Dit zijn de 5 type mannen die alle vrouwen onweerstaanbaar vinden

door Lotte

Voor sommige mannen, hoe fout ze ook zijn, heb je als vrouw gewoon een zwak. Hoe het precies, we don’t know, maar de volgende 5 soorten mannen zijn on-weer-staan-baar! Wat vind jij?

De muzikant

Een man die zingt en/of een instrument speelt, is gelijk 100 keer aantrekkelijker. Kijk bijvoorbeeld naar Ed Sheeran. Ziet eruit als een lieverd. Het type jongen waar je graag vrienden met zult zijn. Maar zodra hij zijn gitaar pakt en een liedje begint te spelen, is hij instant boyfriend material.

De foute man

Ontken het maar niet, elke vrouw is wel eens gevallen voor de foute man. Ze zijn gewoon irresistable. Met hun motor, leren jack en iets té zelfverzekerde blik. Het hééft gewoon iets. We geven de schuld maar aan een van onze all time favoriete film Grease.

De gekwelde ziel

Hij doet je een beetje denken aan Jon Snow… Hij is getalenteerd, knap, maar hij moet een aantal issues overwinnen in zijn leven. Maar als zelfstandige vrouw heb jij de schone taak op je genomen om hem te ‘fixen’. Of het dat gaat werken, is een tweede…

De knuffelbeer

Zo groot als een beer, maar lekker knuffelen. Als je deze man tegenkomt, geeft hij je het gelijk dat onbetaalbare gevoel van veiligheid. Het is vaak niet voor niets een blijvertje.

De man met het accent

Die buitenlandse mannen zijn zó veel gevoeliger en sexier dan die harken van een Nederlanders. Het maakt niet eens uit of we goed kunnen verstaan wat ze zeggen, als een man een sexy accent – Spaans, Brits, Italiaans… noem het maar op – heeft ligt jouw ondergoed in no time op de slaapkamervloer.

Meer over mannen:

5 aftrek technieken om hem te verwennen

5 tips om je lover te verrassen in de slaapkamer

5 sex standjes perfect voor lazy days

Beeld: Pintrest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy