Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3

door Saar

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, weer een dosis sexrubrieken uit de 2000s. Let’s go terug in de tienertijd! 

Een kaars

“Ik ben 14 en heb al twee maanden een vriendje. Hij is meer ervaren dan ik en wil meer dan handje vasthouden en zoenen. Ik wilde me voorbereiden op het vrijen in de hoop dat het dan geen pijn zou doen. Mijn vriendin had me aangeraden om het eens met een kaars te proberen, omdat dat in de buurt komt van een jongen. Ik was dus bezig en het ging wel, maar toen ging plots mijn mobieltje en ik schrok, sprong op en toen brak de kaars af. Dat is nu twee dagen geleden en er zit nog een groot stuk in en ik krijg het er niet uit. Naar de dokter gaan durf ik niet, want ik overleef die schande niet en dan moet ik het mijn ouders vertellen. Help!”

Mama’s toy

“Ik was laatste op zoek naar iets en mijn ouders waren niet thuis. Ik zocht overal en toen ging ik naar de slaapkamer van mijn ouders. Ik zocht in mijn moeders nachtkastje. Ik haalde alles eruit en zag toen een langwerpig doosje liggen. Ik ging erin kijken en ik schrok heel erg. Er lag een vibrator in! Ik kon het niet geloven.  Mijn vader is nogal vaak weg, maar dit is echt niks voor mijn moeder! Ik weet echt niet wat ik moet doen en aan mijn vriendinnen vertel ik het niet, want ik schaam me voor mijn moeder. Wat zullen ze wel niet denken?”

Krom

“Ik heb een heel lieve vriend en we doen al best veel dingen op seksueel gebied. Ik heb hem bijvoorbeeld al afgetrokken en hij heeft mij gevingerd. Nu willen we binnenkort ook voor het eerst met elkaar naar bed. Maar nou is er iets raars. Als mijn vriend een stijve penis heeft, dan staat die niet recht maar hij is een beetje krom. Is dat wel normaal? En kun je dan ook gewoon sex hebben?”

Kreunen

“Ik heb een groot probleem. Mijn vriend en ik hebben vaak sex. Ik moet dan vaak kreunen. Mijn vriend vindt dat irritant, maar ik kan dan gewoon niet anders omdat het zo lekker is. Wat moet ik doen?”

Zwangerschapstest

“Ik zit met een enorm probleem. Ik heb een heel lieve vriend en we hebben al een paar keer sex gehad. Ik heb altijd enorm goed opgelet dat we het niet deden als ik mijn vruchtbare periode had, maar nu ben ik toch alweer twee maanden niet ongesteld geworden. Ik zit dus heel erg in de stress want de hele tijd gaat er door m’n hoofd dat ik zwanger kan zijn. En misschien ben ik het ook wel, maar dat weet ik niet. Alleen – ik durf geen zwangerschapstest te kopen. Maar dat is toch weer de beste manier om erachter te komen of zijn er meer manieren?”

Wat gebeurt er met wrijven?

“Ik ben 13 en sinds mijn 6e doe ik net alsof ik met iemand sex heb. Dan wrijf ik over mijn vagina of wrijf er met een kussen over en dat voelt lekker. Mijn borsten groeien nu heel langzaam en ik denk dat het door het wrijven komt. Ik probeer het wrijven niet te doen, maar als ik iets lees over sex heb ik zin om het te doen. Ben ik raar?”

Sex voor een voldoende

“Ik heb sex gehad met een leraar voor een voldoende eind vorig jaar. Ik dacht dat ik hem niet meer als leraar zou krijgen, maar dit jaar heb ik hem toch. Ik wil het niet nog een keer, maar ik ben bang dat hij het nog eens gaat proberen. Ik heb er ook erg spijt van. Wat moet ik nu doen?”

Zwanger door het bed van een jongen?

“Ik ben 4 maanden geleden voor het eerst ongesteld geweest en daarna niet meer. Ik ben niet met een jongen naar bed geweest, maar ik heb gehoord dat als je in het bed van een jongen hebt gelegen, je ook zwanger kunt worden. Nu heb ik laatst in het bed van mijn neef geslapen en ik ben nu superongerust. Ik heb geen last van misselijkheid en ik ben ook niet dikker volgens mij.”

tijdschriften seksrubrieken

Meer tienertijd:

Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1

Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #2

Beeld: GIPHY, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy