Speeltje van de maand: Pointer Vibe

door Lotte

Nieuwe maand, betekent een nieuwe toy op uit te proberen? Hopelijk is jouw nachtkastje inmiddels al goedgevuld met allerlei fijn speelgoed. Als gevorderde sekstoy-gebruiker die wel wat gewend is, mag zeker deze Pointer Vibe niet ontbreken.

Waarom een Pointer Vibe?

De Pointer Vibe is het ideale speeltje als je houdt van krachtige externe stimulatie! Deze vibrator heeft een heel kleine, ronde top waarmee je elk gevoelig plekje op het lichaam gericht kunt stimuleren. De vibraties zijn erg intens en gaan diep in de huid waardoor directe stimulatie op je clitoris niet eens hoeft.

Het speeltje is voorzien van vier vibratiesnelheden en kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel. Ook is de Pointer Vibe spatwaterdicht. Je kunt hem dus veilig meenemen onder de douche.


De Pointer Vibe op een rijtje:

  • Voor extern gebruik
  • Gerichte stimulatie
  • 4 snelheden
  • Spatwaterdicht
  • Oplaadbaar
  • Kleur: zwart met goud

Prijskaartje: van € 47,95 voor € 28,77 bij EasyToys


Onze mening over de Satisfyer Pro 2

Eerste indruk

“De verpakking ziet er niet geweldig uit, maar de toy daarentegen oogt wel indrukwekkend. De toy is aan de onderkant van zwart siliconen en de punt is goudkleurig. Zelf ben ik erg enthousiast over de Zumio en daarom ook zo ontzettend benieuwd naar deze Pointer Vibe lookalike. Beide typen speeltjes lijken toch vrij veel op elkaar, maar de Zumio is een stuk prijziger!”

Standen en trillingen

“Eerst heb ik voor de zekerheid het speeltje even met een USB opgeladen. Dat is gewoon lekker makkelijk, je duwt een pinnetje in het apparaatje. Een lampje geeft aan dat hij oplaadt. Opgeladen en wel natuurlijk benieuwd naar het resultaat. De Pointer Vibe heeft vier verschillende standen. In vergelijking met veel andere sextoys is dit niet erg veel, maar ik vind het meer dan genoeg. Standje 1 en soms 2 vind ik al intens genoeg. Vanwege het intens trillende kleine puntje maakt het verplaatsen van de toy van of naar mijn gevoelige plekjes meer verschil dan de stand van de trillingen aanpassen.”

“Het gevoel van trilling is verrassend goed! De toy is toch qua prijs wel erg aantrekkelijk en ik kon me bijna niet voorstellen dat deze toy dan wel echt goed kon zijn. Wat ik ook bijzonder prettig vind is de vorm. Omdat deze een beetje gebogen is maakt het deze ook heel fijn om tijdens partnerseks te gebruiken! Een klein minpuntje vind ik het geluid. De toy is niet fluisterstil en ik moet zeggen dat mij dat aan het begin afleidt. Later vergeet ik dat gelukkig wel.”

Must have?

“Zeker! Wat mij betreft qua prijscategorie echt een heel interessante toy die zowel solo als met een partner echt perfect te gebruiken. Een ander gevoel dat een meer traditionele vibrator en leuker ook als je het mij vraagt!”


Beeld: LotteLust / EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy