Sexy verhaal: Verlaten strand

door Yentl

Het is één van onze laatste vakantiedagen. Met onze huurauto rijden we voor de laatste keer het eiland rond. We hebben de hele dag heerlijk op het strand gelegen en voornamelijk ik heb mijn best gedaan om nog aan mijn bruine kleurtje te werken.

We zijn op zoek naar een leuk restaurantje wanneer we ineens een kleine parkeerplaats zien. Er is een soort uitkijk punt wat uitzicht biedt over zee en er staan helemaal geen auto’s.

‘Even kijken?’ Vraagt hij terwijl hij gaat parkeren. Zodra we uitstappen zie ik langs de stenen rand van het uitkijkpunt een bordje staan tussen de bosjes in en er is een klein paadje. Het is dicht begroeid maar duidelijk bedoeld als pad.

Nieuwsgierig tik ik hem aan en wijs naar het bordje. Er staat een naam op en het plaatje van een parasolletje laat weten dat het een weggetje naar een strand is. ‘Ook even kijken?’ Vraag ik. Hij gaat voor me uit het pad af, een weg banend door de struiken. Af en toe zijn er ineens een paar houten traptrede en dan weer een stuk grind.

Terwijl het grind onder m’n teenslippers knispert kijk ik naar hem. Zijn stevige strakke billen in zijn zwembroek, zijn grijze T-shirt wat bij zijn schouders wat strak om zijn spieren zit en zijn blonde haren die nog nat zijn van ons dagje op het strand. Allemachtig wat is hij toch sexy. Het pad wordt steeds breder en eindigt inderdaad in een prachtig strand met het blauwste water. ‘Wauw’ zegt hij wanneer we richting het water lopen.

Er is niemand te bekennen.

‘Zouden hier overdag veel mensen komen?’ Vraag ik hem. Hij zegt dat hij geen idee heeft maar zeker even gaat zwemmen en trekt zijn kleding uit. Inclusief zijn zwembroek. ‘Ik wil zo niet met natte zwembroek in de auto en er is hier toch niemand. Ga je mee?’ Hij trekt speels aan de bandjes van mijn jurkje.

Even kijk ik om me heen. Dan trek ik mijn jurkje over mijn hoofd en gooi ook mijn bikini in het zand. In de branding blijf ik even staan. Naakt. Ik kijk naar hem, hoe hij door het water mijn kant op loopt. Hij heeft een trotse houding. Bij iedere stap onthult het water meer van zijn naakte lijf. Een verlangen schiet door mij heen en ik loop zachtjes door het water naar hem toe. ‘Lekker hè’ zegt hij terwijl hij mijn hand pakt en me dicht tegen zich aan drukt.

Ik voel dat hij hard wordt en hij begint me te zoenen.

Zijn lippen smakken tegen de mijne en zijn hand dwaalt af tussen mijn benen. Zijn vingers wrijven over mijn lipjes en een kreun rolt uit mijn mond. Met zijn diepblauwe ogen kijkt hij me aan. Hij tilt me op en neemt me mee terug naar de branding waar hij me neerlegt in het zand.

Hij plant zich tussen mijn benen en drukt zijn gewicht op me. Het zand kietelt tussen mijn billen wanneer hij mijn tepels vast grijpt en tussen zijn vingers rolt. Automatisch laat ik mijn benen nog verder uit elkaar vallen. Terwijl ik begin te kreunen zoekt mijn hand zijn inmiddels hard geworden penis en pakt hem stevig vast.

‘Hmm ja, schat’ kreunt hij en ik duw hem zachtjes overeind en ga op mijn knieën voor hem zitten. Mijn billen rusten in het warme zeewater. Hij bevindt zich nu op zijn knieën voor mij en ik buig voorover om mijn tong over zijn pik te laten glijden.

Hij staat recht vooruit, uitnodigend en de smaak van zijn voorvocht maakt mij hongerig naar meer. Ik laat kwijl over zijn eikel glijden en begin dan te zuigen. Zijn hand vult zich met mijn haren terwijl ik zijn billen vastpak.

Ik voel dat ik mijn achterste steeds gewilliger naar achter begin te duwen. Het water komt met zachtjes golfjes door mijn poesje. Nog één keer kijk ik hem aan terwijl ik mijn lippen over zijn pik laat gaan. Het water golft om ons heen. Dan draai ik me om en druk mijn billen zijn kant uit, met een harde tik als gevolg.

Ik bijt op mijn onderlip en scan het strand. Er is echt niemand aanwezig. Terwijl hij zichzelf bij me naar binnen begeleid begraaf ik mijn handen dieper in het natte zand op de bodem. Het water komt net tot mijn bovenbenen en mijn harde tepels dippen in de zee bij iedere beweging.

Het water is verkoelend, zelfs het windje dat waait brengt een warme lucht met zich mee.

Dan begint hij te stoten, steeds dieper en dieper en hij grijpt mijn haar. Mijn hoofd is gericht naar de lucht terwijl ik me laat gaan. Ik kreun, ik jammer en hij moedigt mij aan. Hij trekt mijn hoofd nog verder naar achter en beveelt me om te draaien. Ik gehoorzaam.

Ik ga op zijn schoot zitten en gooi mijn armen om zijn nek. Zijn handen pakken mijn billen stevig vast en schuiven me heftig heen en weer terwijl zijn pik door mijn natte kutje wrijft. Het geluid van het water en onze lichamen die tegen elkaar aan dreunen is zo geil. Ik begraaf m’n nagels in zijn rug en met mijn andere hand dwaal ik af richting mijn clitje. Zachtjes begin ik rondjes te draaien, steeds sneller en sneller. Mijn ademhaling heeft een nieuw tempo aangenomen. Zijn handen drukken nog steviger en bewegen me nog wilder heen en weer.

‘Ja!’ Schreeuwt hij, ‘kom voor me, kom op m’n pik!’ Mijn benen spannen zich aan en mijn tenen beginnen te trillen. Luid schreeuw ik het uit terwijl mijn lichaam begint te schokken. De hitte raast door mijn lijf en verliest langzaam haar kracht. Ik vertel hem in zijn oor dat hij zo lekker neukt terwijl hij me nog wat wilder heen en weer beweegt. Hij kreunt luid, laat me dan achterover zakken en spuit zijn warme zaad over mijn buik. Ik haal mijn vinger door een druppel en lik het af. ‘Toetje terwijl we nog moeten eten!’ Grap ik. Eventjes blijven we zo zitten en laten ons door het water schoonspoelen. Eenmaal aangekleed zien we aan de andere kant van het strandje nog een verborgen paadje.

‘Zullen we deze nemen? Kijken waar we uitkomen?’

Samen lopen we weer naar boven. Opnieuw kijk ik naar zijn heerlijke billen, zijn spieren die bewegen en zijn natte blonde haren. Wanneer we boven zijn aangekomen zien we langs de lijn met rosten een klein, maar gezellig, restaurantje. We keuren de kaart en besluiten om naar een tafeltje te vragen. Een vrolijke dame neemt ons in ontvangst en vraagt of we een tafeltje op het terras wensen. Ze neemt ons mee. Het terras is op de rotsen gebouwd en kijkt uit over de zee. We zullen straks ongetwijfeld een prachtige zonsondergang beleven. Het terras is bomvol, er is precies nog één tafeltje vrij. Wanneer we plaatsnemen zie ik het ineens.

Dit heerlijke restaurantje biedt niet alleen uitzicht over de zee, maar ook op het kleine strandje waar wij net van elkaar hebben genoten.

Lees meer sexy verhalen:

Zonder aanraking

De andere tas

In bed met Jamie Fraser

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy