippen op de mijne en zijn tong diep in mijn keel.

Mijn handen grepen in een reflex naar zijn schouders en ik probeerde hem weg te duwen. Maar hij week geen centimeter, kuste me integendeel nog wilder en ruwer. Zijn handen leken klauwen die mijn lichaam tegen het zijne drukte. Ik bleef spartelen, naar mijn gevoel minutenlang, maar hij bleef doorgaan.

Ik stopte met tegenwerken op het moment dat een warme gloed zich manifesteerde in mijn onderbuik.

Ik ontspande terwijl ik de reacties van mijn lichaam nauwlettend probeerde te registreren. Mijn hart klopte sneller en harder. En mijn longen namen nog altijd zuurstof op. Meer dan anders zelfs, want ik nam snellere ademteugen. Mijn lichaam was levendiger dan ooit!

Zijn tong zat nog steeds in mijn mond, en hij gromde toen ik voor het eerst met mijn eigen tong bewust de zijne zocht. Zijn hand gleed over mijn rug in de richting van mijn hals. Ik spiegelde onbewust zijn bewegingen.

Ik liet me achterover vallen op het bed toen hij uit mijn mond verdween en ademde onrustig. Mijn borsten deinden op en neer op het ritme van mijn ademhaling. Ik was heel erg in de war, wist niet wat me overkwam. Hij kwam naast me liggen en fluisterde in mijn oor.

“Geef je over.” Ik kon alleen maar ‘oké’ mompelen. Ik deed het al.

Hij deed rustig mijn schoenen uit, ontdeed me daarna van al mijn kleren. Zijn handen raakten mijn huid amper aan, terwijl dat nu precies leek waar mijn lichaam om verlangde. Even later lag ik helemaal naakt op het bed. Ik probeerde hem niet aan te kijken, maar zag vanuit mijn ooghoeken toch hoe hij aan het voeteneinde van het bed stond en naar me keek.

“Ben je er klaar voor?” Ik sloot mijn ogen. Ja, ik was er klaar voor. Voor om het even wat hij met me van plan was. Het klonk als niet meer dan een kreuntje toen ik ‘ja’ zei.

Ik voelde aan de bewegingen van het bed dat hij schrijlings bovenop me kwam zitten, maar zijn benen raakten de zijkanten van mijn lichaam amper. Hij legde zijn handen op m’n borsten. Ze voelden warm, zijn handen én mijn borsten. Mijn tepels drukten hard tegen de palmen van zijn handen. Zelfs deze simpele aanraking leek een direct effect te hebben tussen mijn benen. Ik werd er een kloppend gevoel gewaar. Ik hield mijn lippen stijf tegen elkaar om te voorkomen dat ik luid zou gaan kreunen toen hij met zijn vingertoppen langs mijn tepels streelde. Het leek alsof hij ze aan een uitgebreide studie onderwierp met zijn duim en wijsvinger. Hij kneep ze ertussen, draaide en duwde. Terwijl hij de ene tepel tussen zijn duim en wijsvinger gekneld hield, omvatte hij de andere tepel met zijn lippen. Hij zoog en likte.

Mijn onderbuik stond in brand en ik kronkelde met mijn benen, maar hij liet zich niet opjagen. Langzaam likte en kuste hij zich een weg omlaag, over mijn buik en mijn navel. En nog lager… Ik opende gewillig mijn benen. Zijn tong gleed onmiddellijk tussen mijn vulvalippen door. En van zodra hij mijn clitoris met zijn lippen omvatte, trokken de spieren in mijn onderbuik zich samen. Hij likte en draaide cirkeltjes met zijn tong. Ik begon te schudden. Op het moment dat een warme vloedgolf over mijn hele lichaam sloeg, duwde hij drie vingers bij me binnen. Ik schreeuwde het uit.

Hij gaf me even de tijd om te bekomen van het orgasme, maar bleef bovenop me zitten. Ik werd overvallen door een warm en loom gevoel. Slaperigheid maakte zich van me meester en ik deed mijn ogen dicht. Mijn hartslag nam weer een normaal ritme aan en ik ademde oppervlakkig. Misschien was ik nu dood aan het gaan, dacht ik en ik glimlachte tevreden.

“Bij me blijven!” Zijn bevel klonk zo dwingend dat ik meteen mijn ogen open deed. De trek om zijn lippen was streng. “Ik ben nog niet klaar met jou.” Kippenvel kwam op mijn armen door de kilte in zijn stem. Hij ging naast het bed staan en keek me strak aan.

“Op je knieën”, commandeerde hij. Ik was te zeer onder de indruk om me te verzetten en deed onmiddellijk wat hij me vroeg. Was nu dan het moment gekomen waarop hij me zou vermoorden?

Met mijn kont naar hem toe zat ik op handen en knieën op het bed. Mijn ademhaling en hartslag versnelden weer. Ik gooide mijn hoofd achterover in mijn nek op het moment dat ik zijn handen dwingend rond mijn bekken voelde en hij mijn onderlijf dichter naar hem toe trok. Hij had zijn kleren nog aan, ik voelde de koude afdruk van de gesp van zijn riem tegen mijn huid. Zijn ene hand gleed van bovenaan mijn ruggengraat naar beneden tot aan de bolling van mijn kont. Het bonzende geklop in mijn onderbuik was meteen weer terug, leek nu zelfs nog nadrukkelijk dan daarnet. Zijn wijsvinger gleed tussen mijn billen door, raakten er heel even mijn sluitspier, maar maakte meteen rechtsomkeer. Ik hapte naar adem, probeerde me te herinneren of iemand me daar ooit eerder had aangeraakt, maar besloot dat het niet belangrijk was. Nu was belangrijk.

Zijn andere hand verkende ondertussen de voorkant van mijn lichaam. Hij streelde langs mijn borsten, raakte heel even mijn tepel en gleed toen verder. Ik zuchtte toen zijn vingers tussen mijn lippen gleden. Mijn clitoris was nog gevoelig van het orgasme van daarnet en van zodra hij me daar aanraakte, spanden mijn inwendige spieren zich al op. Ik kreunde luid en zette me schrap om te voorkomen dat ik opnieuw overspoeld zou worden.

Ik was er nog niet klaar voor.

Terwijl hij met mijn clitoris bleef spelen en af en toe een vinger bij me binnen duwde, gleed zijn andere hand weer over mijn rug. Even voelde ik zijn hand nergens meer, maar toen zocht een vochtige vinger zich een weg tussen mijn billen. Hij ging recht op zijn doel af. Ik kreunde toen hij langs mijn kringspier gleed. Hij beschreef er cirkeltjes en ik voelde hoe mijn hele lichaam herleid werd tot dat plekje. Het voelde zo anders om daar aangeraakte te worden. Zo intiem, zo stout, maar o zo geil. Ik beefde van genot toen hij zijn vingertop voorzichtig bij me naar binnen bracht. Ik moest me verzetten tegen de natuurlijke reflex om alles toe te knijpen en haalde diep adem. Ik slaagde er in om me voldoende te ontspannen zodat hij zijn vinger verder kon duwen. Ik was te onervaren om te voelen hoe diep hij zat. Het deed er ook niet toe. De vloedgolf lag op de loer toen hij zijn vinger terug trok en daarna weer in me stak. Opnieuw en opnieuw. Het voelde als een verlossing toen ik in brand vloog, vloeibaar werd en smolt. Uitgeteld viel ik neer op het bed.

Pas de volgende ochtend besefte ik het: de barman was toch een seriemoordenaar. De Fransen noemen een orgasme niet voor niets ‘la petite mort’.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy