Sexy verhaal: Role play date

door Lina

Ik neem even diep adem voordat ik de deur van de hotelbar openduw. Ik moet mezelf tegenhouden de zoom van het korte jurkje niet verder over mijn dijen te trekken. Stop. Dit hoort erbij, dit hoort bij mijn rol. Kort jurkje, hoge stiletto’s. Het is een heldenmedaille waard dat het me lukt vrij elegant op de barstoel te gaan zitten.

Ik hoop maar dat mijn man snel hier is. Het idee van het rollenspel waar ik escorte zou spelen en hij de man die me ingehuurd had, leek leuk op papier. Maar nu ik hier zo alleen aan de bar van het stadshotel zit, voelt het wat minder sexy.

Nee. Hier moet ik me hier gewoon overheen zetten. Ik bestel een Martini bij de barman en neem een grote slok. Ik ontspan een beetje en kijk rond.

Aan het einde van de bar zit een man die mijn blik vangt. Hij heft zijn drankje op en knipoogt. Ik draai snel mijn gezicht de andere kant op.

Gelukkig zie ik mijn man door de dubbele deur de bar binnenkomen. Zijn ogen scannen de zaal en blijven dan op me rusten. Eén mondhoek krult sexy omhoog wanneer hij mijn outfit ziet en ik recht mijn rug. Ik hou zijn blik vast terwijl hij langzaam naar me toe komt.

“Hey, ik ben Bart”. Hij geeft een valse naam. “Hebben wij een afspraakje vanavond?”

“Dat denk ik wel. Elise”. Ik steek hem mijn hand toe.

Hij drukt zijn zachte lippen kort op de bovenkant van mijn hand. Dit ouderwetse, galante gebaar laat mijn hart sneller kloppen. Hij bestelt een whiskey met ijs en gaat naast me op een barstoel zitten. Zijn knie drukt tegen de mijne.

“Doe je dit vaak, eh, Bart?” Ik nip van mijn Martini en lik mijn lippen na het slokje.

“Nee, dit is de eerste keer. Maar je ziet er echt fantastisch uit, dus ik hoop dat dit niet de laatste keer is”. Bart zijn blik dwaalt af naar mijn decolleté en blijft daar even rusten.

Meteen slaat mijn fantasie op hol en ik kan haast niet wachten tot ik zijn zachte lippen op mijn borsten voel.

Ik leg mijn hand op zijn been en vraag: “hoe had je het afspraakje graag gewild, Bart? Je betaalt me per uur, weet je?” Ik knipoog. “Wil je graag hier wat relaxen en keuvelen in de bar? Of…” Ik staar hem van onder mijn wimpers – naar wat ik hoop suggestief – aan.

Opnieuw krult zijn ene mondhoek in die sexy glimlach.

Bart rolt de whiskey rond in zijn glas. “Wel, eerst genieten we van onze drankjes”. Hij klinkt kort tegen mijn glas. “En voor daarna, heb ik een kamer voor ons geboekt”.

O zalig, dat hadden we op voorhand niet afgesproken. Dat maakt het zoveel echter. En sex in een hotelkamer heeft altijd iets extra.

Ik knijp even in zijn been en moet me inhouden de Martini niet in één keer achterover te slaan.

Even later legt Bart zijn hand op mijn onderrug. Ik voel de warmte door mijn jurk heen.

“Zullen we?”

Hij leidt me naar de lift en bij iedere stap vermenigvuldigen de vlinders in mijn buik.

Terwijl we wachten, glijdt zijn hand naar mijn nek en spelen zijn vingers met de losse haartjes daar. Ik sluit mijn ogen. Hij kent mijn gevoelige plekjes zo goed.

In de lift draait hij me naar zich toe. “Mag ik je kussen… Elise?”

Ik heb ook zin om het spelletje verder te spelen. Diep in zijn ogen kijkend, kom ik een stapje dichterbij en laat mijn adem over zijn lippen glijden. “Pas wanneer we in de kamer zijn… Bart”.

Hij bijt op zijn lip. “Maar je hebt zulke sexy lippen met die mooie rode kleur. Mag ik je strelen?”

“Nog even geduld, schat”. Ik draai me om en terwijl ik dat doe schuur ik mijn billen speels tegen hem aan. Hij kreunt en ik voel hoe hard hij al is.

In de hotelkamer duwt Bart me tegen de muur en zet zijn handen langs mijn lichaam. “Ik wil je kussen, je strelen, je verwennen. Ik wil alles met je doen. Mag ik?”

Heerlijk hoe hij opgaat in zijn rol. Het geeft me een gevoel van macht. Ik denk er even over na om zijn geduld nog verder op de proef te stellen, maar daar ben ik zelf veel te opgewonden voor. Als antwoord druk ik mijn lippen op de zijne. Hij gromt opgelucht. Wanneer ik het puntje van mijn tong over zijn lippen laat glijden, zuigt hij meteen mijn tong naar binnen.

Zijn handen glijden langs mijn heupen naar mijn benen en stoppen even bij de kanten bovenkant van de stay-up panty. “Zo sexy”, fluistert hij.

Hij knielt voor me en kijkt me indringend aan terwijl zijn handen naar boven glijden onder mijn jurk. Ik houd van het gladde gevoel van mijn panty. Zijn sterke handen knijpen even in mijn billen. Hij haakt twee vingers achter de bandjes van mijn string. Tergend langzaam trekt hij het lapje stof over mijn knieën en dan over mijn voeten. Hij pakt de string in zijn hand en ruikt er even aan.

“Hmmm, je ruikt zo lekker, schat”.

Bart komt omhoog op zijn knieën en legt mijn been over zijn schouder. Zijn handen strelen over de onderkant van mijn dijen, tot zijn twee duimen op mijn schaamlippen liggen. Hij masseert ze kort en spreidt ze dan uit elkaar. De knie waarop ik steun knikt wanneer zijn tong me tergend langzaam likt. Dan maakt hij het puntje van zijn tong hard en gaat direct voor mijn clit. Ik ben al zo nat en opgewonden dat het niet lang duurt voordat mijn spieren zich aanspannen. Hij weet mijn reacties perfect te lezen en net voordat ik klaarkom, steekt hij twee vingers bij me naar binnen. Het orgasme overspoelt me en ik glijd langs de muur naar beneden, langs hem op de vloer.

sexy verhaal

Terwijl ik mijn ogen nog dicht heb en mijn adem onder controle probeer te krijgen, kleedt Bart zich snel uit. Hij schuift mijn jurkje over mijn hoofd en laat het rond mijn armen achter mijn hoofd zitten, zodat ik enkel nog in mijn witte strapless bh voor hem lig. Die weet hij snel met één hand te verwijderen, terwijl zijn andere hand mijn borst masseert.

Zijn tong doet zich al snel tegoed aan mijn harde tepel en hij zuigt eraan. Zijn vingers knijpen in mijn andere tepel. Al mijn zenuwuiteinden staan nog op standje overgevoelig en meteen voel ik de spieren tussen mijn benen weer reageren. Bart glijdt moeiteloos bij me naar binnen. Hij stoot hard en in een hoog tempo. Ik geef me aan hem over. Mijn handen vast boven mijn hoofd. Mijn tepels heerlijk schurend tegen zijn borsthaar. Hij zoent me, maar al snel gooit hij zijn hoofd in zijn nek en kreunt. “Kom met me”.

Zijn vinger vindt mijn clit en terwijl ik hem in me voel pompen, spannen ook mijn spieren voor een tweede keer keihard aan.

Bart ontspant en ik geniet van het zware gevoel van zijn lichaam op het mijne. We hijgen samen uit en hij kust me, terwijl ik zijn erectie kleiner voel worden binnenin me.

Hij fluistert in mijn oor: “het bed hebben we dan niet gehaald, maar zullen we de jacuzzi samen uitproberen… Elise?” Hij glimlacht bij het gebruik van mijn alias.

Ik kus hem en zeg: “dat gaat je extra kosten, meneer”.

Dit sexy verhaal is geschreven door Lina.

 
Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy