Sexy verhaal: Het langste voorspel

door Yentl

Met een luide zucht laat ik me op de bank vallen. Lachend loopt hij vanuit de keuken mijn kant op. In beide handen heeft hij een glas witte wijn.

“Volgens mij kan jij dit wel gebruiken of niet?” Zijn toon klinkt plagend.

Hij reikt me een glas aan. Ik pak het aan en neem een grote slok. Het was een lange en drukke dag vandaag. De smaak van de alcohol blijft hangen in mijn keel terwijl de slok een weg door mijn lichaam aflegt.

“Weet je,” zegt hij dan, “zelf als je zo vermoeid op de bank ploft ben je ongelooflijk sexy.”

Met grote ogen kijkt hij me aan en ik por speels met mijn tenen in zijn bovenbeen.

“Ik meen het!” Gaat hij verder.

Opnieuw neem ik een grote slok.

“Jij mag er anders ook best wezen hoor,” lach ik, “maar nu je erover begint. Vertel eens, wat vind je het meest sexy aan me op dit moment?”

Ondeugend kijkt hij me aan. Van zijn gezicht kan ik aflezen dat hij aangenaam verrast is dat ik inga op zijn opmerking.

“Je oren!” grapt hij.

Flauw lach ik en por hem nogmaals.

“Geintje, flauw. Ik vind je billen gewoon erg lekker in deze legging en je haren in je slordige knot doen ook wel wat met me.”

“O ja? Wat dan?” Strak kijk ik hem aan.

“Ja. Het is een goede knot. Goed om stevig vast te pakken.”

Het zijn maar simpele woorden, maar er raast een warmte door mijn lijf heen. Mijn hoofd vult zich binnen no time met een beeld waarin hij mijn haar stevig vast pakt om mij in een allerlei houdingen te forceren.

“O” zucht ik.

Hij zet zijn glas op tafel en gaat dan met zijn hand via mijn voet richting mijn bovenbeen. Zijn vingers drukken warm door mijn legging heen. Het lijkt wel of hij extra langzaam beweegt. Zijn ogen glinsteren terwijl hij me aankijkt. Ik weet welke richting hij op gaat. Waar dit op uit zal lopen en ik voel dat ik zonder erg mijn adem inhoud.

“Vind je dit lekker?”

“Hm-hmm” bevestig ik. Mijn ogen nog steeds op hem gericht.

“Ik ook” antwoordt hij, “maar dat kan je ook wel zien.”

Mijn ogen dwalen af naar zijn kruis. Het is inderdaad te zien dat hij hard aan het worden is.

“Denk je ook ergens aan dat je opgewonden raakt?” Terwijl ik de vraag stel bijt ik op mijn onderlip.

“Denk aan jou. Aan de smaak van jouw poesje.”

Zijn hand glijdt verder door naar boven en heeft inmiddels mijn kruis gevonden. Door de stof van mijn legging wrijft hij over mijn lippen. Dan probeert hij een vinger door de stof naar binnen te drukken. Opnieuw bijt ik op mijn onderlip en kijk hem aan. Wanneer hij zijn vinger weg haalt blijft er een natte afdruk achter.

“Jezus” sist hij.

Over de bank kruipt hij naar me toe en begint me dan te zoenen. Vol overgave zoen ik hem terug.

“We gaan naar boven” mompelt hij tegen mijn lippen.

Ik sla mijn armen en benen strak om hem heen en laat me meenemen. Bij de slaapkamer aangekomen gooit hij me op bed en kruipt opnieuw naar me toe.

Met beide handen pakt hij de bovenkant van mijn legging vast en trekt ‘m wild naar beneden.

“Je hebt helemaal geen slipje aan!”Roept hij verbaasd en opgewonden uit.

Stout begin ik te lachen. “Erg?” Vraag ik.

“Absoluut niet” antwoordt hij.

Hij duwt mijn benen uit elkaar, gaat er tussen zitten en trekt dan mijn trui over mijn hoofd. Hij brengt zijn mond naar mijn oor. “Je bent van mij” fluistert hij.

Een zachte kreun ontglipt uit mijn mond. Mijn hartslag gaat een versnelling harder en ik voel hoe ik automatisch mijn bekken zijn kant op duw.

Hij plaatst zijn lippen in mijn hals en begint een weg van kusjes af te leggen richting mijn bh. Daar aangekomen tilt hij me iets op van het bed en maakt mijn bh los. Compleet naakt lig ik onder hem. Ik ben al zo opgewonden dat mijn tepels recht vooruit prikken.

Met zijn tong maakt hij mijn linker tepel vochtig terwijl hij mijn andere tepel tussen zijn duim en wijsvinger neemt en speels knijpt.

“Lekker” hijg ik.

Het is een prettige mix van pijn en plezier. Ik begin te kreunen. Terwijl hij mijn tepel nog gevangenhoudt tussen zijn vingers zakt zijn mond verder naar beneden. Zijn tong glijdt warm over mijn buik. Bij mijn clit aangekomen stopt hij. Hij pakt mijn hand en legt hem op mijn borst.

“Nu mag je zelf spelen” zegt hij terwijl hij mijn benen vastpakt en ze omhoogduwt.

Gehoorzaam speel ik met mijn borsten. Ik sluit mijn ogen en doe mijn best om zijn heerlijke bewegingen na te bootsen. Ondertussen drukt hij zijn tong tegen mijn clit en begint te likken. Zijn tong glijdt nat en warm door mijn lippen. Hij heeft mijn benen zo ver naar voren gedrukt dat mijn tenen het hoofdbord raken. Ik lig dubbelgevouwen en weet me geen raad met mezelf. Ongecontroleerd begin ik te hijgen.

Zijn tong dwaalt steeds verder naar beneden. Tot aan mijn billen. Dan maakt hij zijn tong plat en breed, drukt hem tegen me aan en begint zijn hoofd op en neer te bewegen. Zonder zijn tong te bewegen likt hij me wild. Terwijl ik mijn best doe om mijn tepels te verwennen raak ik buiten adem. Mijn mond is droog en het geluid van zijn gesmak is oorverdovend. Hij voert zijn tempo op en ik merk dat mijn benen beginnen te kronkelen. Ik heb het niet onder controle. Diep van binnen voel ik een vloedgolf aankomen.

Dan stopt hij en kijkt me aan.

“Je smaakt zo goed schat, verslavend ben je.”

Hij laat mijn benen wat zakken en zoent me dan. Ik proef een mengeling van mijn eigen vocht en de wijn die hij net heeft gedronken. Ik doe mijn best om iedere vorm van speeksel door mijn droge mond te laten gaan.

“Ik was er bijna” hijg ik.

“Dat weet ik” antwoordt hij met een zachte stem.

Opnieuw begint hij bij mijn tepels. Deze keer draait zijn tong rond mijn rechter tepel en pakt hij mijn linker tepel met zijn vingers vast. De warmte die ik eerder voelde is nog aanwezig. Hij dwaalt nu wat sneller af naar mijn poesje. Nog steeds nat en nog steeds gewillig. Hij plaatst zijn lippen op mijn clit en begint te zuigen. De intensiteit neemt af en aan. Na enkele minuten kondigt mijn orgasme zich alweer aan. Ik knijp ik het dekbed en smeek hem om door te gaan.

Terwijl hij stopt kijkt hij me hongerig aan.

“Je wilt heel graag hé?”

Ik knik. “Laat me komen, asjeblieft” mijn toon is smekend.

Hij begraaft zijn hoofd weer tussen mijn benen, plaatst zijn tong tegen mijn clit en brengt dan twee vingers naar binnen. Af en aan glijden ze in en uit me terwijl tong rondjes draait. Ik heb geen kracht meer om met mijn tepels te spelen. Mijn tenen beginnen te krommen. Ik voel het. Mijn orgasme komt weer op. Eindelijk mag ik komen. Gillend en schokkend dendert het door me heen. Ik kom keihard. Haastig pak ik zijn haar vast en druk zijn gezicht harder tegen m’n kut. Het is intens, opgespaard en lijkt bijna oneindig te duren.

Dan laat ik hem los. Hij trekt zijn vingers terug en kijkt me aan. Zijn lippen glimmen van het vocht. Hijgend kijk ik naar hem.

“Gaat het?” Vraagt hij met een trotse blik.

“Wow. Dat was heftig en echt heel lekker” antwoord ik hijgend.

“Mooi zo, ik hoop dat je nog niet moe bent.”

Vragend kijk ik hem aan terwijl hij zicht positioneert tussen mijn benen. Hij neemt zijn stijve in zijn hand en begeleid zichzelf bij me naar binnen.

“Ik ben namelijk nog niet klaar met je” gromt hij.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy