Erogene zones van de man: dit zijn ze

door Lotte
0 reactie

In bed krijgt zijn fluit vaak alle aandacht, maar er zijn meer erogene zones van de man waarmee je hem in the mood kan krijgen. Mannen vinden het vaak geweldig als een vrouw de touwtjes in handen neemt en met nieuwe moves komt. Wij vertellen je wat deze erogene zones van de man zijn en hoe je hem verwent.

Mond, lippen en tong

Zoenen is lekker en een mega turn-on, maar vaak wordt een goede lange (tong)zoen vergeten tijdens het voorspel. Dit is erg zonde aangezien de tong, lippen en mond veel gevoelige zenuwen bevatten. Wakker je lovers verlangen dus aan met een lange, gepassioneerde zoen.

Tepels

Mannen hebben net zulke gevoelige tepels als vrouwen. Daarom vinden sommige mannen het net zo fijn als je hun tepels zachtjes aanraakt, likt of eraan zuigt. 

Billen en anus

Zijn billen zijn een erogene zone die ook ook eens aandacht mag. Geef hem een lekkere billenmassage, knijp er eens even goed in of geef hem een brutale tik. Wil je het een tikkeltje ondeugender maken streel dan zijn anus. Je kan zelfs een vinger erin laten glijden en zijn prostaat stimuleren. Wel van van tevoren check of hij dat oké vindt.

Perineum

Dit is het plekje net achter de ballen. Voordat hij klaarkomt, kun je dit stukje huid zachtjes masseren. Grote kans dat jouw lover deze move zelf nog niet eens kent, hiermee kun je zijn wereld helemaal op zijn kop zetten. Lees dit artikel over het perineum over hoe je het aanpakt.

Ballen

De ballen worden vaak genegeerd. Veel vrouwen weten niet zo goed wat ze er ermee moeten. Heel jammer, want mannen vinden het superlekker als je tijdens een hand- of blowjob aan zijn zaakje zit. Neem zijn ballen in een hand en masseer en streel zachtjes. Je merkt vanzelf wat hij fijn vindt.

Oren en nek

De ultieme seduction move is toch wel zoenen in de nek, gevolgd door zachtjes sabbelen aan zijn oorlel. Oef! Wedden dat hij dit niet kan weerstaan! 

Binnenkant van zijn dijen

De meeste vrouwen gaan gelijk voor het goud, terwijl je tijdens het voorspel veel meer zou mogen teasen. Streel, kus en lik eens de binnenkant van zijn dijen. Een onontdekte sweet spot. Je bent zo dichtbij zijn piemel, hij zal je echt smeken om verder te gaan.

Let er wel op dat smaken verschillen. Let goed op zijn body language. Je merkt vanzelf of hij iets wel of niet lekker vindt. Meer tips nodig? Lees dan onze artikel over turn ons voor mannen!
erogene zones man
Bron: Kom je ook?

Meer over mannen:

Feiten over testosteron en mannen die je nog niet wist

Dit zijn de grootste relatiezorgen van mannen

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy