By 

5 aftrek technieken om hem te verwennen


Veel vrouwen denken te simpel over aftrekken. Een beetje op en neer en voilà. Het doet de truc meestal wel, maar toegegeven wel een beetje boring voor hem. We geven je vijf aftrek technieken om jouw aftrek kills te verbeteren! Wedden dat hij alleen maar meer van jou gaat houden hierna…

Vergeet niet om altijd veel glijmiddel te gebruiken. Liever te veel dan te weinig. Het voorkomt een hoop pijn en jij kan gemakkelijker losgaan. Ook weer niet too much, want dan heb je geen grip meer. Ik zou siliconen glijmiddel adviseren. Dit droogt minder snel op, dus het betekent dat je tussendoor niet bij hoeft te pakken.

1. Op en neer met een twist

De ‘op en neer’ techniek kent en doet iedereen natuurlijk. Hijzelf ook! Dus hoog tijd om eens een twist toe te voegen. Letterlijk. Maak van je duim en wijsvinger van je niet-dominante hand een O-vorm. Schuif deze helemaal tot onderaan zijn stijve en houd je daar. Dit zorgt ervoor dat zijn piemel hard blijft. Als alternatief kun je ook een cockring gebruiken. Leg je vingers van je dominante hand allemaal naar de duim. Met je vingers naar beneden wijzend, trek je hem af met een draaiende beweging. Alleen je vingers gaan dus in de lengte over zijn penis. Alsof je een citrus met de hand perst. Het is even oefenen, maar hij zal het fantastisch vinden.

 

2. De oneindige tunnel

Bij deze aftrek techniek heb je veel glijmiddel nodig. Spuit genoeg in de handpalmen van beide handen. Maak van je handen vuisten. Begin met je rechterhand van boven naar beneden. Zodra je halverwege zijn penis bent, zet je je andere hand weer bovenop. Laat je rechterhand weer los en zet hem weer erbovenop. Voer je snelheid en druk steeds meer op. Voor een heftiger orgasme wissel je net voordat hij klaarkomt met rustige op en neer beweging.

 

3. Put a ring on it

Zijn piemel is natuurlijk om door een ringetje te halen (haha). Laat het zien door een rondje te maken van je duim en wijsvinger. Het is afhankelijk van de dikte van zijn penis of je vingers elkaars wel of niet raken. Beweeg je twee vingers eerst helemaal van boven naar beneden een paar keer. Zorg dat je je vingers elke keer zo dicht mogelijk om zijn penis klemt. Je mag best wat druk zetten, hij kan best wel handelen. Wissel lange halen af met korte halen. Focus je op zijn eikel. Begin altijd slow en voer je tempo op als je merkt dat hij bijna bij zijn hoogtepunt zit.

 

4. Combinatie move

Als je hem écht gek wil maken, combineer je een handjob met een blowjob. Ook handig als je niet zo diep kan gaan of als hij groot geschapen is. Breng je hand onder je mond en begin met zuigen. Je mond concentreert zich op zijn eikel en je hand masseert de schacht van zijn piemel.

 

5. Perineum

Maak zijn orgasme nog intenser door de perineum te masseren? De peri-wattes? Lees alles over deze pleasure spot.

 

Variatietip

Spice het eens op door een andere positie aan te nemen tijdens het aftrekken. Ga bijvoorbeeld eens achter hem zitten. Of ga op je knieën terwijl hij staat of op de grond zit.

 

Ken jij nog goede aftrek technieken? Deel ze (anoniem) in een reactie hieronder!

 

Meer pijp- en aftrek technieken:

– Aftrekken doe je zo

– Pijpen tips voor een betere blowjob

– Maak van een condoom omdoen een feestje

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
Sex q&a
Hé pik: Q&A over speeltjes en aftrekken (+ hilarische bloopers & WINNEN)
January 06, 2019
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1
December 20, 2018
foute kerst
Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst
December 19, 2018
aftrekken doe je zo
Hè Pik: Aftrekken doe je zo (+WINNEN)
November 03, 2018
Waarom kom ik sneller klaar tijdens de penetratie, dan tijdens het pijpen – VrijVraag #23
November 02, 2018
sleur breken-vriend verrassen (1)
Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen
April 05, 2018
lang voorspel
Waarom lang voorspel zo belangrijk is
April 02, 2018
masturbators mannen
Alles over masturbators
December 15, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *