6 sexy adventskalenders

door Saar

De tijd van adventskalenders is weer aangebroken. Tijd om de slingers op te hangen! Ga dit jaar eens niet voor een standaard kalender voor jezelf, maar check hier de leukste sexy adventskalenders voor jou en je partner.  

Amorelie erotische adventskalender premium 

Deze box zit bomvol met sexspeeltjes, hoe leuk om je sexleven een boost te geven en elke dag een nieuw speeltje uit te testen. Tipje van de sluier: in deze adventskalender zit een Womanizer om uit te testen… Waar wacht je nog op?

Shop van €740 nu €229,90

adventkalender

 

Erotische adventskalender 24 doosjes met toys

Hét sexy kerstcadeau voor je partner om december extra spannend te maken! Naast de toys staan er op de doosjes sexy tips en weetjes om inspiratie op te doen. De toys in deze adventskalender zijn gericht op beginners om op een toy ontdekkingstocht te gaan. Fijne feestdagen!

Shop hier van €99,99 voor €79,49

adventskalender

 

Kinky Kerst met de Silent Night XXL Giftset adventskalender 

Zijn jullie geen beginners meer op het gebied van seksspeeltjes en mag het wel wat spannender? Dan is deze Silent Night XXL adventskalender wat voor jullie! Deze kalender heeft een BDSM-thema om jouw feestdagen een ruige twist te geven. Ga voor een onvergetelijke kerst!

Shop hier van €229 voor €99

kinky adventskalender

 

12 nights of seduction lingerie adventskalender 

Wil jij je partner in december op een originele manier verrassen? Hoe leuk dat je met deze kalender elke dag een ander spannend lingerie-setje aan kan trekken!

Shop hier voor €95

 

lingerie adventskalender

 

Best sex of your life adventskalender 

Deze adventskalender is een waar hoogtepunt, veel meer dan elke ‘chocolate-filled’ kalender. Open elke dag een nieuwe verrassende toy. In deze sexy box vind je speeltjes voor jezelf, voor je vriend en voor jullie samen.

Shop hier van €135, voor €55

 

toy adventskalender

Fifty Shades of Grey adventskalender

Oh baby, welcome to my world!” Droom jij er stiekem van om verleid te worden op de Christian Grey way? Ontdek deze Fifty Shades box om samen met je partner om jullie sexleven een feestelijke, kinky boost te geven! “Laters, baby”, enjoy!

Shop hier van 230 voor €100

 

fifty shades adventskalender

 

Meer sextoys?

Deze sexytoys zijn het leukst om samen met een partner te gebruiken

De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

It’s WORLD TOY DAY! Win LELO’s Amber Rose Tiani t.w.v. 159 euro

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy