By 

De vijf pro’s van daten met een jongere man


Heidi Klum, Jennifer Lopez, Kris Jenner, Eva Mendes, wat deze vrouwen met elkaar gemeen hebben? Ze daten allemaal een jongere man. En dat heeft zo zijn voordelen niet alleen zijn deze mannen een stuk actiever, ook vinden ze het heerlijk om jou te pleasen en niet alleen in bed… De pro’s aan daten of scharrelen, met een jongere man.

 

#1 Uithoudingsvermogen

Een jongere man heeft energie voor tien, je zal niet snel van hem horen dat hij te moe is voor seks. Nee deze boy neemt alle tijd voor je, he is to please, zullen we maar zeggen. Dus reken maar op een orgasme, of twee. Dat wordt gegarandeerd wilde seks tot in de late uurtjes…

 

#2 Strak lijf

Mannen die jonger zijn hechten veel waarde aan het hebben van een strak lijf, ze brengen regelmatig een bezoekje aan de sportschool of ze doen aan buitensporten zoals voetbal of basketbal. Jonge mannen zijn actief en dat is niet alleen te merken aan hun conditie… Geen bierbuikje of slappe armen te bekennen, deze mannen zijn strak en vaak ook lekker gespierd en sterk. Niet alleen handig voor in bed, het komt ook goed van pas voor het nodige sjouwwerk in en om het huis.

#3 Egoboost

Een toyboy doet wonderen voor je ego, het feit dat een jongere man voor jou gaat betekent dat hij geen oog heeft voor het jonge grut. Hij is op zoek naar een echte vrouw, geen meisje. Hij weet je op waarde te schatten, hij laat je inzien dat leeftijd totaal onbelangrijk is en aantrekkingskracht des te meer.

#4 Geen controlefreak

Jonge mannen laten maar al te graag de controle aan jou over en zijn allesbehalve dominant. Ze leggen je niets op. Ze laten je vrij in de keuzes die je maakt, sterker nog ze bewonderen die onafhankelijkheid, een vrouw die haar eigen plan trekt. Ze zijn niet geïntimideerd door een sterke vrouw die haar eigen boontjes dopt.

#5 Spontaniteit

De nieuwste bar, dat hippe feestje, dat leuke foodfestival, deze boy is overal van op de hoogte en neemt jou maar al te graag mee als zijn date. Jonge mannen hebben meer vrije tijd, zijn enthousiast en altijd wel in voor iets nieuws. Met hem heb je gegarandeerd een leuke dag, want hij weet hoe je plezier moet maken.

Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
hoeveelheid sex
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #4
January 29, 2019
sexrubrieken kaars
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3
January 25, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
zo herken je een sexverslaving
Hoe weet je of je sexverslaafd bent?
January 09, 2019
single-city
Single in the City: Sletvrees: meten met twee maten
January 07, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *