5 aftrek technieken om hem te verwennen

door Lotte

Veel vrouwen denken te simpel over aftrekken. Een beetje op en neer en voilà. Je krijgt meestal wel het gewenste effect, maar het wordt na een tijdje boring voor hem. We geven je vijf aftrek technieken om jouw aftrek kills te verbeteren! Wedden dat hij alleen maar meer van jou gaat houden hierna…

Glijmiddel

Vergeet niet om altijd veel glijmiddel te gebruiken. Liever te veel dan te weinig. Het voorkomt een hoop pijn en jij kan gemakkelijker losgaan. Ook weer niet too much, want dan heb je geen grip meer. Ik zou siliconen glijmiddel adviseren. Dit droogt minder snel op, dus het betekent dat je tussendoor niet bij hoeft te pakken.

Aftrek tip 1. Op en neer met een twist

De ‘op en neer’ techniek kent en doet iedereen natuurlijk. Hijzelf ook! Dus hoog tijd om eens een twist toe te voegen. Letterlijk. Maak van je duim en wijsvinger van je niet-dominante hand een O-vorm. Schuif deze helemaal tot onderaan zijn stijve en houd je daar. Dit zorgt ervoor dat zijn piemel hard blijft. Als alternatief kun je ook een cockring gebruiken. Leg je vingers van je dominante hand allemaal naar de duim. Met je vingers naar beneden wijzend, trek je hem af met een draaiende beweging. Alleen je vingers gaan dus in de lengte over zijn penis. Alsof je een citrus met de hand perst. Het is even oefenen, maar hij zal het fantastisch vinden.

Aftrek tip 2. De oneindige tunnel

Bij deze aftrek techniek heb je veel glijmiddel nodig. Spuit genoeg in de handpalmen van beide handen. Maak van je handen vuisten. Begin met je rechterhand van boven naar beneden. Zodra je halverwege zijn penis bent, zet je je andere hand weer bovenop. Laat je rechterhand weer los en zet hem weer erbovenop. Voer je snelheid en druk steeds meer op. Voor een heftiger orgasme wissel je net voordat hij klaarkomt met rustige op en neer beweging.

Aftrek tip 3. Put a ring on it

Zijn piemel is natuurlijk om door een ringetje te halen (haha). Laat het zien door een rondje te maken van je duim en wijsvinger. Het is afhankelijk van de dikte van zijn penis of je vingers elkaars wel of niet raken. Beweeg je twee vingers eerst helemaal van boven naar beneden een paar keer. Zorg dat je je vingers elke keer zo dicht mogelijk om zijn penis klemt. Je mag best wat druk zetten, hij kan best wel handelen. Wissel lange halen af met korte halen. Focus je op zijn eikel. Begin altijd slow en voer je tempo op als je merkt dat hij bijna bij zijn hoogtepunt zit.

Aftrek tip 4. Combinatie move

Als je hem écht gek wil maken, combineer je een handjob met een blowjob. Ook handig als je niet zo diep kan gaan of als hij groot geschapen is. Breng je hand onder je mond en begin met zuigen. Je mond concentreert zich op zijn eikel en je hand masseert de schacht van zijn piemel.

Aftrek tip 5. Perineum

Maak zijn orgasme nog intenser door de perineum te masseren? De peri-wattes? Lees alles over deze pleasure spot.

Aftrek variatietip

Spice het eens op door een andere positie aan te nemen tijdens het aftrekken. Ga bijvoorbeeld eens achter hem zitten. Of ga op je knieën terwijl hij staat of op de grond zit.

Ken jij nog goede aftrek technieken? Deel ze (anoniem) in een reactie hieronder!

Meer pijp- en aftrek technieken:

– Aftrekken doe je zo

– Pijpen tips voor een betere blowjob

– Maak van een condoom omdoen een feestje

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy