Solosex dagboek: een week lang, elke dag solosex

door Julia

De uitdaging: een week lang, iedere dag sex met mezelf. Hoe het me die week verging? Dat lees je in mijn solosex dagboek.

Wat belangrijk is om allereerst even te vermelden, ik ben single en op dit moment zit ik in dry spell. Dat is een bewuste keuze, want keer op keer sex met iemand waar je niks voor voelt werkte op een gegeven moment niet meer bevredigend. Letterlijk en figuurlijk. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de behoefte ook helemaal weg is, dus op de vraag of ik iedere dag een solosexsessie met mezelf wilde houden en hierover wilde schrijven, zei ik natuurlijk meteen ja. Dat kan toch niet zo’n hele moeilijke opgave zijn, dacht ik.

Dag 1: Holy shit

Ik verheug me die middag al op het moment van zelfbevrediging, omdat ik een nieuw speeltje in handen heb. En ik kan dus niet wachten om hem uit te proberen. Het was een drukke dag en net voor het slapen gaan haal ik de nieuwe toy uit de verpakking. Het doet me een beetje denken aan zo’n apparaatje wat je op je gezicht zet, om je huid gladder te maken. Mocht een van mijn huisgenoten het speeltje vinden, dan kan ik altijd nog zeggen dat het een beautyproduct is. Ongeveer een kwartier later zit mijn eerste sessie erop, holy shit wat was dat lekker. 10 out of 10! Dit voelde echt alsof een man me down there aan het likken was, het begon rustig tot ik steeds meer spanning voelde en toen bam! het orgasme. Die kwam dus niet in een keer heel snel, zoals ik toch wel gewend ben, maar het bouwde zich langzaam op. Heerlijk. Dat wordt lekker slapen zo.

Dag 2: Kon niet wachten

Als ik aan solosex doe, doe ik het meestal net voordat ik ga slapen. Als slaapmutsje zegmaar, of als extra ontspanning wanneer ik veel spierpijn heb. Maar soms ben ik zo opgewonden dat ik niet kan wachten. Zo ook op de tweede dag van mijn challenge. Ik kom thuis van mijn werk, zie de doos van het gister uitgepakte speeltje liggen en word meteen enthousiast. Nu kan het ook te maken hebben met die collega die ik ontzettend sexy vind, en waar alleen al door zijn aanblik de meeste stoute fantasieën zich in mijn hoofd afspelen. Ik pak het speeltje erbij en geniet van een momentje voor mezelf.

 

dag

 

Dag 3: Even ontspannen

Vrijdag, gelukkig geen drukke dag op werk maar ’s avonds ben ik wel kapot van de hele week. Ik nestel mezelf op de bank, en kijk naar de televisie tot ik zo moe ben dat ik mijn bed induik. Ik denk aan die sexy collega die ik vanmiddag weer zag, hij keek me aan en ik voelde alles gloeien. Net voordat ik ga slapen, schrijf ik erover. Het is lang geleden dat ik zo’n lust voelde voor een vreemde, iemand die me dus niet eens heeft aangeraakt. Die sexuele spanning die al in de lucht hangt, voordat er ook maar iets is gebeurd… Ik sluit de avond af met de nieuwe sextoy, en val daarna geheel ontspannen in slaap.

Dag 4: Een, twee, drie

Ik heb eigenlijk niet gevraagd of er ook een limiet zat aan deze challenge, als in 1x per dag en niet meer. Zo ja, dan ben ik op dag vier over dat limiet heen gegaan. Ik heb mezelf die dag namelijk niet een keer bevredigd, maar drie keer. En ik geef mijn verhaal over die sexy collega de schuld. Fantasieën in je hoofd à la, maar op papier als je het gaat beschrijven tot in detail dan zie je het nog meer voor je. Heel leuk en aardig, maar zelfs tijdens mijn uurtje sporten speelden de meest hitsige scènes met hem af in mijn hoofd. In zijn auto met mijn bordeauxrode beha aan, in de vergaderruimte terwijl hij me tegen de muur aan duwt, me optilt en me wild zoent. Nou goed, je kent het wel. Het resultaat: s’ochtends in bed, s’middags onder de douche na het sporten, en s’avonds met een ander speeltje (want die nieuwe is alleen voor het stimuleren van je clitoris, en ik wilde meer). Drie orgasmes waarvan 1 vaginaal.

Dag 5: Tegenzin

Dit is de eerste dag van de week dat ik er even geen zin in heb. Op zich ook niet heel vreemd, na die drie orgasmes van gister. Maar ik vind wel dat ik me aan de opdracht moet houden, en laten we eerlijk zijn, jezelf een orgasme geven is geen vervelende opdracht. Dus pak ik, zodra ik in bed lig, mijn speeltje er weer bij en verwen ik mezelf. Het is je misschien wel opgevallen dat ik alleen toys gebruik, het is niet dat ik met de hand niet lekker vind, maar ik ben daarin toch een beetje lui denk ik. En een week lang handmatig solosexen met kans op een beginnende RSI-arm, dat zag ik niet zo zitten.

dag

Dag 6: Good morninggg!

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb in de ochtend vaak meer zin in sex dan ’s avonds. En dat heeft niks met vermoeidheid te maken, want ik ben juist een avondmens. Maar als je mij vraagt waar kan ik je ’s ochtends voor wakker maken? Is mijn antwoord toch echt, sex. Ik hoefde niet heel vroeg op, dus besloot ik om in de ochtend mezelf te trakteren op een orgasme. Lekker wakker worden wel, en het voelde een stuk beter dan gister toen ik er echt geen zin in had.

Dag 7: Moetje

De laatste dag van mijn challenge, maar eigenlijk ben ik er helemaal niet mee bezig. En dat komt door de drukte op werk en, omdat ik ’s avonds bezoek krijg. Ik ben daar zo mee bezig, dat sex even het laatste is waar ik aan denk. Ik vergeet dus ook bijna dat ik het nog moet doen. Moet ja. Voordat ik ga slapen, pak ik de sextoy erbij en breng ik mezelf tot een hoogtepunt. Het duurt even, want het gaat niet van harte.

Conclusie

Na een week elke dag een orgasme door solosex, voel ik me goed. Ik vond het niet heel moeilijk om vol te houden, al dacht ik op sommige momenten wel; eigenlijk heb ik er nu echt geen zin in. Maar over het algemeen was het goed te doen. Die nieuwe sextoy heeft zeker geholpen, voor de variatie. En ik moet zeggen, die sexy collega ook. Dat was toch wel een terugkerende fantasie. En daar blijft het ook bij, want ik weet inmiddels dat hij heel erg bezet is.

Meer over solosex:

Wauw: Fotoserie laat vrouwen zien voor tijdens en na orgasme

Sexspeeltjes kopen tips: hier moet je op letten

Vrouwen vertellen over hun eerste orgasme

Beeld: Pinterest, Tumblr

2 reacties

Bas 26 oktober 2017 - 19:57

Welke toys heb je gebruikt? #nieuwsgierig

Beantwoord
Julia 29 oktober 2017 - 18:36

Hi Bas!

Ik heb de Swan en de Satisfyer gebruikt :)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy