Waarom skinny dipping deze zomer op je bucketlist moet staan

door Phlox

Hoe de zomer van 2021 uit gaat pakken, is nog onduidelijk, maar één ding is zeker: skinny dipping is een absolute must try! Als je het slim aanpakt, kun je zonder pottenkijkers naaktzwemmen en zal je altijd met plezier op die spannende ervaring terugkijken.

Vrij en uitdagend

Volgens skinny dipping experts is het enorm bevrijdend om alles uit te trekken en compleet naakt het water in te duiken. Zit natuurlijk best wat in! Of je nou een zwembad in de achtertuin hebt, dichtbij natuurwater woont of bereid bent een eindje te rijden naar het strand: een avondje skinny dippen is erg haalbaar om in te plannen (mocht het niet spontaan gebeuren.) Als het maar een mooie zomeravond is!

En naast dat het sowieso een keer in je leven mee wil maken, is skinny dipping ook iets dat je behoorlijk snel in een sexy activiteit kan veranderen, afhankelijk van met wie je eraan begint. Seks in het water kan weliswaar een beetje tricky zijn (veel frictie, kans op kramp etc.) maar als je het goed doet, zou het zomaar een hoogtepunt van de zomer kunnen zijn!

Tip: om frictie tijdens seks in het water te voorkomen, is het handig om te zorgen dat hij al een condoom om doet vóór jullie het water ingaan, anders zal het waarschijnlijk ook niet meer lukken. Also: gebruik glijmiddel op siliconenbasis!

skinny dipping

Partner(s) in crime

Dus, niet onhandig om even te bedenken: met wie wil je zo’n nachtelijk avontuur gaan ondernemen? Choose wisely! Als je met een groepje gaat, spreek af dat je geen foto’s van elkaar maakt.

Mocht je echt voor die steamy avond willen gaan, dan kun je natuurlijk het beste maar één persoon meenemen (tenzij je voor een trio+ gaat) én een beschutte plek uitkiezen! Het laatste wat je wilt is daar aankomen en merken dat het water totaal vies en ongeschikt is (of nog erger, dat er al een ander feestje gaande is).

Do’s en don’ts

Ze kunnen nooit kwaad: een rijtje do’s en don’ts voor naaktzwemmen waar je misschien nog niet aan had gedacht!

Do’s:

Douche achteraf

We snappen dat je hier liever niet aan wil denken, maar het is wel fijn om even gezegd te hebben: natuurwater is niet 100% clean. Neem dus achteraf een uitgebreide douche voor het geval je aan ziektekiemen bent blootgesteld. Een douche kan nooit kwaad!

Vooruit denken

Openbare naaktheid is op de meeste plekken strafbaar. Tenzij je een boete (ongeveer 95 euro) wil riskeren, zorg dan dat je niet betrapt wordt. Dat zou namelijk best wel een domper op de avond zijn. Kies dus óf een plek die speciaal bedoeld is voor skinny dipping (een naaktstrand) of wees zo discreet mogelijk als je ergens anders heen gaat.

Berg je kleren veilig op

Stel je voor dat je net weer richting de auto glibbert na een rendez-vous in het water, om vervolgens te ontdekken dat je kleren vies, kapot of gejat zijn. Nightmare! Voorkom zoiets door je spullen op een goede plek achter te laten (wikkel ze bijvoorbeeld in een handdoek om zand en vuil weg te houden).

Don’ts:

Pushen

Naaktzwemmen hoort alleen maar leuk te zijn en is natuurlijk geen verplichting, ook niet in een groep! Niet iedereen is comfortabel met zomaar uit de kleren gaan. Dring dus niet aan als iemand niet mee wil doen.

Alleen gaan

Ga niet in je eentje skinny dippen als er niemand met je mee wil, want dat is om meerdere redenen een superslecht idee. Er kan van alles misgaan, je kan betrapt worden of vage figuren tegengekomen. Met een groep afspreken is een stuk veiliger! Je wilt trouwens óók niet die persoon zijn die als enige van de groep naakt gaat, terwijl de rest zich daar ongemakkelijk bij voelt. Read the room!

skinny dipping

Lees meer over:

Tips voor geslaagde buitensex

Van deze 5 summerfoods krijg je zin in sex

Alles over knife play

Beeld: Pexels / Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy