Van deze 5 summerfoods krijg je zin in sex

door Redactie

Het is nu al de zomer van de hittegolven en met deze summer foods wordt het helemaal een hete zomer. We zochten de viagra van de natuur voor je op! Stop de verfrissende afrodisiaca in je picknickmand en have fun…

Watermeloen

Het ultieme zomerfruit is natuurlijk de watermeloen. Behalve dat het al supersexy is op te eten (sap dat over je kin loopt, just saying…), is de vrucht ook bevorderlijk voor het libido. Watermeloen is rijk aan L-citrulline, een aminozuur dat de bloedstroom naar de seksuele organen bevordert. Weetje: hoe meer bloed er naar je vagina stroomt, hoe meer opgewonden je wordt.

summerfoods zin in sex watermeloen

Schepijs met pure chocolade

De libido-boostende effecten van pure chocolade in een heerlijke verfrissende snack. Dankzij het ‘liefdesstofje’ krijg je van pure chocolade het gevoel als je verliefd bent. Onderzoeken bewijzen dat vrouwen die elke dag een stukje chocolade eten, een actiever sexleven hebben. Wat houdt je tegen? En dat je het hoofd van de mannen op hol slaat door de sensuele likbewegingen is natuurlijk mooi meegenomen…

summerfoods zin in sex schepijs

Bosbessen

Bosbessen bevatten veel anti-oxidanten, deze bevorderen de bloedcirculatie. Je raadt het al: hierdoor stroomt het bloed beter naar je sex organen met meer zin in sex als gevolg. De besjes geven ook een boost aan de dopaminespiegel, deze maakt de vrijlating van het feel good-hormoon mogelijk.

summerfoods zin in sex bosbesse

Bananen

De vrucht is rijk aan kalium, bromelaïne en vitamine B, deze twee zijn essentieel voor de aanmaak van sexhormonen. Daarnaast is een vrouw die een banaan eet een erg hot uitzicht, if you know what we mean, dus ook goed voor het libido van je vriend of scharrel.

summerfoods zin in sex bananen

Ananas

Net als een banaan bevat ananas kalium en bromelaïne. Geef je vriend ook wat schijfjes ananas, men zegt dat het zijn goedje lekkerder laat smaken.

summerfoods zin in sex pineapple

Bronnen: Health24, Liveenergized, drbrighten, HuffingtonPost / Beeld: Pinterest, Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy