Review: 3 vrouwen testen de Womanizer W500 Pro

door Julia

Verkozen als beste sextoy van 2016. De Womanizer W500 Pro met 100% orgasme garantie. Je kunt je voorstellen dat de verwachtingen meteen al hoog lagen toen we hoorden dat we deze mochten testen.

Een ware musthave? Ons driekoppig testpanel heeft het speeltje thuis uitvoerig getest. Of zij ook zo enthousiast zijn over de Womanizer lees je hieronder.

Wat is de Womanizer en hoe werkt-ie?

Eerst even een korte uitleg hoe de Womanizer werkt. Want je moet weten dat de Womanizer niet is zoals andere speeltjes. Niet alleen qua uitstraling (het doet het panel denken aan een oorthermometer of computermuis), maar ook qua functionaliteit. In tegenstelling tot vibrators trilt de Womanizer niet, maar maakt het gebruik van luchtdruk stimulatie. Het siliconen opzetkopje zuigt licht vacuüm en gebruikt pulserende en zuigende luchtdrukgolven voor een sensationeel orgasme.

LP-use-825x500_NLVL

Ons panel heeft getest:

De Womanizer W500 Pro komt in een luxe doosje met een mooi opbergtasje, handleiding, extra siliconen opzetstuk en netstroom/USB-oplaadkabel. En natuurlijk de Womanizer zelf, gemaakt van 100% ABS en compleet waterproof materiaal.

womanizer-beeld

Romy, bi, 24 jaar, in een relatie met een man

Score: 7,5
Testniveau: ervaren

De eerste indruk

“Apart apparaatje, lijkt bijna een beetje op een oorthermometer.”

Uitstraling en vorm

“Het heeft een mooie uitstraling, de kleuren en patronen op het apparaatje zijn mooi en geven het een luxe uitstraling. Daarnaast is alles, zoals het oplaadpunt, mooi weggewerkt. Alleen de knopjes zien er echter weer wat goedkoop uit, dat is op zich wel zonde voor het totaalplaatje van de Womanizer, maar al met al is het een mooi apparaatje.”

Standen en gevoel van het ‘zuigende’ effect

“Ik moest erg wennen aan het zuigende gevoel, vooral op de laagste stand kon ik niet helemaal achterhalen of ik het lekker vond of gewoon een vreemd gevoel. Wel stimuleerde het mijn clitoris direct, waardoor ik in de eerste instantie dacht dat ik echt binnen enkele seconde al zou klaarkomen. Dat gebeurde uiteindelijk toch niet. Het gevoel was wel lekker, alleen ik merkte dat ik het een beetje miste dat niet het hele gebied van mijn vagina werd gestimuleerd. De focus ligt heel sterk alleen op mijn clitoris. Ik vond dat op de laatste stand enigszins te heftig. Toen ik een standje hoger ging begon het apparaatje zelf wat meer te vibreren en ik merkte dat ik dat lekkerder vond. Doordat er toch wat meer een trilling bij zat, lag mijn aandacht minder bij het zuigende gevoel. Het gekke is alleen wel, ik kwam opeens heel abrupt en heftig klaar. Normaal voel je de aanloop tot een orgasme vaak wel aankomen, maar nu was dat juist heel kort en heftig, waar ik eigenlijk een beetje van schrok. Het was ook een heftiger orgasme dan ik normaal krijg.”

Gebruik en pluspunten

“Ik vind de Womanizer erg handig in gebruik, hij werkt makkelijk en ziet er leuk uit. Een pluspunt is ook dat-ie goed is schoon te maken, het mondstukje kan gemakkelijk worden verwijderd om schoon te maken.”

Must have?

“Ik denk dat dit eraan ligt hoe jij clitorale stimulatie ervaart. Persoonlijk vind ik beffen wel fijn maar heb ik moeite met klaarkomen, omdat ik best veel druk nodig heb op mijn clitoris om tot een orgasme te komen. Vandaar dat ik het ook prettiger vond toen ik de Womanizer op een hogere stand zette en hij ook een beetje begon te vibreren. Mocht jij juist goed kunnen klaarkomen van beffen, dan denk ik dat je dit zeker als heel prettig zult ervaren. Het is namelijk vergelijkbaar met beffen, maar dan een stuk intenser. Ik denk dus echt dat je bij jezelf moet nagaan op welke manier je het liefst wordt gestimuleerd. Ik zal de Womanizer zeker vaker gebruiken, maar of het helemaal mijn speeltje is daar ben ik nog niet over uit.”

Kiki, hetero, 24 jaar, in een relatie met een man

Testniveau: ervaren met allerlei soorten speeltjes
Score: 9

Eerste indruk

“Ik had veel verhalen gelezen over de Womanizer dus de verwachtingen waren hoog. Toen ik hem aanzette werd ik al een beetje afgeschrikt door het harde geluid. Dat vermindert gelukkig al met 90% als je hem op je clit zet. Door het gejubel over de Womanizer was ik bij het eerste contact een beetje teleurgesteld. Maar… dat verandert heel gauw, want zoals de verpakking zegt heb je 100% orgasme-garantie. Het eerste gebruik was daarom gelijk van erg korte duur, als if you know what I mean.”

Uitstraling en vorm

“Hoewel de uitstraling wel erg ‘design’ is, vind ik de Womanizer wel een beetje lomp lijken omdat hij zo groot is. Het eerste wat bij mij opkwam was dat het op een computermuis lijkt. De vorm zorgt er wel voor dat hij lekker en comfortabel ‘in de hand ligt’. De eerste Womanizer kwam in verschillende printjes waarvan ik de meeste een beetje ’trashy’ vindt. De Womanizer Pro ziet er al een stuk stijlvoller uit. De mintkleurige tint is zo stijlvol dat je hem een plekje in je interieur wil geven.”

Standen en Gevoel van het “zuigende” effect

“Ik was erg verrast toen ik hoorde dat de Womanizer zuigt in plaats van trilt. Eigenlijk vind ik ‘zuigen’ niet het juiste woord. Het voelt meer als pulseren en masseren. De Womanizer heeft een plus- en minknop waarmee je de stand van zacht tot héél hard kan zetten. Mijn ervaring was dat de tweede stand al vrij heftig was. De allerhardste stand is zo intens, dat heb ik nog niet aangedurfd. Dat ik wel fijn had gevonden, was een variatie in de standjes zoals andere vibrators dat ook wel hebben. Bijvoorbeeld golvende bewegingen. Het kan nu soms wat eentonig worden qua gevoel.”

Gebruik en pluspunten

“Je zet de Womanizer aan door op de Swarovski-knop te drukken en het plezier kan beginnen! Je moet hem bij aankoop eerst wel opladen trouwens. Tip: Doe een beetje glijmiddel op het siliconen opzetstuk, zodat het comfortabeler op je clitoris ligt. Je hoeft de Womanizer niet te bewegen, zoals sommige vibo’s. Je legt hem er gewoon op. Je merkt vanzelf wanneer hij op de juiste plek zit. En genieten maar.”

Musthave?

“Jaaaa! De Womanizer is voor mij hét speeltje waar ik het snelste naar grijp in mijn nachtkastje. Het is mijn favo omdat het een uniek gevoel geeft en al-tijd de klus klaart. Het is wel een prijzig speeltje, maar de investering 100% waard! Vooral voor vrouwen die moeilijk klaarkomen is het een heel handig speeltje.”

Barbara, hetero, 26 jaar, in een relatie met een man

Score: 10

Testniveau: Starter (tussenin)

Eerste indruk

“Wauw! Super mooie verpakking… echt een cadeautje, dit moet een fancy speeltje zijn. Dit apparaat is er in tig-kleuren, zelfs met een printje. Het speeltje ligt fijn in de hand. Deze is mintgroen, helemaal mijn ding! Het aan-uit knopje heeft het design van een grote diamant. Mooi!”

Uitstraling & vorm

“De verpakking ziet er super mooi en luxe uit. De kleuren en de print van de Womanizer zijn echt mooi. Love it! Qua vorm lijkt het wel een fancy versie van de Magic Mouse van Apple of een oorthermometer. Handig excuus als je vergeten bent om dit speeltje te verstoppen.”

Standen & gevoel

“De Womanizer is heel makkelijk in gebruik. Je moet wel zorgen dat hij goed aansluit op je clitoris. Er zijn in totaal 8 standen, waarvan de laatste het heftigste is. Je hoort zacht ‘gebrom’, maar dat is niet storend. De eerste paar seconden voelt het een beetje gek dat je dit speeltje stil moet houden, maar daar merk je vervolgens niets meer van…”

Gebruik & Pluspunten

“WAUW! De womanizer is echt fucking unbelievable. In plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maakt de Womanizer gebruik van luchtdruk. En daardoor binnen no time… echt O-M-G een van de meest intense, lekkere orgasmes die ik ooit heb gehad!”

Musthave?

“WOW-ANIZER! Dit speeltje MOET iedere vrouw in haar nachtkastje hebben liggen, het is zeker de investering waard! In een woord HALLELUJA! Waarschuwing: werkt zeer verslavend!”

TESTPANEL EINDCIJFER: 8,8


Shop de Womanizer met 15% korting

Wil je zelf ook de intensiteit van de Womanizer ervaren? Met de kortingscode LOTTE15 krijg je 15% korting op je aankoop bij Pabo.nl.

Lees hier nóg meer over de wondere wereld van de Womanizer en bestel hem gelijk!

Lees meer over vibrators:

– Welke vibrator past bij jou?

– De sextoytrends van dit moment

– Budget sextoys onder de 20 euro

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy