Deze 3 standjes zijn perfect als je (hoog)zwanger bent!

door Gina

Tijdens je zwangerschap ondergaat je lichaam een enorme transformatie. Logisch, want er moet een heel mini-mensje gemaakt worden. Ook op het gebied van seks wordt het anders. Er stroomt 30 tot 40 procent meer bloed door je lichaam. Je bent hierdoor veel gevoeliger. No wonder dat je seksdrive door het dak gaat. Seks is fijn, maar kan door je baby belly soms niet altijd even soepel verlopen. Daarom delen we hier wat M/V-standjes die zwangerschapsproof zijn!

1. Lepeltje-lepeltje

Het romantische en knusse standje kennen we allemaal: je gaat dicht tegen elkaar aan liggen. De man is de grote ‘spoon’. Dit standje is perfect als je zwanger bent, omdat de penis niet te diep kan gaan, wat soms een probleem kan zijn omdat de baarmoederhals gevoeliger is tijdens je pregnancy. Het geeft de man ook de mogelijkheid om met zijn handen je borsten te stimuleren. Oh yes!

2. Op de stoel

Terwijl hij op een stoel zit, gaat zij met haar rug naar hem toe op hem zitten vrouw. Dit standje lijkt ook wel op reverse cowgirl. De man kan met zijn handen de vrouw helpen bij het op en neer gaan of met haar borsten en clitoris spelen. Het is perfect voor de zwangerschap omdat de vrouw fully in charge is over de snelheid en diepte van de penetratie.

3. Het ‘luie’ standje

Bij dit standje liggen jij en je partner tegenover elkaar op jullie rug. Jullie kruisen als het ware jullie benen; net als een schaar-standje. De man kan je op die manier van voren penetreren. Het wordt niet voor niks het ‘luie’ standje genoemd – jij kan namelijk lekker blijven liggen! Het is een fijn voor tijdens de zwangerschap omdat je in een comfortabele positie ligt en tegelijkertijd ook met je clitoris kan spelen voor extra stimulatie. Enjoy!

Meer over zwangerschap:

Een negatieve zwangerschapstest: waarom is het nog een taboe?

Sex na een zwangerschap: 4 vrouwen delen hun ervaring

Hoe kan een lesbisch stel samen zwanger worden?

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy