Sexy verhaal: Een bekende onbekende

door Yentl

Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Mijn donkerblonde haren vallen eens precies zoals ik wil en ik geef mezelf een glimlach. Vanavond hebben we eindelijk weer samen een date, buiten de deur. Om half 8 hebben we afgesproken in het restaurant van ons lievelingshotel om samen wat te drinken, te kletsen en te lachen. Hij was erg duidelijk geweest: trek iets spannends aan. Daar heb ik uiteraard naar geluisterd en vraag me af of hij ook een kamer heeft gehuurd. Ik geef mezelf nog een laatste blik in de spiegel en zie hoe mooi het zwarte lingerie-setje mij staat. Ik maak de jarretels vast aan de pantykousen voorzien van kant en trek mijn zwarte korte jurkje aan. Ik voel mij sexy en heb zin in deze avond!

Om half 8 zit ik aan de bar, het eerste complimentje van de barman is al binnen. In mijn tas hoor ik een appje binnenkomen, ik pak mijn telefoon en de moed zakt mij direct in de schoenen wanneer ik het volgende berichtje zie: Lieverd het loopt uit op werk, sorry! Ik maak het snel met je goed, tot vanavond. X

Net wanneer ik van mijn kruk wil opstaan hoor ik een bekende stem naast mij een witte wijn bestellen. Ik kijk op en zie mijn eigen kerel, gehuld in een grijs pak en nette schoenen, zijn blonde haren in model gebracht. Hij lacht naar me en zegt: “Goedenavond.”

Een tikkeltje verward kijk ik hem aan. Wanneer de barman zijn wijn neerzet, antwoordt hij: “Deze dame lust ook wel een witte wijn denk ik zo.” Hij draait zich naar me toe en stelt zich voor als Mark.

Wij hebben het hierover gehad, over hoe het zou zijn om elkaar opnieuw te ontmoeten, opnieuw een eerste date te beleven. Alle teleurstelling en boosheid die ik voelde door zijn appje heeft plaatsgenomen voor opwinding en spanning. Ik geef hem een hand en stel mezelf voor als Melissa.

Na uren waarin we wijn drinken, kletsen, lachen en grenzeloos flirten legt hij zijn hand op mijn knie, kijkt me aan en zegt: “Nou Melissa, jij bent mij er eentje.”

Langzaam kruipt zijn hand omhoog en verdwijnt onder mijn jurkje. Ik voel zijn vingertoppen tegen mijn slipje drukken en probeer mijn reactie te onderdrukken terwijl hij zegt: “Ik wil jou wel beter leren kennen.”

Ik vind mijn hartslag terug in mijn keel terwijl hij voorzichtig en gericht stiekem met mij speelt aan de bar.

“Wilt u nog iets te drinken?” Vraagt de barman. Mark haalt zijn hand terug en antwoordt: “Nee dank je. Ik ga deze dame meenemen naar mijn kamer.

Iets aan deze arrogantie zorgt voor een tinteling tussen mijn benen. Mark is heel anders dan mijn eigen vent, natuurlijk flirt hij ook met me en zoekt hij grenzen op maar Mark is dominant, hij is brutaler. Het is duidelijk dat ik hier ben voor één doel. Hij bepaalt en hij zal mij krijgen hoe hij mij hebben wil.

Mark pakt mijn hand, ik zie de bolling van zijn grote harde lul in zijn broek en diepe verlangens gieren door mijn lijf. Het lijkt hem niet uit te maken, trots loopt hij door het restaurant naar de lobby en de lift. In de lift verdwijnen opnieuw zijn vingers onder mijn rokje en ik doe mijn best om stil te blijven staan zodat het niet opvalt.

In de kamer aangekomen trekt hij zijn colbertje uit en vraagt mij om langzaam mijn jurkje uit te trekken. Terwijl hij naar mij kijkt, maakt hij de knoopjes van zijn overhemd los en tilt me tegen de muur. Zijn handen houden mijn billen stevig vast terwijl ik mijn armen om hem heen sla. Ik voel hoe zijn stijve door zijn broek tegen me aandrukt en zoen hem heftig. Met een zwaai gooit hij me op het bed, pakt mijn bh tussen mijn borsten vast en trekt mij omhoog. Terwijl hij voor me staat en zijn broek losmaakt zegt hij: “Ik ga echt van jou genieten.” Mark is duidelijk wild en het brengt het wildste in mij naar boven.

Hij laat zijn broek op zijn enkels vallen. Ik zie hoe strakgetrokken zijn boxershort staat en begin ‘m uit te trekken. Zijn keiharde pik staat trots omhoog en zodra ik ‘m met beide handen vastpak begint Mark te kreunen. “Ja, schat. Neem ‘m maar lekker in je mond”.

Ik kijk hem strak aan terwijl ik mijn tong vanaf zijn ballen naar zijn eikel laat glijden om vervolgens mijn lippen eromheen te laten zakken. De zoete smaak van zijn voorvocht tintelt op mijn tong. Stevig pakt hij mijn haar vast en begint zachtjes te stoten.

“Je bent zo lekker,” zegt hij terwijl mijn mond zich vult met zijn warme zaad. Ik zuig nog een keer goed voor hij zich terugtrekt en op zijn knieën voor het bed gaat zitten. Hij dwingt mij om te gaan liggen, duwt mijn benen uit elkaar en terwijl hij mijn slipje aan de kant schuift, voel ik zijn warme tong langs mijn clitje glijden. Vol overgave likt hij mij. Dan voel ik zijn vingers naar binnen gaan. Ze spelen ruw met me. Ze raken precies het juiste plekje en om de beurt wrijven ze erlangs. Mijn benen beginnen te trillen, warmte giert door mijn lijf. “Ontspan je,” zegt hij terwijl hij het ritme aanhoudt. Gewillig duw ik mijn bekken iets omhoog, zijn kant op en dan begint alles te tintelen. De warmte neemt het over, mijn gekreun vult de ruimte en ik spuit.

Ik ben nog steeds zo geil, ik verlang nog naar meer. Deze hele setting en het idee van mijn eigen vriend die zich voordoet als een ander maakt mij bijna onverzadigbaar.

“Neuk me,” zeg ik verwilderd en wat voorzichtig als hij me aankijkt.

“Oh, maar schat… Dat ga ik zeker doen,’ antwoordt hij terwijl hij mijn slipje stuk trekt, mijn jarretels terug op hun plek brengt en me omdraait op mijn buik. “Ga op je handen en knieën zitten,” commandeert hij en opgewonden gehoorzaam ik. Speels duw ik mijn billen wat verder naar achter en hol mijn rug. Een harde tik raakt mijn bil en ik voel mijn poesje nog natrillen van mijn orgasme. Ik voel hoe zijn vinger mijn vocht verdeeld, hij pakt met beide handen mijn billen vast, trekt ze wat uit elkaar en stoot in één keer diep naar binnen. Ik snak naar adem. Hij zit zo diep en opnieuw de wrijving langs mijn binnenste plekje zorgt ervoor dat ik direct begin te jammeren. Stevig houdt hij mijn billen vast terwijl hij diep op me inbeukt. Ik voel mijn borsten in mijn bh heen en weer gaan. Hij geeft me nog een harde tik en pakt dan stevig mijn haar.

“Jij Melissa, jij bent nu van mij”. Ik graaf mijn handen in het dekbed en knijp stevig. Ik voel zijn duim bij mijn achterste naar binnen drukken om me op mijn plek te houden terwijl hij het ritme opvoert. Beestachtig eist hij mijn lichaam op. Jezus wat is dit geil. Hij trekt mijn haar zo ver naar achter dat ik hem bijna kan aankijken. Hij schreeuwt het uit terwijl hij zich terugtrekt en zich tussen mijn billen ontlaadt. Ik voel het warm worden, ook over mijn billen en rug. Hij heeft zijn ademhaling bijna niet meer onder controle wanneer hij naast me neerploft.

“Jij bent me er echt eentje, Melissa. Helaas moet je helaas wel zo gaan, ik heb nog wat werk te doen.” Verward kleed ik mij aan en neem afscheid. Wanneer ik bij mijn auto op zoek ga naar de autosleutels zie ik een appje van mijn vriend: Nogmaals sorry lieverd, hoop dat je alsnog een leuke avond hebt gehad… Wil je misschien wat lekkers meenemen van de benzinepomp? Ik wacht thuis op je, tot zo. X

Wanneer ik thuiskom is hij er al… Gedoucht en wel ligt hij in zijn joggingbroek op de bank. “Hey mop! Heb je een leuke avond gehad?” Vraagt hij terwijl ik me bij hem op de bank voeg. Dat hij zo in zijn rol blijft, vind ik onwijs opwindend. Ik kan niet wachten tot mijn volgende ontmoeting met Mark.


Yentl, een nieuwsgierige jonge dame die samen met haar vriend graag grenzen opzoekt. Dit uit zich in een passie voor het schrijven van de meest sexy verhalen die een heerlijke mix zijn van haar eigen avonturen en haar stoutste fantasieën.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy