De beftiquette: regels tijdens oraal voor mannen

door Julia

Er zijn een aantal regels verbonden aan het geven van orale sex. We hebben het niet over de technieken, maar over de ‘normen en waarderen’ bij het beffen. Ook wel bekend als: de beftiquette.

Je moet het zien als bepaalde omgangsvormen tijdens de sex. Miranda noemde het eerder in Sex and the City: “To give polite pussy“. Dus kan jouw vriend of scharrel wel wat tips gebruiken? Laat hem dan nu meteen deze orale sex etiquette lezen.

 

1. Bouw het langzaam op

Wij vrouwen houden van voorspel, van lang voorspel. Oké soms zijn we in de stemming voor een vluggertje, maar met orale sex werkt dat niet zo. Slow is the way to go. Onze vagina is heel gevoelig dus hoe langzamer = hoe beter. Lekker die spanning opbouwen dus.

2. Begin niet over ons schaamhaar

Communiceren is van belang tijdens de sex, maar je kunt ook te ver gaan. Vragen of een vrouw haar situatie daar beneden wil veranderen, gewoon niet doen. Wij vragen dat ook niet aan jullie mannen, dus laat ons lekker. Of ze nu voor een full bush, een pornopoes of een Hollywood-streepje gaat is haar zaak.

3. Bekritiseer de vagina niet

Nog iets waar mannen te ver mee kunnen gaan is vagina’s gaan vergelijken of erger nog, zeggen dat een vrouw down there vies of vreemd ruikt of smaakt. We zijn ons al extreem bewust van het feit dat jij daar met je mond zit en of we wel schoon genoeg zijn, dus dat nog benadrukken is echt een moodkiller.

4. Zeg het als je de weg kwijt bent

We kunnen het niet vaak genoeg blijven zeggen, het is belangrijk om tijdens de sex te communiceren. Zeggen wat je lekker vindt, maakt het alleen maar beter en bovendien makkelijker voor je partner. Zo ook met orale sex, dus weet je even niet waar je met je tong heen moet stop even en vraag om wat aansturing. Geven vrouwen maar al te graag, dus schroom niet en vraag het gewoon.

5. Heb geduld

Het is misschien wel waar dat vrouwen makkelijker klaarkomen door orale stimulatie, maar dat betekent niet dat je na twee minuten al de handdoek in de ring moet gooien. Je mag wel een beetje je best doen. Andersom vinden jullie mannen het ook niet prettig als we een keer onze tong langs jullie penis halen en overgaan op het volgende. Haast haar ook niet op, als je geen tijd of geen zin hebt doe het dan gewoon niet. Zoiets merken we meteen namelijk.

6. Veeg je mond schoon

Een vagina is hartstikke hygiënisch en wij vrouwen zijn er ook helemaal niet vies van, maar dat betekent niet dat we een flinke smakkerd willen nadat een man ons heeft gebeft. We houden van onszelf, maar zoveel nu ook weer niet. Dus houd het netjes, zet een doos tissues naast het bed en veeg je mond eerst even schoon.

Heb jij nog tips om aan deze beftiquette toe te voegen? Laat het me weten in de comments!

 

Meer over orale sex:

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Acht gedachtes die mannen met een baard hebben als ze cunnilingus geven

How to: slikken na orale sex

 

Bron: Cosmopolitan.com /Beeld: Pinterest

3 reacties

Carolus 29 juli 2017 - 10:06

Wil graag reageren op de 6 regels van de befetiquette. Ben het met 5 van de 6 helemaal eens. Maar met regel 6 helemaal oneens. Wat verwachten jullie? Dat wij mannen daar beneden heerlijk bezig zijn. Met mond en lippen alle gevoelige plekjes zacht en geduldig beroeren. Het meest gevoelige plekje tussen onze lippen nemen. Zuigen, knabbelen, likken, onze tong naar binnen steken, tot jullie van genot kronkelen en oohh… aahhh… en mamma!!!! roepen en het zilte vocht vloeit. Wij zijn daar niet vies van. In tegendeel, we doen dat met liefde en plezier. het is een onmisbaar onderdeel van het liefdesspel geworden. Het is een afknapper als jullie zelf laten merken daar wel vies van zijn en een ‘mondafveegpauze’ in willen lassen.

Beantwoord
carolus 29 juli 2017 - 10:13

het emailadres bij mijn commentaar op regel 6 van de befetiquette moest zijn:
degrote235@ hotmail.com

Beantwoord
Joy 29 juli 2022 - 18:45

Sorry maar ja graag een zoen. Kom op jullie kunnen betere dingen schrijven

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy