Sexy verhaal: Het ongetemde beest in mij

door Kim

Als ik mijn ogen open ontwaakt het beest. Ik zie de verlegen flikkering van het kaarslicht door de deuropening van de slaapkamer naar buiten glippen. Nieuwsgierig kijk ik naar binnen met de hoop dat mijn blik de schaduw van zijn lichaam mag ontmoeten. Op bed ligt een riante selectie aan toys op nette wijze uitgestald. Mijn ogen glijden van links naar rechts over al het spannends heen. Een zweep, tepelklemmen, een plug, Shibari touw, een blinddoek, een gag en tot slot een Hitachi Magic Wand. De hitte stijgt naar mijn hoofd. Ik haal diep adem en merk dat de opwinding door mijn liezen heen naar binnen kruipt. Voorzichtig zet ik een stap richting de deurpost en duw de deur zachtjes open, maar nog steeds zie ik hem niet. Mijn huid begint te tintelen.Ik ben ongelooflijk geil en ik weet dat hij al begonnen is met het spel.

Op dat moment smelten we samen, worden we één en dezelfde.

Dan hoor ik zijn diepe stem vanuit de gang over mijn schouder heen galmen. “Ga op je knieën zitten.” Ik gehoorzaam braaf en neem plaats naast het bed. Zijn voetstappen klinken luider en wanneer hij de slaapkamer betreed voel ik de warme wind van de dichtslaande deur over mijn blote huid heen glijden. Hij staat recht achter me en legt zijn hand op mijn keel. Hij duwt mijn kin omhoog. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Die prachtige, duistere ogen. Met gebeten lip en puppyogen smeek ik hem zonder woorden om een aanraking. Zijn lippen ontmoeten de mijne en met vurige passie geef ik hem de volledige controle over mijn lichaam en geest. Op dat moment smelten we samen, worden we één en dezelfde. Ik ben van hem en hij is van mij. Dan komt hij voor me staan en richt hij mijn hoofd naar voren. Hij kijkt me nog een laatste keer strak aan voordat hij de blinddoek over mijn ogen trekt en fluistert: “Ik wil je beleven. Ik wil je bezitten.”

Hij tilt me op alsof het niets is en legt me met mijn billen omhoog op het bed. Ik hoor geritsel langs mijn lichaam en met uiterste concentratie probeer ik zijn bewegingen te volgen. “Leg je handen op je rug”. Hij pakt mijn polsen beet om ze vervolgens aan elkaar vast te knopen. Het touw voelt zacht aan, maar ik zit stevig gevangen in zijn web. Langzaam verkennen zijn handen meer en meer. Hij betrekt elk lichaamsdeel in zijn creatie, van mijn enkels naar mijn bovenbenen door naar mijn polsen en mijn nek. Terwijl ik daar geknoopt en hulpeloos lig, voel ik me bijzonder en uiterst bemind. Hij is mijn Dalí, mijn Michelangelo, en ik ben zijn meesterwerk.

Zijn volgende bevel is er één van stilte. Ik mag geen geluid maken hoe graag ik ook zou willen. Hij neemt de zweep in zijn hand en slaat het leer eenmaal door de lucht. Het geluid suist van muur tot muur. Met in de lakens gegrepen handen bereid ik me voor op die eerste zweepslag. Het is het moment van mijn verlossing. Het moment waarop hij laat weten dat ik alles kan laten gaan. Al mijn zorgen, al mijn gedachten, niet langer van belang. Het enige wat telt is die zoete bevrijding.

Ik wil hem proeven. Ik wil hem bevredigen.

Het leer raakt mijn huid en met elke nieuwe slag voel ik het beest in mij wilder en wilder groeien. De gloeiende strepen op mijn huid zijn als een patroon in mijn vacht. Ik wil grommen, ik wil kreunen, maar ik beheers me voor mijn meester. En precies wanneer ik het niet meer aankan, valt de zweep naast me neer. Zijn handen glijden over mijn rode billen heen om de pijn weg te masseren. Hij kust mijn huid, van de ronding in mijn rug tot aan de natte druppels tussen mijn benen. Zijn zorg en liefde zijn als een drug die ik niet kan weerstaan. Ik zink weg in zijn aanraking, in ons samenspel. Compleet verloren in de rust van onze chaos.

Zijn stevige grip trekt me naar het voeteneind van het bed. Ik lig met mijn hoofd over de rand wanneer hij de blinddoek verwijdert. Met open mond en uitgestoken tong kijk ik recht in zijn kruis. Ik wil hem proeven. Ik wil hem bevredigen. Kreunend gebaar ik dat ik zijn stijve diep in mijn keel wil voelen. Mijn verlangen wordt beantwoord door de heerlijke smaak van zijn mannelijkheid. Terwijl hij zichzelf bevredigt tussen mijn lippen speelt hij met mijn billen. Ik voel de plug langzaam naar binnen glijden. Hij weet exact hoe hij me gek moet maken. Hij plaagt en treitert. Ik blijf rustig en gehoorzamend. En dan word ik beloond.

Hij tilt me op mijn knieën en gaat voor me staan. Met zijn armen strak om me heen zoent hij me alsof het de laatste keer is. Zijn lippen overheersen mijn emoties, ik voel alles tegelijk. Ik laat me in zijn armen vallen, veilig en vertrouwd. Zijn kus ontneemt me van mijn adem. Ik voel de spanning hoger en hoger oplopen en wanneer hij het toelaat snak ik naar zuurstof. Mijn lichaam en geest volledig onder zijn zeggenschap.

Mijn lippen spreiden wijd en de gag zit als gegoten.

Dan hoor ik het klinken van de tepelklemmen en weet ik wat er komen gaat. Hij knijpt mijn tepels hard en plaatst de klemmen precies goed. De pijn is verrukkelijk. “Doe je mond open.” Mijn lippen spreiden wijd en de gag zit als gegoten. Het leer snijd zachtjes in mijn wangen. Met overweldigende opwinding bijt ik in het silicone. Het gevoel van een gag in mijn mond maakt iets dierlijks in me los waar ik gek op ben. Kwijl loopt over mijn kin naar beneden langs mijn borsten en vormt een natte vlek in de lakens. Door mijn wilde lokken heen kijk ik recht in de ogen van mijn meester. Met een enkele blik vertel ik hem dat ik zijn volgende daad wil ontvangen.

Zijn brede schouders torenen over me heen. Met gespannen spieren grijpt hij me bij mijn keel en houdt me stevig op mijn plaats. Zijn linkerhand graait naar de Hitachi en nadert mijn huiverende benen. Hij zet de vibrator op mijn clit en met een grijns op zijn gezicht versnelt hij de trillingen. “Stil blijven zitten. En je benen uit elkaar houden.” Met elke versnelling knijpt hij mijn keel strakker tot op het punt dat ik op het randje zit. Volledig verzonken in de lichamelijke en geestelijke gevoelens van het moment komen mijn zenuwen stuk voor stuk tot leven. Als vuurwerk wat door mijn hele lichaam heen schiet voel ik de tintelingen, de kriebels, de ontploffing gebeuren. Zijn lippen vangen mijn geschreeuw op.

Hij ontdoet me van alle toys en ontknoopt het touw. Voorzichtig rek ik met mijn laatste beetje energie mijn lichaam uit. Hij komt naast me zitten en tilt me op zijn schoot. Hij trekt de dekens over ons heen en vormt een cocon om in weg te dromen. Zijn vingers strelen mijn wangen. Zijn hand glijdt door mijn haar. Ik kus hem met dankbaarheid en leg mijn wang tegen zijn borstkas aan. “Je bent hier veilig. Wees maar gerust.” Zijn woorden raken me diep omdat ik weet dat ze waar zijn. In dat moment van pure liefde bestaat er niets anders, niemand anders, dan hij en ik.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy