Sexy verhaal: Maagdelijk wit tafellinnen (+podcast)

door Alicia

Vermoeid, hongerig en blij dat het weekend voor de deur stond, slofte ik met het laatste restje kracht van mijn auto naar de deur. Eindelijk konden die pumps uit, dacht ik me terwijl ik naar binnen liep. Mijn tas gooide ik in de hal, ik schopte de krappe hakken uit en liep de woonkamer in. Eindelijk kon ik op de bank ploffen en de week achter me laten.

Maar er klopte iets niet. De lichten waren gedimd, kleine gele vlammen van de kaarsen schitterden. De tafel was gedekt met wit linnen en porseleinen borden in diezelfde smetteloze kleur. Het witte tafellinnen gebruikten we alleen tijdens kerst of een officieel etentje bij ons thuis. Het was bijzonder dat hij überhaupt wist waar het luxe servies lag.

Op een van de borden stond een mysterieus fluweelgroen pakket. Het had een luxe uitstraling waar iedere vrouw op voorhand al blij van wordt. Wat zou het zijn? Het was duidelijk te groot om een sieraad te bevatten.

Martijn stond in de openkeuken, zijn donkerblauwe pak nog aan. Zijn stropdas was af en lag nutteloos op het aanrechtblad. De bovenste knopen van zijn lichtblauwe hemd waren los en hij stond daar met zijn handen nonchalant in zijn zakken. Soms vergeet ik hoe ongelofelijk sexy hij is.

“Welkom thuis, schoonheid.”

Hij keek naar me, stout en op de uitdagende manier die me jaren geleden al deed smelten. Hij kijkt niet vaak genoeg op deze manier, alsof zijn speelse kant verdrukt wordt door de verplichtingen die horen bij de grote mensenwereld. Normaal gesproken verruilt hij bij thuiskomst zijn pak meteen voor een loszittende joggingbroek. Net als ik trouwens. Een standaard vrijdagavond op de bank. Uitgeblust door de werkweek eten we een thuisbezorgde maaltijd, kijken we Netflix en drinken we wijn.

Het was vanavond overduidelijk niet zo’n avond. Was ik iets vergeten? Zijn we zoveel jaar samen? Ik heb geen melding gehad in mijn agenda, dus ik kon het me niet voorstellen. Zo normaal mogelijk onderdrukte ik mijn zenuwen en deed alsof ik deze situatie uiterst normaal vond. Ik liep naar hem toe en kuste hem. Even leek het of hij net zo gespannen was als ik. Alsof de verandering van het ritme ons uit balans bracht.

Eenmaal in de keuken realiseerde ik me dat de tafel weliswaar gedekt was, maar er stond geen eten. Niet op het vuur of in de oven. Geen geuren van gerookte zalm of gewokte groente. Niets. Mijn gedachten schoten alle kanten op. Ik dacht dat hij voor me zou gaan koken.

“Ga lekker zitten, liefje. Heb je zin in wijn?” zei hij, duidelijk geamuseerd door mijn reactie.

Enigszins op mijn hoede nam ik plaats op de plek aan tafel waar ik altijd zit. De vermoeidheid waarmee ik thuiskwam was weggevaagd alsof de dag opnieuw begon. Ineens leek ik te kunnen putten uit een nieuwe bron van energie waar ik herkomst niet van wist. Wijn was zeer welkom.

“Graag”, zei ik.

Martijn schonk een frisse witte wijn in en vulde zelf zijn glas met water. Ik viel werkelijk van de ene verbazing in de andere.

“Neem jij geen wijn?” vroeg ik.

Hij negeerde mijn vraag en lachte. Ik hield zo van zijn lach. Hij knikte in de richting van het pakje en zei:

“Maak maar open.”

Langzaam streelde ik met mijn hand langs het zachte materiaal. Het was alsof ik bang was dat de magie zou stoppen zodra ik het open zou maken, maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid.

In het doosje zat een wit kussen gesierd met de roze letters van Easytoys, daarop lag een soort dildo. Zwart en van siliconen, zo leek het. Er was een bol gedeelte aan de bovenkant dat golvend overliep naar een groter bolletje waarna weer een smal stuk kwam dat eindigde met iets dat ik niet anders kan omschrijven als een anker. Ik slikte en mijn wangen kleurden rood van verlegenheid en opwinding. We hebben wel eens dildo’s gebruikt, maar deze vorm is nieuw voor me en dan ligt het ook nog op mijn bord.

“Weet je wat dit is?” onderbrak hij mijn gedachte.

“Een dildo?”

“Niet helemaal, dit is een buttplug.”

Hij wachtte mijn reactie niet af en vertelde snel verder. Ik nam een grote slok wijn, dit was nieuw voor me.

“Het gaat als volgt. Straks neem ik je mee naar boven. Dan gaan we samen onder de douche en zeep ik je met de spons helemaal in. Langzaam zodat ik iedere centimeter van je mooie huid raak.”

Het borrelde in mijn onderbuik, mijn lichaam reageerde op zijn woorden. Hij liet, het denk ik, bewust even op me inwerken, nam een slok water en vervolgde:

“Daarna droog ik je af en neem ik je mee naar de slaapkamer, ik leg je neer op het bed op je buik. Naakt. Dan drup ik warme olie op je rug en duw ik de spanning uit je lichaam met mijn handen. Van je schouders ga ik krachtig naar beneden en masseer ik je onderrug, je billen de binnenkant van je dijbenen. Je gaat krioelen en smeken dat ik je aanraak tussen je benen, maar dat doe ik niet. Ik ga verder via je benen naar je voeten tot je lichaam van boven tot onder glanst van de olie.”

De adrenaline gierde op dat punt door mijn lichaam, ik kon aan niets anders meer denken, in mijn slipje begon het steeds vochtiger te worden.

“Zodra je lichaam klaar is voor me vraag ik je of je op handen en knieën wilt gaan zitten. Je mooie, ronde kont naar achter, toegankelijk voor me.”

Hij pakte de buttplug, het ding leek klein in zijn grote handen.

“Deze smeer ik in met glijmiddel.”

Hij beeldde het uit en gleedt met zijn hand heen en weer over de plug.

Het was vreselijk sexy om te zien, mijn ademhaling versnelde en ik was bang dat ik de douche al niet meer zou halen.

“Zachtjes duw ik dit in je kontgaatje. Eerst het grotje bolletje. Langzaam zodat je lichaam kan wennen. Zodra je het accepteert duw ik verder. Helemaal vult dit je op tot het anker de toegang afsluit. Op het moment dat ik weet dat jij comfortabel bent, ga ik een stap verder. Dan duw ik mijn pik in je kutje. Je bent volledig gevuld. En geloof me je gaat het heerlijk vinden. Ik pak je heupen vast en dring mezelf diep bij je naar binnen. Snel voer ik het tempo op, want je gaat het niet lang volhouden. De dubbele stimulatie maakt je gevoelig. Je kreunt hard, ik mag niet stoppen en zodra ik zie dat je orgasme onvermijdelijk is trek ik de plug eruit. Die prikkeling van spanning en ontspanning duwt je over de rand. Je orgasme volgt als een ware explosie je kunt je lichaam bijna niet meer onder controle houden. Alle spieren spannen zich aan om de brute kracht op te vangen.”

Hij stopte met praten en keek me doordringend aan. Zijn pupillen waren zo groot van opwinding dat ik het groen van zijn ogen bijna niet meer zag. Misschien was het de honger, de wijn, zijn verhaal of een combinatie van de drie dat mij duizelig maakte. Ik hoefde niets te zeggen ik was als was in zijn handen. Hij begeleidde me naar boven en kwam zijn belofte na tot het laatste detail.

Toen het zweet op mijn lichaam afkoelde en mijn ademhaling weer normaal was ging de bel. Martijn schoot uit bed liep naar beneden en kwam terug met twee dozen pizza. Hij had me op dat moment niet gelukkiger kunnen maken, ik had enorme trek gekregen. We aten pizza, dronken wijn en keken Netflix op bed, het tafellinnen bleef schoon.

Beeld:

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy