Sexy verhaal: Knallend het nieuwe jaar in

door Jet

Samen met mijn vriendin ben ik op vakantie in Tenerife. We hadden twee weken geleden besloten de kerststress achter ons te laten en met kerstavond te vertrekken naar dit zonnige oord. Tot nu toe is het heerlijk. Iedere dag prachtig weer, alle aandacht voor elkaar en natuurlijk geen verplichtingen van de kerstdagen. Zo gaan wij ook oud en nieuw in. We hebben besloten eerst uit eten te gaan in een chique restaurant en vervolgens de jaarwisseling te vieren in een van de populairste clubs van het eiland.

Voorzichtig trekt ze de dunne stof van haar panty over haar benen en schuift in een prachtige zwarte jurk die haar figuur op alle goede plekken nog beter laat uitkomen. Dromend zit ik op het bed naar haar te kijken. “Gaat het, lieverd? Dit lichaam is al 6 jaar van jou, hè?” zegt ze lachend en steekt haar haar op. Ik kijk haar opgewonden aan. “Niet nu mop, we zijn al laat en weetje hoeveel moeite die reservering kostte? Ik verwen je vanavond extra veel. Promise.” Met een geile knipoog trekt ze mij overeind en ik besluit maar naar haar te luisteren ook al zegt mijn harde lid iets anders.

In het restaurant kletsen we weer eens over andere dingen dan werk en de andere dagelijkse irritaties. Net alsof we in onze datingperiode zaten. Als we het toetje voorgeschoteld krijgen, trek ze haar meest ondeugende blik. Ze kijkt me stout aan en begint geil de chocoladesaus van haar lepel te likken. Ik moet lachen en voel haar voet over mijn kuit naar boven glijden. “Het is dat onze tafel geen tafelkleed heeft, anders had ik nog aan iets anders gelikt.” Fluistert ze naar mij terwijl haar voet langs mijn – wederom – harde lul glijdt. We merken dat het stel aan de tafel naast ons naar ons zit te gluren. Ze haalt haar voet weer van mij af, maar blijft gulzig de chocolade van de lepel af likken. Ze kijkt me stout aan. “Wat wij nodig hebben, John, dat is de rekening”, zegt ze zachtjes en haastig begin ik de ober te wenken.

We staan buiten en ze trekt mij aan mijn arm het strand op. Bij de half overdekte strandtenten is het druk, maar er loopt nauwelijks iemand over het strand. We lopen door naar een afgelegen stuk bij de rotsen. Ondertussen zie ik dat ze haar jurk al uitgetrokken heeft. Dan trekt ze ook haar panty uit. Ze begint mij te zoenen en mijn handen glijden direct naar haar BH. Met een vlugge beweging weet ik hem los te maken. Ik trek haar stevig tegen me aan. Haar harde tepels prikken in mijn borst. Haar blik laat je nog een keer over het strand gaan om te kijken of er mensen zijn. Nee, helemaal alleen. Gehaast trekt ze mijn shirt uit en begint mijn broek los te knopen. Opeens wordt het me duidelijk. Skinny dipping: een van de punten op haar bucketlist. Ik lach in mezelf en help haar mijn broek uit te trekken. Als we allebei naakt zijn, trekt ze me direct richting de zee. Het water is nog steeds een heerlijke temperatuur en al knuffelend en zoenend verliezen we ons in elkaar. Onder water glijdt haar hand richting mijn harde lul en ze streelt met haar vingers over mijn eikel. Dit doet ze een minuut of vijf, ook mijn ballen krijgen genoeg aandacht. Dan besluit ik dat ik meer wil. Ik trek haar mee richting het strand, als ik genoeg kan staan trek ik haar tegen mij aan. Ze slaat haar benen om me heen en haar armen om me heen. Ik loop direct richting de rotsen en zet haar op een platte vierkante rots op precies de goede hoogte. Meteen dring ik bij haar naar binnen en ze kreunt het uit. Ik begin in een langzaam ritme te stoten. Helemaal erin… en dan langzaam helemaal eruit. Ik voel haar nagels in mijn rug. Dan duwt ze me zachtjes van zich af, laat zich van de rots glijden en draait zich om. Direct glijd ik van achteren weer in haar en ze kreunt een stuk harder deze keer. Haar favoriete standje. Ik pak haar haar beet en trek haar hoofd naar mij toe. Geen langzaam gestoot dit keer. Ik neem haar zo diep en hard als ik kan. Ondertussen bijt ik in haar schouder en in haar nek. Deze keer zet zij haar nagels in mijn bovenbeen. Ik laat haar haar los en duw haar zachtjes met haar borsten op de rotsen. Ik laat mij uit haar glijden, kom op mijn knieën en begin haar van achter te likken. Ze kreunt hard en ik begin me af te vragen of mensen het niet beginnen te horen. Ik laat twee vingers bij haar naar binnen glijden en voel haar natheid over mijn vingers op mijn hand glijden. Ik haal mijn vingers weer uit haar en lik nog een paar keer al het geil van haar af.

Ik kom omhoog en laat me weer in haar glijden. Hard begin ik weer te stoten, ik ga verder waar ik gebleven ben. Ze kreunt steeds intenser en ik zie haar nagels over de rotsen gaan. Dan glijd ik weer uit haar en draai haar om. Ik laat mezelf in het zand vallen en ga op mijn rug liggen. Ze gaat direct bovenop mij zitten en laat zich voorzichtig door mij penetreren. Terwijl ze me geil aankijkt, begint ze met haar heupen te draaien. Ze pakt mijn handen en legt die op mijn borsten. Ik kijk naar haar prachtige lichaam, haar heupen die zo soepel bewegen. Haar natte haar langs haar geile gezicht. Ik trek haar aan haar borsten naar mij toe en we zoenen innig. Dan begin ik hard te stoten. Ze kreunt het direct weer uit. Ik voel dat mijn ontlading eraan komt, maar ik wil dat zij eerst komt. Ik blijf stoten en probeer aan alles te denken behalve dit heerlijke moment. Dan hoor ik het geluid waarop ik wachtte. De halve kreun/gil en ik voel hoe haar natte kutje zich samentrekt. Pulserend om mijn lul. Ik stoot zo hard als ik kan en op het moment dat ik mijn zaad bij haar naar binnen spuit, schrik ik me ongeluk. We horen een keiharde klap en geschrokken komen we allebei omhoog en kijken omhoog. Dan zien we roodgekleurde slierten vuurwerk naar beneden komen. Hierna barst het vuurwerk los en we beginnen hard te lachen.
“Ik wist wel dat je me na al die jaren nog vuurwerk kon bezorgen”, zegt ze lachend en we zoenen en knuffelen nog even na, kijkend naar de prachtige kleurrijke vuurpijlen.

We gaan op de platte rotsen zitten waar ik haar zojuist nog op genomen heb. Ik sla mijn arm om haar heen en samen kijken we naar het prachtige vuurwerk.
“Gelukkig nieuwjaar, lieverd” zeg ik en zoen haar op haar warme wang. Als dit niet een mooie manier is om het jaar te beginnen…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy