Sexy verhaal: De andere tas

door Yentl

Het is ochtend, de zonnestralen schijnen door een kier in de gordijnen via het raam van het boshuisje naar binnen en verwarmen mijn gezicht. Ik doe mijn ogen open, het kacheltje brandt nog en ik hoor Maarten rommelen in het schattige keukentje. Ik rek me uit en pak mijn telefoon. 09.15, jeetje… Ik heb vast in een diepe slaap gelegen!

“Goedemorgen mop,” klinkt het en hij komt richting het bed gelopen. Hij is volledig naakt en zijn natte haren en de geur van zijn douchegel verraden dat hij net onder de douche vandaan komt. Hij zet een kopje thee voor me op het nachtkastje en geeft me een zoen. De smaak van zijn tandpasta komt me tegemoet. Hij trekt de gordijnen open, opent de deur en zet een stap op de veranda.

“Echt lekker zo, hé,” zegt hij tevreden en hij komt weer richting het bed gelopen. Ik weet inderdaad wel wat lekker is en zet mijn kop thee terug op het nachtkastje terwijl ik de lakens wat van me afsla. Bij het voeteind blijft hij staan en kijkt me wat ondeugend aan. Ik laat mijn ogen afzakken naar beneden en ik kruip over het bed naar hem toe. Met één hand pak ik stevig zijn, nog slappe, penis vast en neem hem zo ver als ik kan in mijn mond. “Hmm ja lieverd,” zucht hij en ik voel hoe hij mijn mond steeds verder vult terwijl hij mijn hoofd aan mijn haar beetpakt.

Terwijl ik hem pijp en zijn zoete voorvocht over mijn tong proef voel ik hoe hij zich wat vooroverbuigt, nog steeds houdt hij mijn hoofd stevig vast wanneer hij zijn andere hand over mijn rug naar beneden laat glijden. Richting mijn billen en hij geeft me een tik. Even stop ik en kijk hem plagend aan. Ik laat mijn tong over zijn ballen glijden en zuig zachtjes. Hij lacht net zo plagend terug en laat ook zijn andere hand over mijn rug richting mijn billen glijden. Zodra zijn handen mijn billen hebben gevonden, pakt hij ze hard vast en wiebelt ze wat heen en weer. Dan laat hij zijn vingers door mijn billen glijden, door mijn natte lipjes heen. “Je bent zo nat, je bent al helemaal klaar voor me,” zegt hij terwijl ik zijn rechtopstaande glimmende pik nog een laatste keer in mijn mond neem.

Ik ga een beetje van hem af zitten en trek mijn T-shirt uit. Ik geef hem nog een ondeugende blik voor ik mij achterover op het bed laat vallen. Mijn blik wordt direct beantwoord, hij pakt mijn enkels vast en trekt me naar het voeteind van het bed zodat ik precies voor hem kom te liggen. Vanonder het bed vandaan haalt hij de andere tas tevoorschijn. De tas waar geen kleding, douchespullen of andere spulletjes voor ons nachtje weg in zit maar de tas die hij stiekem zelf heeft meegenomen en ik pas zag toen wij hier aankwamen. Hij ploft hem naast me neer op het bed en maakt de ritssluiting open. Ik doe een poging om erin te kijken maar ik kan niets zien.

“Wat doe je?” vraag ik en hij leunt voorover om me opnieuw een zoen te geven.

“Je was toch nieuwsgierig naar wat er in deze tas zit? Daar ga je nu achter komen,” zegt hij en hij fluistert in mijn oor dat ik mij moet omdraaien.

Ik ga op mijn buik liggen, mijn gezicht richting de tas gericht en ik probeer mijn ademhaling in enige regelmaat te houden. Hij komt naast me zitten en laat zijn vingers via mijn enkels en mijn benen weer naar mijn billen glijden. Opnieuw slaat hij hard en hij duwt mijn benen uit elkaar zodat hij er op zijn knieën tussen kan zitten. Hij leunt wat voorover en plaatst zijn hand op mijn hoofd waardoor ik in het matras word gedrukt. Zijn andere hand glijdt door mijn billen, richting mijn poesje. Ik voel hoe mijn vocht zich verspreidt onder zijn vingers. Plotseling brengt hij twee vingers naar binnen en terwijl hij mijn hoofd nog altijd in het matras drukt begint hij heftig te bewegen. Zijn handpalm dreunt tegen mijn billen en het geluid van mijn kletsnatte poesje klinkt door het boshuisje. Mijn ademhaling heeft plaatsgemaakt voor gekreun en ik voel een druk van onder. Ik kan niet anders dan mijn billen steeds wat verder omhoog te duwen, zijn richting op. Zo heftig en plotseling als dat hij begon zo stopt hij ook weer. Ineens zijn zijn vingers nergens te bekennen en ik hunker naar meer.

Het matras dempt mijn gejammer en hij haalt een spreidstang uit de tas. Mijn hartslag zit in mijn keel terwijl hij mijn enkels vastmaakt aan beide uiteinden van de stang. “Geef me je polsen eens?” vraagt hij en hij haalt handboeien uit de tas. Ik leg mijn armen langs mijn lichaam. Hij maakt de kettinkjes die de handboeien aan elkaar verbinden los en klikt de handboeien aan de enkelboeien van de spreidstang en dan aan mijn polsen. Mijn rechterpols zit vastgemaakt aan mijn rechter enkel en mijn linkerpols zit vast aan mijn linkerenkel. Ik kan echt geen kant op. De stang zorgt ervoor dat mijn benen gewillig uit elkaar blijven en hij overal bij kan. Ik voel mij kwetsbaar maar o, zo geil.

Hij komt op het bed staan, gaat boven me hangen en trekt mijn kont aan mijn heupen de lucht in voor hij zich tussen mijn benen in laat zakken. Speels geeft hij een tik op mijn verlangende kutje en ik slaak een gil. Het enige dat ik kan doen is mij overgeven aan zijn plannen. De bewegingsruimte tussen mijn polsen en enkels is niet genoeg om mijzelf te ondersteunen of om van houding te veranderen. Ik lig voorover op bed met mijn kont in de lucht, mijn benen wijd gedwongen door een stang en zonder enige controle begin ik opnieuw te jammeren. Hij pakt mijn billen vast en ik voel hoe hij zijn gezicht tussen mijn billen in begraaft. Zijn tong glijdt tergend langzaam in de richting van mijn clit en zijn neus kriebelt heen en weer tegen mijn achterste gaatje. Ik herinner mij dat hij heeft gezegd dat niemand ons kan horen hier in het bos en ik laat me gaan. Luid begin ik te kreunen terwijl het puntje van zijn tong rondjes draait rond mijn clit. Zijn handen drukken tegen mijn billen en mijn ademhaling stokt wanneer hij zijn tong verder naar achter brengt. Er verdwijnen weer twee vingers naar binnen, dit keer rustig en afwisselend. Zijn tong verwent mijn achterste gaatje en zijn andere hand drukt op mijn onderrug om mij op mijn plek te houden.

Ik voel het bloed door mijn lijf razen, de spanning wordt mij te veel. Ik kan geen kant op, ik kan mij niet verweren tegen de hitte die in mij wakker wordt. Ik voel zijn vingers weer verdwijnen en opnieuw dreunt er een tik over mijn lipjes. “Neuk me”, kreun ik, “ik wil je in me voelen.” Het is absoluut niet nodig want ik voel de druppels langs mijn bovenbenen naar beneden glijden maar ik hoor hoe hij tussen mijn billen tuft terwijl hij ze wat uit elkaar trekt. “Ik ga je echt lekker neuken,” belooft hij. Dan voel ik dat hij rechterop gaat zitten, zijn stijve pik vastpakt en bij me naar binnen drukt. Met beide handen pakt hij mijn heupen vast en begint te stoten. We laten ons beiden gaan, we kreunen luid en wanneer hij zijn duim bij mijn strakste gaatje naar binnen drukt om me op mijn plek te houden, bijt ik in het dekbed. Mijn handen knijpen in de kettingen tussen de boeien terwijl hij het tempo steeds verder opvoert. Mijn verlangen is bijna onhandelbaar. Het tempo neemt af, hij stopt en ik voel hoe hij uit me glijdt. “Hou je vast, ik ga je omdraaien,” zegt hij en hij pakt de stang vast. Hij draait de stang om en ik draai mee. Ik lig nu op mijn rug, mijn knieën opgetrokken, mijn polsen nog steeds aan mijn enkels vast en mijn benen zo wijd als de stang toelaat.

Zijn handen pakken de stang stevig vast en trekken hem nog iets verder uit elkaar. De spieren in mijn bovenbenen willen protesteren, maar er is geen beginnen aan. Met mijn knieën nog steeds opgetrokken en mijn armen langs mijn lichaam komt hij boven mij hangen. Zijn tong glijdt vanaf mijn poesje via mijn navel en buik naar mijn borst, waar hij langzaam over mijn tepel likt. Hij blaast zachtjes over het vocht en binnen no time prikt mijn tepel gewillig vooruit. Dan vult hij zijn hand met mijn borst en knijpt in mijn tepel. Een verlangend gegrom rolt over zijn lippen en ik kan een kreun niet meer onderdrukken.

Hij gaat voor me zitten, pakt de stang vast en duwt deze naar me toe. Mijn knieën liggen bijna naast mijn schouders zo ver vouwt hij me dubbel en mijn handen pakken mijn enkels vast. Dan voel ik hem weer, steeds dieper. Hij raast precies langs mijn sponzige gevoelige plekje vanbinnen. Met een geile blik kijkt hij me strak aan terwijl hij ritmisch op me in dreunt. Ik wil hem aanraken, ik wil mijn handen over zijn borst laten gaan, over zijn rug strelen en in zijn billen knijpen maar het gaat niet. Het maakt me gek en ik voel mijn lichaamstemperatuur weer omhoogschieten. Hij gromt, hij kreunt en zijn ademhaling schiet alle kanten op wanneer ik trillend klaarkom. Ik kan amper nog iets uitbrengen, mijn keel is schor en mijn tenen krommen terwijl mijn benen nog wild meedansen met zijn ritme.

Mijn lichaam ligt nog na te schokken wanneer hij zich van zijn lading ontdoet, diep in mij. Luid schreeuwt hij mijn naam en een tinteling schiet door mijn lijf. Hij klikt één ketting los en verwijdert de stang. Daarna maakt hij de kettinkjes tussen de boeien los en ik laat mijn handen eindelijk over zijn lichaam gaan. Dan gaat hij op me liggen en zoent me. “Echt, niet normaal schat! Je bent zo vreselijk lekker,” zegt hij en hij staat op. “Wat ga je doen?” vraag ik een beetje verbaasd.

“Nieuwe thee voor je maken,” antwoordt hij.

Meer sexy verhalen:

Van het water naar het strand I

Haar eerste keer (+podcast)

Rendez-vous in het bos

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy