Dit is het populairste moment om zwanger te worden

door Julia

Na alle gezelligheid en drukte van oud&nieuw is er blijkbaar weer genoeg tijd voor elkaar, want het populairste moment om zwanger te worden is op 2 januari om 22.36 uur. Dan duiken de meeste stellen met elkaar het bed in.

 

Het gaat dus niet alleen om plezier tussen de lakens, nee,  70% van de koppels heeft op dit specifieke tijdstip sex vanwege hun kinderwens.

 

Baby baby

Ben jij toevallig in september geboren? Dan hadden je ouders waarschijnlijk dezelfde gedachte als de koppels die mee hebben gedaan aan dit onderzoek. Stellen die namelijk op 2 januari sex hebben, doen dit omdat zij heel graag een baby willen. En een klein rekensommetje vertelt ons dan, als het in een keer raak is, er in september een kindje wordt geboren.

 

Nationale Baby-Maak-Dag

In Engeland is 2 januari al omgedoopt tot Nationale Baby-Maak-Dag, want uit onderzoek blijkt dat 26 september de meest gedeelde verjaardag is daar. Uit het onderzoek van Channel Mum blijkt dat 71% gisteravond sex heeft gehad om exact 22.36 uur. Een kwart van de mensen die meededen aan het onderzoek, geeft aan dat zij zich tijdens de feestdagen meer verbonden voelen met hun partner. En volgens 36% kwam het vooral door de drank dat zij vaker met hun partner het bed in doken.

 

Strakke planning

En waarom deze koppels dan zo graag zwanger willen worden in januari en een septemberbaby willen? Hou je vast. De echte reden hiervoor is dat als hun kind in september is geboren hij of zij de eerste is die in het schooljaar zijn of haar verjaardag viert. Ja, ja deze ouders houden er een strakke planning op na wat kinderen betreft.

 

Hoe meer, hoe beter

Aangezien de kans dat je in een keer zwanger wordt heel klein is, hebben de koppels besloten om elke dag sex te hebben om zo de kans op een zwangerschap te vergroten. Zestien procent doet er nog een schepje bovenop en heeft meerdere keren per dag sex.

 

Wat vinden jullie hiervan? Zou je als je een kinderwens had, of die hebt, het ook op deze manier aanpakken?

 

Bron: Channel Mum
Beeld: Pinterest

 

Meer opvallend nieuws:

– Het ideale aantal bedpartners is…

– Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

– Meer sex betekent een beter geheugen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy