De beste heteroseks standjes voor kleine vrouwen

door Gina

Het lengteverschil tussen jou en je partner kan een klein probleempje zijn wanneer het aankomt op seks – vooral als het verschil à la Kim Kardashian en Pete Davidson is. Maar laten we eerlijk zijn; dit zal je niet weerhouden om helemaal los te gaan met je fling. Wij geven je daarom de beste seksposities om samen mee te experimenteren!

Girl on top

Bij dit standje is lengteverschil no problemo. Er zijn verschillende manieren om het uit te voeren, afhankelijk van het uitzicht dat jij en je partner willen. Over het algemeen neemt de vrouw – zoals de naam al verklapt – plaats bovenop de man. Terwijl je bezig bent kan je de snelheid en diepte van de penetratie bepalen en ondertussen je handen gebruiken om andere erogene zones te stimuleren. How nice?


Sky high

Tafels, stapelbedden, trapleuningen, kasten – welke hoge meubels je ook kan bedenken – kunnen ideale opties zijn om het lengteverschil tussen jou en je lief gelijkmatig te stellen. De vrouw neemt hierbij bijvoorbeeld plaats op de tafel. De man gaat voor haar staan zodat hij haar van voren of van achteren kan penetreren. Ook ideaal wanneer je eens ergens anders seks wilt hebben dan in een standaard bed!

Kleine lepel

Dit standje heeft alles – intimiteit, comfort, controle, zachte nekkusjes en G-Spot stimulatie. Het is dus no surprise dat veel koppels gek zijn op dit standje. De vrouw gaat op haar zij liggen zodat de man haar van achteren kan penetreren. De diepte van de penetratie kan je zelf bepalen, afhankelijk van hoe je je benen buigt.

Wigkussens!

Ik zie je denken: wigkussens*? Ja, deze kussens zijn normaliter bestemt voor rug- en/of heupklachten, maar kunnen ook perfect van pas komen in de slaapkamer. Dit kussen loopt licht schuin af doordat het zitkussen aan de achterkant wat hoger is. Door hier achterover op te liggen wordt je onderlichaam omhoog gehaald. Het is een geweldig hulpmiddel om creatief aan de slag te gaan met je partner.

*In het voorbeeld wordt een ander soort kussen gebruikt, maar het laat wel de juiste positie zien.

Lees meer over seksstandjes:

De beste sex standjes volgens mannen

Standjes voor als hij een kleine piemel heeft

De beste standjes om een seksspeeltje voor twee te gebruiken

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy