Sexy verhaal: Een onbedwingbaar verlangen

door Alicia

De onmiskenbare geur van het voorjaar hangt in de lucht. Het is de geur van een nieuw begin, een geur die hoop en verlangens aanwakkert. Het is de geur die je spontaan uit je winterdepressie haalt. De zon komt op en de wereld ziet er ineens aantrekkelijker uit. Zo ook de mannen. Ik weet niet of het rokjesdag is, maar ik zit op de fiets met mijn eerste voorjaarsrokje aan. Door de koude wind fladdert het kinderlijk om mijn te witte benen. Op het advocatenkantoor waar ik werk voelt iedereen hetzelfde: de zwarte winterse tinten maken plaats voor kleur. De collega’s zijn vrolijk en vol goede moed loop ik naar mijn werkplek. Gewapend met een grote mok verse koffie kijk ik naar de dossiers op mijn bureau die ik vandaag moet doorspitten. Spontaan zakt het voorjaarsgevoel naar een minpunt.

Twee uur ben ik al aan het lezen en notities aan het schrijven. Door de grote glazen pui voel ik dat de zon in kracht toeneemt. Ik kijk naar buiten en zie dat de terrassen zich beginnen op te maken voor de lunch. Wat doe ik hier eigenlijk nog? Het werk ligt er morgen ook nog wel. Aangemoedigd door het stoute gevoel die het voorjaar met zich meebrengt, besluit ik iets te doen wat ik normaal gesproken niet zou doen. Ik blokkeer mijn agenda voor de rest van de dag en app een vriend: “Lunch 12.30 Rembrandtplein?” Het duurt niet lang tot ik een antwoord krijg. “Yes! Tot straks.”

Hij ruikt heerlijk naar man.

Van Roan had ik ook niet anders verwacht. Roan is een leuke, blonde dertiger en levensgenieter. Door zijn lakse houding zou ik nooit met hem samen kunnen leven, maar leuk gezelschap is hij zeker. Zo af en toe gaan we samen een dag op pad. Dan gaan we stappen of dan komt hij bij mij een wijntje drinken. Doordat hij weinig verplichtingen heeft, is vaak beschikbaar en daar geniet ik van op de zeldzame momenten dat ik vrij ben. Dat ik hem een heel mooie man vind, is een leuke bijkomstigheid.

Tijd om af te sluiten en deze stoffige omgeving te verruilen voor de buitenlucht. Als ik aan kom fietsen op het plein staat Roan al te wachten. Hij draagt gescheurde jeans en een wit T-shirt die nauw sluit om zijn getrainde lichaam. Ik kan zijn spieropbouw zien door de stof en het verwarmt me meer dan de zon. Hij geeft me een zoen en zegt: ”Hey, schoonheid”. Hij ruikt heerlijk naar man. Het liefste sla ik de lunch over en neem ik hem mee naar mijn appartement. Maar ik beheers me. Des te langer kan ik genieten van zijn gezelschap.
Ik bestel een overheerlijke Blush Rosé voor ons, de eerste rosé die de opkomende zomer inluidt smaakt altijd het beste. We genieten van de lunch en ondertussen ratel ik door over mijn werk terwijl hij me geduldig laat uitrazen. Zachtblauwe ogen bekijken me schaamteloos terwijl ik praat en hij weet nu al dat ik hem straks niet kan weerstaan. Ik zet de lege fles terug in de koeler en vraag de serveerster om de rekening. “Heb je nog even tijd voor me?” vraag ik aan Roan. Hij pakt mijn hand en de manier waarop hij me aanraakt geeft me al voldoening. Hij kust mijn hand en zegt: “voor jou altijd’.

Eenmaal aangekomen in mijn appartement laten we er geen gras over groeien. De fles rosé heeft de vriendschappelijkheid die ik tijdens de lunch voelde, doen omslaan naar een onbedwingbaar verlangen. Ik heb de deur nog niet eens dicht gedaan of hij duwt me tegen de muur op een manier zoals alleen hij dat kan. Zijn hand glijdt soepel onder mijn rokje terwijl hij door zoent. “De deur”, hijg ik buiten adem en zonder de zoen te onderbreken schopt hij de deur dicht. Hij tilt me op alsof het niks is en ik gooi mij benen om hem heen. Ik voel me zo licht als een veer. Blind weet hij de weg naar mijn slaapkamer, hij gooit me op het onopgemaakte bed. Langzaam gaat mijn slipje naar beneden. Ik wil snel maar hij neemt zijn tijd om mijn lichaam te begeren. Hij streelt iedere centimeter vol ontzag. Dit is het type man die vol bewondering van een vrouw kan genieten. Ik weet dat ik niet de enige ben maar op dit moment geeft hij me het gevoel alsof ik dat wel ben en dat is voor mij genoeg. Zijn vingers glijden bij me naar binnen en hij voelt mijn verlangen naar hem. In een soepele beweging draait hij me om en ik geef me over. De rollen zijn omgedraaid. In mijn leven heb ik totale controle, maar zodra hij het vuur in me aanwakkert geef ik me over aan zijn wensen. Ik laat alles los en geef hem alle toegang en vrijheid met mijn lijf. Hij kent zijn rol en vervult deze met verve.

Hij heeft me amper aangeraakt en ik ben al buiten zinnen.

Nu hij weet dat ik klaar voor hem ben, pakt hij het lint van mijn badjas. Voorzichtig pakt hij één voor één mijn armen en bindt mijn handen vast boven mijn hoofd. Ik lig nog steeds op mijn buik als hij de blinddoek omdoet. Door het wegnemen van het zicht worden mijn andere zintuigen gevoeliger. Hij heeft me amper aangeraakt en ik ben al buiten zinnen. Ik voel zijn handen over mijn lichaam gaan. Hij tilt mijn heupen omhoog zodat ik op mijn knieën kom te zitten. Zijn handen masseren mijn billen en ik bereid me voor op wat gaat komen. Langzaam voel ik hoe hij bij me naar binnen gaat en me helemaal opvult. Met zijn sterke handen houdt hij mijn heupen tegen en kan geen kant op. Ik wil ook geen kant op en geniet van zijn stoten. Zo abrupt als hij begon stopt hij weer en voordat ik het weet lig ik op mijn rug. Hij maakt mijn handen los en laat de blinddoek zitten. Hij pakt mijn hand en legt hem op zijn borstkas. Zijn huid is klam en zijn spieren voelen strak van de inspanning, heel even laat hij me hem voelen. “Genoeg”, zegt hij streng en ik probeer mijn teleurstelling te verbergen. Hij legt mijn handen weer boven mijn hoofd en houdt ze vast.

Weer duwt hij zich bij me naar binnen. Zijn lichaam hangt boven het mijne. Hij zoent me en ik proef de smaak van rosé. Het is alsof we één bron van seksuele energie zijn. Mijn lichaam begint zich aan te spannen. Ze verraadt mijn genot en verlangt naar ontlading. Maar ik weet dat ik moet wachten. Ik moet wachten tot ik mag komen van hem. Ik wil dat hij me verlost, maar hij heeft geduld. Weer stopt hij en ik kreun: ”Nee, alsjeblieft”. “Geduld schoonheid”, zegt hij. Hij verlaat de kamer en laat me liggen. Ik zou weg kunnen maar doe het niet. Braaf blijf ik liggen. Langzaam koelt mijn lichaam af terwijl de spanning toeneemt.

Minuten lijken uren terwijl ik daar lig zonder iets te zien. En dan hoor ik hem de kamer in komen. De geur van zijn zweet en aftershave komt steeds dichterbij en hij doet de blinddoek af. Ik knipper met mijn ogen om te wennen aan het felle licht. Even vraag ik me af of hij het hierbij zal laten. Geamuseerd kijkt hij naar mijn twijfel en zegt: “Ik ga je weer nemen. Je handen zijn vrij om me aan te raken en ik wil dat je je ogen openhoudt en me recht aankijkt als je klaarkomt.” Hij kruipt op me, zijn gespierde armen langs mijn lichaam. Ik verdrink in zijn blik. Terwijl hij me strak aankijkt, neemt hij me. Dit keer niet gecontroleerd, maar diep en hard. Ik heb moeite met mijn ogen open te houden terwijl een zinderend orgasme bezit neemt van mijn lichaam. Dan laat ook hij zich gaan. Ik zie hoe zijn pupillen vergroten als zijn orgasme zich aandient. Hij ploft naast me op het bed en streelt zachtjes over mijn borsten. “Dank je voor de lunch”, zegt hij. “Heel graag gedaan”, antwoord ik.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Davina 17 april 2018 - 11:42

Weer heel mooi beschreven hoe zinderend en onbedwingbaar het voorjaarsverlangen kan zijn.

Beantwoord
Een onbedwingbaar verlangen – Miss Sex and the Suburbs 23 april 2019 - 22:17

[…] Lees verder bij LotteLust […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy