3 ‘nieuwe’ erogene zones om te ontdekken

door Laura

Al eeuwen wordt er geschreven over het speurtocht naar de beroemde G-spot. Heb je het beruchte al lang en breed verkend? Of juist nooit gevonden (lees het stappenplan). Bij LotteLust vinden we die G-spot hype wel uitgemolken. Wij vertellen welke drie vrije onbekende, nieuwe erogene plekjes die het bezoeken waard zijn.

P-spot

Het gaat hier niet om de vrouwelijke prostaat. In tegenstelling tot de G-spot zit de P-variant veel dieper in de vagina. Dit genotsplekje – officieel ‘The Posterior Fornix’ – zit achter de baarmoedermond en door het te prikkelen kom je heftiger klaar. Met vingers ga je dit plekje niet vinden. Met een mannelijk of trillend apparaat kun je dit plekje ontdekken. Je kunt dit plekje ook op andere manieren stimuleren. Hoe lees je hier.

A-spot

De buurvrouw van de P-spot is de A-spot (The Anterior Fornix). Deze zit aan de voorkant van de baarmoeder. Stimuleer deze erogene zone met vingers, een speeltje of een piemel om meer opgewonden en vochtiger te worden.

Perineum

Het perineum is het stukje huid tussen het geslachtsdeel. Hier komen veel spieren en zenuwen samen, wat het een ultiem gevoelig plekje maakt. En dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Masseer, lik of duw tegen dit plekje tijdens de vrijpartij voor een extra knallende ‘Big O’. Alle ins & outs over het perineum lees je verder op LotteLust.

Meer erotische zones

Dit zijn de erogene zones van de vrouw

Alles over een zone orgasme

Erogene zones van de man: dit zijn ze

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy