6 dingen die gebeuren tijdens de sex waar niemand over praat

door Charlotte

In films lijken sexscènes altijd ongelofelijk romantisch en gaat alles van een leien dakje, terwijl het in het echt vaak helemaal niet altijd even vlot verloopt. Van vreemde geurtjes en geluiden tot situaties die wel heel awkward zijn. Maar no worries, want jij bent niet de enige die wel eens tegen een blunder in de slaapkamer aanloopt. Ze zijn 9 van de 10 keer een onderdeel van de horizontale tango, maar we reppen er liever niet over. Dus bij deze: de volgende zes ‘gênante’ momenten zijn de normaalste zaak van de wereld.

Krampen

Ken je dat? Dat je bijna tegen je hoogtepunt aanzit terwijl je ineens enorme kramp in je been krijgt. Au! Het ene moment bevind je je in de zevende hemel, het andere moment schreeuw je het uit van de pijn. Jup, kramp is een absolute mood killer. Maar er is een logische verklaring voor! Gezien we ons af en toe in onmogelijke standjes bevinden, zijn krampen natuurlijk niet helemaal onoverkomelijk. Wat kan helpen is het kalium niveau in het lichaam verhogen (bananen zitten hier vol van!) of een beetje stretchen voor de vrijpartij. Mocht je in een spontane vrijpartij belanden en je krijgt kramp… Probeer je dan niet in allerlei bochten te wringen. Probeer te ontspannen en wrijf zachtjes over de pijnlijke plek.

Vreemde geurtjes

Tijdens de sex worden heel wat lichaamssappen uitgewisseld. Er wordt overmatig gezweet (vooral tijdens de zomermaanden) en er ontglipt soms een windje. Sex kan dus soms best een beetje stinky zijn. Ook hier geldt opnieuw dat dit echt heel normaal is! De ene persoon ruikt ook wat frisser dan de ander. En je voorkomt dit soort situaties als je van tevoren doucht, een lekker luchtje opspuit en jezelf over het algemeen goed verzorgd. Schone lakens of geurkaarsjes zijn ook goede tools! Deze neutraliseren de minder aangename geuren zonder problemen!

Slippertje

Wanneer je vochtig bent, wordt je vulva aardig glad. Daardoor kan het wel eens gebeuren dat je lover tijdens het stoten mikt op het verkeerde gat. Dit kan eventjes schrikken (of pijnlijk!) zijn. Maar na die korte pauze kan jullie stoeipartij weer verdergaan!

Vaginale scheten

Hoewel het doodnormaal is dat er lucht in je vagina terecht komt bij het pompen, blijft het een onsexy ding. Vooral bij een kersverse vlam is het ‘effe’ een gênant moment. Maar weet maar dat élke vrouw dit wel eens (of meerdere keren) overkomt. Tip 1: lees hier hoe vaginale scheten ontstaan. Tip 2: Lach erom! Het hoort er allemaal bij.

Niet klaarkomen

Het niet tot je hoogtepunt (kunnen) komen zou normaliter gewoon bespreekbaar moeten zijn. Maar… sommige lovers zijn aardig gevoelig. Het kan daarom best moeilijk zijn dit toe te geven. Maar… fake je orgasme NOOIT! Dit bespaart je heel wat moeite in de toekomst. Lukt het gewoon een keertje niet? Geen paniek! Ons lichaam is geen machine, je kunt je vagina nu eenmaal niet forceren. De volgende keer beter!

Sperma

In the movies rolt het stelletje uiterst charmant van elkaar af. In real life gaat dat wel anders. Wat dacht je van de nazorg van het kwakje? Heel oncharmant klim van van elkaar af om zo het bed niet besmeuren met lekkende vloeistoffen. Of als je een condoom gebruikt, het afrollen en knopen van het rubbertje. Was het maar zoals in de films…

De moraal van het verhaal is om sex niet al te serieus te nemen. De beste oplossing is lachen om de ‘gênante’ situatie! Wedden dat je lover keihard met je meelacht? Uiteindelijk zal jullie band zelfs sterker worden!

Meer tips:

De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!

10 manieren om makkelijker te praten over sex

De 10 beste tips om zelfverzekerd te worden in bed

Bronnen: Bustle, Hercampus / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy